Sulakkeen tulos ensi kertaa voitolliseksi

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Sulake Corporation Oy julkisti tänään taloudellisen tuloksensa vuodelta 2008. Yrityksen koko vuoden liikevaihto kasvoi hieman yli 50 miljoonaan euroon. Sulakkeen käyttökate (EBITDA) kääntyi vuonna 2008 selkeästi voitolliseksi 4,8 miljoonaan euroon. Myös yhtiön nettotulos kääntyi positiiviseksi.

Sulakkeen mukaan liikevaihdon kasvua siivitti erityisesti Habbon käyttäjämyynnin yli 20 prosentin kasvu. Vuoden lopussa Habbo-hahmoja oli palvelussa yhteensä 121 miljoonaa ja virtuaalimaailmaan palaavien käyttäjien määrä edellisvuoteen nähden oli kasvanut yli 40 prosenttia. Joulukuussa palvelun sivuilla vieraili ennätysmäärä yksittäisiä kävijöitä, yli 11,5 miljoonaa.

Sulakkeen toinen tuote, IRC-Galleria, kasvatti myös sekä käyttäjä- että mainosmyyntitulojaan vuonna 2008. IRC-Galleriassa on tällä hetkellä 507 000 rekisteröitynyttä jäsentä, joiden keski-ikä on hieman yli 20 vuotta.

Vuonna 2009 Sulakkeen tavoitteena on edelleen kasvattaa sekä liikevaihtoaan että tulostaan. Yhtiö on myös laajentamassa tuoteportfoliotaan uusille alustoille ja kohderyhmille myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla kokonaan uudella tuotteella.

Kirjoittaja on töissä Sulakkeella.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun