ENNÄTYS: Historiallinen deitti-ilmoitus

Tommi

Toimitukselle vinkattiin, että tätä ilmoittajaa* ei voi ainakaan syyttää luottamuksen puutteesta verkon yhdistävään voimaan. Arviomme mukaan kyseessä on ehkä pisin koskaan Suomessa kirjoitettu deitti-ilmoitus, onnittelut siitä! Ehkä tämä osoittaa jotain nettikultturimme kehittymisasteesta.

Jos tämä on viraalikampanja, onnittelut myös tekijöille.  On  vaikea kuitenkin tietää, että mitä muuta kuin Cityn deittipalstaa tässä mainostettaisiin. Selvää on, että esim. Youtubessa tällaisista helmistä väännettäisiin melkoinen määrä eri versioita ja varmaankin joku voisi myös piirtää, että miltä tämä “Täydellinen nainen”  näyttäisi.

P.S. Toivottavasti unelmien kumppani löytyy! :) Jos ei, toivottavasti copywriterin paikka jossain toimistossa aukeaa, jos ei muuta tärppää.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

 1. N.D. says:

  Vaivaa säästämättä laadittu parodia monien naisten yksityiskohtaista yksityiskohtaisemmistakin ilmoituksista.

  Loistava!

 2. Antti t. says:

  Ei vaan paska läppä ja paskasti kirjoitettu…

 3. ilep says:

  Cityn työntekijän kirjoittama juttu, sanon mä. Poiminut muiden listansa tohon suoraan Cityn ilmoitusten tietokannoista. Ja kyseessä läppä, ainakin alkujaan…

 4. Jesse Valli says:

  Itse asiassa ilmoituksen saama huomio tuli meille täytenä yllätyksenä. Ilmoituksen lisäsi City.fi-palvelun käyttäjä ja ilmoitus on ollut palvelussa jo pari kuukautta. Vasta Vierityspalkin antama huomio toi ilmoituksen suuren yleisön tietoisuuteen. Linkki ilmoitukseen lähti kiertämään ja parin päivän aikana ilmoitusta luettiin yli 100 000 kertaa. Sosiaalisessa mediassa on voimaa!

  Ilmoituksesta innostuneena se painettiin myös City-lehden numeroon 24/2009.

 5. urpå says:

  Jesse: Tuskinpa oli vain Vierityspalkin ansiota/syytä tuo, linkki oli liikkeellä jo aiemmin irkissä.
  Toisaalta, ehkä sen “suuren” yleisön tietoisuuteen tuli näiden hitaiden web-medioiden kautta, mitä katsoo niin linkki on tosiaan kiertänyt eniten eri kanavia 1.12. – 4.12. välisenä aikana.
  Mainintaa löytyy aiemmin sitten ihan teidänkin sivuilta mm. “Merenneitojen ja -miesten opas verkkokalastukseen” 31.10.2009 17:48 ja itse kirjoittaja rustannut siitä 28. päivä täällä: (*Linkki poistettu toimimattomana.)

 6. Kimmo says:

  Itse törmäsin tuohon linkkiin jo ennen Vierityspalkkia. Eiköhän City.fi:n analytiikkatyökaluista näe, mitä reittiä käyttäjät ovat ilmoitukseen tulleet – tai sitten analytiikka on huonossa jamassa.

  Ei silti, Vierityspalkille saa antaa kunniaa, ihan hyvä poiminta. Eiköhän VP:n väki itsekin ole tämän jotain kanavia pitkin saanut satojen muiden juttujen joukossa ja postannut asian julki tuoreeltaan.

  Onhan tuo ilmoitus sinänsä melko ehtaa tavaraa, että aitojen ilmoitusten tapaan se on täynnä sekä typoja että huonoa kielioppia. Tyylitietoisuutta vai onnekas sattuma, kas siinä kysymys. :-)

 7. Jesse Valli says:

  Vaikka Vierityspalkin kautta deitti-ilmoitukseen on tullut suhteellisen vähän porukkaa, osuu kirjoitus ajallisesti hetkeen juuri ennen kävijäryntäystä. Varmasti Vierityspalkilla oli oma osansa lumipalloefektin käynnistämisessä :-)