MindTrek 2009 mellastaa Twitterissä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupat panostavat elämyksellisyyteen.

MindTrekin ensimmäinen päivä todisti aika selvästi, että Twitter on tullut myös Suomeen – ainakin tietyn joukon keskuuteen. Tänään Twitter-viestien tulva jatkuu. Kannattaa seurata #mindtrek –tagilla merkattua viestivirtaa jos haluaa nähdä mitä MindTrekissä tänään tapahtuu.*

Alla kuvakaappaus virrasta haettaessa “mindtrek” sanalla (klo 10.35 2.10.2009):

image

Virtaa hidastaa hieman heikko WLAN-yhteys seminaarissa, mutta silti viestejä tulee yleensä useita minuutissa. Virtaa voi seurata Twitter.com-sivuston kautta ilman Twitter-tunnuksia*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “MindTrek 2009 mellastaa Twitterissä

 1. Petri Mertanen

  Eilinen päivä, joka käsitteli hieman omasta valinnasta riippuen, pääsääntöisesti sosiaalista mediaa, oli varsin onnistunut. Osallistuin myös itse reaaliaikaiseen Twitter-lähetykseen ja ilokseni laitoin myös merkille muiden aktiivista kommentointia. Olisi varmasti ollut monelle yritysjohtajalle erittäin tervetullut ja laatu-hinta -suhteeltaan hyvä kouluttautumismahdollisuus. Yritän kirjoittaa tiivistelmää päivästä ja ottaa mittaamisen näkökulmaa aiheeseen viikonlopun aikana.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun