Musiikkimediaosaaja Mika Salmi Sulakkeen hallituksen johtoon

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Creunan toimari nimitetty: Jani Kekkonen.

Sulake on pestannut pitkän linjan musiikin ja median osaajan Mika Salmen hallituksensa johtoon. Digimedian pioneerin meriittilistalla on mm. sittemmin digimedian käytössä kunnostautuneen Nine Inch Nailsin löytäminen ja kiinnittäminen TVT Records-levy-yhtilölle.

Viimeksi Salmi työskenteli MTV Networks / Viacomilla New Yorkissa Global Digital Media -yksikön johtajana. Parin vuoden Viacom -pesti liittyi yritysostoon. Viacom osti Salmen Atom Entertainment -yhtiön 2006.

“Consumers love these shows. Let’s get them involved”, Salmi sanoi Reutersille aloittaessaan MTV:llä (MTV Networks embraces Web chaos to regain viewers).

“Consumers love these shows. Let’s get them involved.”

”Sulake on jo nyt vahva kansainvälinen toimija uudessa social entertainment -kategoriassa, joka yhdistää sosiaalisen median, pelaamisen, virtuaalimaailmat sekä reaaliaikaisen tiedonsiirron”, uusi puheenjohtaja Mika Salmi kommentoi nimitystiedotteessa.

Sulake johtaa alle 18-vuotiaiden virtuaalimaailmojen markkinoita 135 miljoonalla maailmanlaajuisella käyttäjällään. Virtuaalimaailmojen rekisteröitymisissä tapahtui toisella vuosineljänneksellä raju kasvu, kertoi Guardian viime viikolla (Virtual worlds are getting a second life).

Linkkejä Mika Salmesta kertoviin lehtijuttuihin Wikipedia-artikkelissa.

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun