Verkkoseminaari internetin hallinnosta ja sosiaalisesta mediasta 20.-21.9.2010

Perttu Tolvanen

Finnish Internet Forum (FIF) järjestetään tulevan viikon maanantaina ja tiistaina. Koko seminaari on katsottavissa verkosta ilmaiseksi. Huomenna maanantaina koko päivän ohjelma on englanniksi, mutta tiistaina kielenä on suomi.

>> Linkki webcastiin löytyy FIF:n etusivulta.

Mielenkiintoisia sessioita ovat ohjelmassa mm. seuraavat:

Aiheet: Tapahtumat

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.