Kaksi vuotta Googlella riitti Engeströmille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Creunan toimari nimitetty: Jani Kekkonen.

Jyri Engeström on jättänyt Googlen ja siirtyy uusiin haasteisiin. Jäähyväistilapäivityksessään* hän linkitti Guy Kawasakin kirjan kappaleeseen Make Meaning*, jossa puhutaan aloittelevalle yrittäjälle tärkeän oman mantran löytämisestä. Kirjallinen viite löytyi edellisestäkin: “Huxley said: A man’s worst difficulties begin when he can do as he likes. That would be tomorrow.”, hän lämmitteli hetkeä aikaisemmassa viestissään Twitterissä.

Engeströmin lähtö osuu hyvin tarkkaan kahteen vuoteen Googlen Jaiku-ostoksesta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

2 kommenttia on “Kaksi vuotta Googlella riitti Engeströmille”

 1. Toinen Jaiku-osakas, Petteri Koponen on myös tulossa Suomeen. Kuten Ville AS:ään kirjoittikin, kyseessä on yrityskauppaan sopimusteknisesti määritelty kaksi vuotta earnoutia.

  Lisää: *linkki Arctic Startuppiin poistettu toimimattomana*

 2. Ville Venäläinen

  Pakko heittää pieni sivistynyt arvaus. Näinköhän on kohta pystyssä uusi start up, joka tarjoaa kokonaisratkaisun verkkoidentiteetin hallintaan? :-)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun