ENNÄTYS: Historiallinen deitti-ilmoitus

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Toimitukselle vinkattiin, että tätä ilmoittajaa* ei voi ainakaan syyttää luottamuksen puutteesta verkon yhdistävään voimaan. Arviomme mukaan kyseessä on ehkä pisin koskaan Suomessa kirjoitettu deitti-ilmoitus, onnittelut siitä! Ehkä tämä osoittaa jotain nettikultturimme kehittymisasteesta.

Jos tämä on viraalikampanja, onnittelut myös tekijöille.  On  vaikea kuitenkin tietää, että mitä muuta kuin Cityn deittipalstaa tässä mainostettaisiin. Selvää on, että esim. Youtubessa tällaisista helmistä väännettäisiin melkoinen määrä eri versioita ja varmaankin joku voisi myös piirtää, että miltä tämä “Täydellinen nainen”  näyttäisi.

P.S. Toivottavasti unelmien kumppani löytyy! :) Jos ei, toivottavasti copywriterin paikka jossain toimistossa aukeaa, jos ei muuta tärppää.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

7 kommenttia on “ENNÄTYS: Historiallinen deitti-ilmoitus”

 1. Vaivaa säästämättä laadittu parodia monien naisten yksityiskohtaista yksityiskohtaisemmistakin ilmoituksista.

  Loistava!

 2. Ei vaan paska läppä ja paskasti kirjoitettu…

 3. Cityn työntekijän kirjoittama juttu, sanon mä. Poiminut muiden listansa tohon suoraan Cityn ilmoitusten tietokannoista. Ja kyseessä läppä, ainakin alkujaan…

 4. Itse asiassa ilmoituksen saama huomio tuli meille täytenä yllätyksenä. Ilmoituksen lisäsi City.fi-palvelun käyttäjä ja ilmoitus on ollut palvelussa jo pari kuukautta. Vasta Vierityspalkin antama huomio toi ilmoituksen suuren yleisön tietoisuuteen. Linkki ilmoitukseen lähti kiertämään ja parin päivän aikana ilmoitusta luettiin yli 100 000 kertaa. Sosiaalisessa mediassa on voimaa!

  Ilmoituksesta innostuneena se painettiin myös City-lehden numeroon 24/2009.

 5. Jesse: Tuskinpa oli vain Vierityspalkin ansiota/syytä tuo, linkki oli liikkeellä jo aiemmin irkissä.
  Toisaalta, ehkä sen “suuren” yleisön tietoisuuteen tuli näiden hitaiden web-medioiden kautta, mitä katsoo niin linkki on tosiaan kiertänyt eniten eri kanavia 1.12. – 4.12. välisenä aikana.
  Mainintaa löytyy aiemmin sitten ihan teidänkin sivuilta mm. “Merenneitojen ja -miesten opas verkkokalastukseen” 31.10.2009 17:48 ja itse kirjoittaja rustannut siitä 28. päivä täällä: (*Linkki poistettu toimimattomana.)

 6. Itse törmäsin tuohon linkkiin jo ennen Vierityspalkkia. Eiköhän City.fi:n analytiikkatyökaluista näe, mitä reittiä käyttäjät ovat ilmoitukseen tulleet – tai sitten analytiikka on huonossa jamassa.

  Ei silti, Vierityspalkille saa antaa kunniaa, ihan hyvä poiminta. Eiköhän VP:n väki itsekin ole tämän jotain kanavia pitkin saanut satojen muiden juttujen joukossa ja postannut asian julki tuoreeltaan.

  Onhan tuo ilmoitus sinänsä melko ehtaa tavaraa, että aitojen ilmoitusten tapaan se on täynnä sekä typoja että huonoa kielioppia. Tyylitietoisuutta vai onnekas sattuma, kas siinä kysymys. :-)

 7. Vaikka Vierityspalkin kautta deitti-ilmoitukseen on tullut suhteellisen vähän porukkaa, osuu kirjoitus ajallisesti hetkeen juuri ennen kävijäryntäystä. Varmasti Vierityspalkilla oli oma osansa lumipalloefektin käynnistämisessä :-)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun