“Ensin Twitter, sitten blogiin, sitten muut mediakanavat”

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 13 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

F-Securen Mikko Hyppönen kertoo tuoreella videolla kuinka F-Secure meni sosiaaliseen mediaan. Hyppönen myös haastaa organisaatioita protoilemaan sosiaalisen median käyttöä. Hän kehottaa esimerkiksi ottamaan kuuden kuukauden jakson ja katsoa sen jälkeen, että oliko tekemisestä mitään hyötyä.

Katso Youtube-video

F-Secure kuuluukin kotimaisiin internet-pioneereihin jotka edelleen näyttävät mallia siihen miten verkon avulla voidaan saada merkittävä yleisö pienellekin yritykselle. Esimerkiksi F-Securen kansainvälisellä Twitter-tilillä on yli 8000 seuraajaa. Mikko Hyppösellä on omalla tilillään myös reilut 13 000 seuraajaa.

Hyppönen suosittelee organisaatioille tutustumista etenkin “nopeisiin sosiaalisen median välineisiin”, kuten Twitteriin. Hyppönen näkee, että näiden käyttö tulisi opetella, koska tieto tulee saada näihin kanaviin ensimmäisinä, ja vasta myöhemmin perinteisempiin ja hitaampiin kanaviin.

Hyppösen haastatteluvideo on esimakua EVAn tulevasta raportista, joka käsittelee sosiaalisen median käyttöä organisaatioissa. Tuore raportti tullaan julkaisemaan tämän viikon torstaina.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti ““Ensin Twitter, sitten blogiin, sitten muut mediakanavat”

 1. Ps. mielummin ilman hashbangeja nuo urlit, ts.
  http://twitter.com/#!/fsecure -> http://twitter.com/fsecure

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun