50.000 lemmikkiä Petsiessä

asmunder

Lemmikkieläimiin keskittyvä nettiyhteisö Petsie.fi on saavuttanut 50.000:n palveluun kirjatun lemmikin rajapyykin. Kuukausittaisia eri käyttäjiä lemmikkiyhteisö kerää tällä hetkellä yli 120.000.

“Tekemämme mielikuvatutkimuksen perusteella Petsie.fi:tä pidetään vain nuorten ja lasten sivustona, mutta todellisuudessa jopa puolet käyttäjistämme on aikuisia”, kertoo Tomi Heiskanen palvelua kehittävästä Ideawire Oy:stä. Kuopiolaisyritys työllistää tätä nykyä kuusi henkilöä.

Aiheet: Yhteisösivustot

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.