Sulake julkisti Bobba Barin

Tuija Aalto

Bobba Bar

Sulake tarjoaa näin pikkujoulukauden aikaan ilmaista pikseliviinaa kännyköissä.

Bobba Bar* on mobiilipuhelimissa toimiva virtuaalinen tapaamispaikka iPhone- ja iPod touch -laitteille ja Nokian älypuhelimille. iPhone ja iPod touch -version voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta*, muille puhelimille tuotteen saa Bobba Barin sivustolta.

Baarikavereita voi lisätä muistiin omiin kaverilistoihin, uusia ystäviä voi kutsua tekstiviesteillä, sähköpostilla tai vaikkapa Twitterin ja Facebookin kautta. Kuten oikeissakin baareissa, tiskien takana on henkilökuntaa, joilta saa pyytämällä juotavaa.

Tiedotteen mukaan* nyt ilmaiseen pelimaailmaan ollaan liittämässä pelinsisäisiä ostomahdollisuuksia ja maksujärjestelmiä.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]

  1. Paavo Kettunen says:

    Habbo vs. Facebook. Toinen erä: 0-2