Silicon Alley Insider: Habbon arvo 800 miljoonaa euroa

asmunder

Amerikkalainen nettisivusto Silicon Alley Insider* on aloittanut arvokkaimpien listaamattomien digiyritysten arvottamisen, kertoo Kauppalehti.fi. Uuden listan* ykkössijalla on Facebook 5,8 miljardin euron markkina-arvolla. Sulakkeen Habbo Hotel on listan yhdeksännellä sijalla noin 800 miljoonan euron markkina-arvolla. Silicon Alley Insider arvioi Habbon viime vuoden liikevaihdoksi 75 miljoonaa dollaria ja tälle vuodelle yli 100 miljoonan dollarin liikevaihtoa, yli 30 prosentin katteella.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]

Aiheet: Peliyhtiöt, Sosiaalinen media

Tagit: , , ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.