Sulakkeen tulos ensi kertaa voitolliseksi

Visa

Sulake Corporation Oy julkisti tänään taloudellisen tuloksensa vuodelta 2008. Yrityksen koko vuoden liikevaihto kasvoi hieman yli 50 miljoonaan euroon. Sulakkeen käyttökate (EBITDA) kääntyi vuonna 2008 selkeästi voitolliseksi 4,8 miljoonaan euroon. Myös yhtiön nettotulos kääntyi positiiviseksi.

Sulakkeen mukaan liikevaihdon kasvua siivitti erityisesti Habbon käyttäjämyynnin yli 20 prosentin kasvu. Vuoden lopussa Habbo-hahmoja oli palvelussa yhteensä 121 miljoonaa ja virtuaalimaailmaan palaavien käyttäjien määrä edellisvuoteen nähden oli kasvanut yli 40 prosenttia. Joulukuussa palvelun sivuilla vieraili ennätysmäärä yksittäisiä kävijöitä, yli 11,5 miljoonaa.

Sulakkeen toinen tuote, IRC-Galleria, kasvatti myös sekä käyttäjä- että mainosmyyntitulojaan vuonna 2008. IRC-Galleriassa on tällä hetkellä 507 000 rekisteröitynyttä jäsentä, joiden keski-ikä on hieman yli 20 vuotta.

Vuonna 2009 Sulakkeen tavoitteena on edelleen kasvattaa sekä liikevaihtoaan että tulostaan. Yhtiö on myös laajentamassa tuoteportfoliotaan uusille alustoille ja kohderyhmille myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla kokonaan uudella tuotteella.

Kirjoittaja on töissä Sulakkeella.

Aiheet: peliyhtiöt

Tagit:

Visa

Comments are closed.