MindTrek 2009 mellastaa Twitterissä

Perttu Tolvanen

MindTrekin ensimmäinen päivä todisti aika selvästi, että Twitter on tullut myös Suomeen – ainakin tietyn joukon keskuuteen. Tänään Twitter-viestien tulva jatkuu. Kannattaa seurata #mindtrek –tagilla merkattua viestivirtaa jos haluaa nähdä mitä MindTrekissä tänään tapahtuu.

Alla kuvakaappaus virrasta haettaessa “mindtrek” sanalla (klo 10.35 2.10.2009):

image

Virtaa hidastaa hieman heikko WLAN-yhteys seminaarissa, mutta silti viestejä tulee yleensä useita minuutissa. Virtaa voi seurata Twitter.com-sivuston kautta ilman Twitter-tunnuksia.

Aiheet: ilmiöt, Twitter

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.
  1. Petri Mertanen says:

    Eilinen päivä, joka käsitteli hieman omasta valinnasta riippuen, pääsääntöisesti sosiaalista mediaa, oli varsin onnistunut. Osallistuin myös itse reaaliaikaiseen Twitter-lähetykseen ja ilokseni laitoin myös merkille muiden aktiivista kommentointia. Olisi varmasti ollut monelle yritysjohtajalle erittäin tervetullut ja laatu-hinta -suhteeltaan hyvä kouluttautumismahdollisuus. Yritän kirjoittaa tiivistelmää päivästä ja ottaa mittaamisen näkökulmaa aiheeseen viikonlopun aikana. Seuraa Twitterin kautta http://www.twitter.com/mertanen