Kaksi vuotta Googlella riitti Engeströmille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Jyri Engeström on jättänyt Googlen ja siirtyy uusiin haasteisiin. Jäähyväistilapäivityksessään* hän linkitti Guy Kawasakin kirjan kappaleeseen Make Meaning*, jossa puhutaan aloittelevalle yrittäjälle tärkeän oman mantran löytämisestä. Kirjallinen viite löytyi edellisestäkin: “Huxley said: A man’s worst difficulties begin when he can do as he likes. That would be tomorrow.”, hän lämmitteli hetkeä aikaisemmassa viestissään Twitterissä.

Engeströmin lähtö osuu hyvin tarkkaan kahteen vuoteen Googlen Jaiku-ostoksesta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

2 kommenttia on “Kaksi vuotta Googlella riitti Engeströmille”

 1. Toinen Jaiku-osakas, Petteri Koponen on myös tulossa Suomeen. Kuten Ville AS:ään kirjoittikin, kyseessä on yrityskauppaan sopimusteknisesti määritelty kaksi vuotta earnoutia.

  Lisää: *linkki Arctic Startuppiin poistettu toimimattomana*

 2. Ville Venäläinen

  Pakko heittää pieni sivistynyt arvaus. Näinköhän on kohta pystyssä uusi start up, joka tarjoaa kokonaisratkaisun verkkoidentiteetin hallintaan? :-)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun