MindTrek 2009 mellastaa Twitterissä

Perttu Tolvanen

MindTrekin ensimmäinen päivä todisti aika selvästi, että Twitter on tullut myös Suomeen – ainakin tietyn joukon keskuuteen. Tänään Twitter-viestien tulva jatkuu. Kannattaa seurata #mindtrek –tagilla merkattua viestivirtaa jos haluaa nähdä mitä MindTrekissä tänään tapahtuu.*

Alla kuvakaappaus virrasta haettaessa “mindtrek” sanalla (klo 10.35 2.10.2009):

image

Virtaa hidastaa hieman heikko WLAN-yhteys seminaarissa, mutta silti viestejä tulee yleensä useita minuutissa. Virtaa voi seurata Twitter.com-sivuston kautta ilman Twitter-tunnuksia*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Aiheet: Ilmiöt, Sosiaalinen media, Twitter

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Petri Mertanen says:

    Eilinen päivä, joka käsitteli hieman omasta valinnasta riippuen, pääsääntöisesti sosiaalista mediaa, oli varsin onnistunut. Osallistuin myös itse reaaliaikaiseen Twitter-lähetykseen ja ilokseni laitoin myös merkille muiden aktiivista kommentointia. Olisi varmasti ollut monelle yritysjohtajalle erittäin tervetullut ja laatu-hinta -suhteeltaan hyvä kouluttautumismahdollisuus. Yritän kirjoittaa tiivistelmää päivästä ja ottaa mittaamisen näkökulmaa aiheeseen viikonlopun aikana.