Verkkoseminaari internetin hallinnosta ja sosiaalisesta mediasta 20.-21.9.2010

Perttu Tolvanen

Finnish Internet Forum (FIF) järjestetään tulevan viikon maanantaina ja tiistaina. Koko seminaari on katsottavissa verkosta ilmaiseksi. Huomenna maanantaina koko päivän ohjelma on englanniksi, mutta tiistaina kielenä on suomi.

>> Linkki webcastiin löytyy FIF:n etusivulta.

Mielenkiintoisia sessioita ovat ohjelmassa mm. seuraavat:

Aiheet: tapahtumat

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.