MindTrek 2009 mellastaa Twitterissä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupan maksutavat - vertailussa Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska.

MindTrekin ensimmäinen päivä todisti aika selvästi, että Twitter on tullut myös Suomeen – ainakin tietyn joukon keskuuteen. Tänään Twitter-viestien tulva jatkuu. Kannattaa seurata #mindtrek –tagilla merkattua viestivirtaa jos haluaa nähdä mitä MindTrekissä tänään tapahtuu.*

Alla kuvakaappaus virrasta haettaessa “mindtrek” sanalla (klo 10.35 2.10.2009):

image

Virtaa hidastaa hieman heikko WLAN-yhteys seminaarissa, mutta silti viestejä tulee yleensä useita minuutissa. Virtaa voi seurata Twitter.com-sivuston kautta ilman Twitter-tunnuksia*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “MindTrek 2009 mellastaa Twitterissä

 1. Petri Mertanen

  Eilinen päivä, joka käsitteli hieman omasta valinnasta riippuen, pääsääntöisesti sosiaalista mediaa, oli varsin onnistunut. Osallistuin myös itse reaaliaikaiseen Twitter-lähetykseen ja ilokseni laitoin myös merkille muiden aktiivista kommentointia. Olisi varmasti ollut monelle yritysjohtajalle erittäin tervetullut ja laatu-hinta -suhteeltaan hyvä kouluttautumismahdollisuus. Yritän kirjoittaa tiivistelmää päivästä ja ottaa mittaamisen näkökulmaa aiheeseen viikonlopun aikana.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun