Musiikkimediaosaaja Mika Salmi Sulakkeen hallituksen johtoon

Tuija Aalto

Sulake on pestannut pitkän linjan musiikin ja median osaajan Mika Salmen hallituksensa johtoon. Digimedian pioneerin meriittilistalla on mm. sittemmin digimedian käytössä kunnostautuneen Nine Inch Nailsin löytäminen ja kiinnittäminen TVT Records-levy-yhtilölle.

Viimeksi Salmi työskenteli MTV Networks / Viacomilla New Yorkissa Global Digital Media -yksikön johtajana. Parin vuoden Viacom -pesti liittyi yritysostoon. Viacom osti Salmen Atom Entertainment -yhtiön 2006.

“Consumers love these shows. Let’s get them involved”, Salmi sanoi Reutersille aloittaessaan MTV:llä (MTV Networks embraces Web chaos to regain viewers).

“Consumers love these shows. Let’s get them involved.”

”Sulake on jo nyt vahva kansainvälinen toimija uudessa social entertainment -kategoriassa, joka yhdistää sosiaalisen median, pelaamisen, virtuaalimaailmat sekä reaaliaikaisen tiedonsiirron”, uusi puheenjohtaja Mika Salmi kommentoi nimitystiedotteessa.

Sulake johtaa alle 18-vuotiaiden virtuaalimaailmojen markkinoita 135 miljoonalla maailmanlaajuisella käyttäjällään. Virtuaalimaailmojen rekisteröitymisissä tapahtui toisella vuosineljänneksellä raju kasvu, kertoi Guardian viime viikolla (Virtual worlds are getting a second life).

Linkkejä Mika Salmesta kertoviin lehtijuttuihin Wikipedia-artikkelissa.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit:

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

Comments are closed.