Eat.fi-ravintolapalvelun iPhone-sovellus iTunes App Storen ykköseksi

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

Ravintolasivusto Eat.fi:n iPhonelle kehittämä sovellus on noussut kahdessa päivässä Applen iTunes App Storen ladatuimmaksi ilmaiseksi ohjelmaksi, ohittaen muun muassa Skypen. Sovellus tarjoaa käyttäjälleen lähellä sijaitsevat ravintolat GPS-paikannuksen avulla, etäisyyden tai arvosanan mukaan järjestettynä. Palvelun kautta näkee myös ravintoloiden aukiolotilanteen ja -ajat, yhteystiedot sekä käyttäjien kirjoittamat arvostelut.

“Eat.fi:n filosofiaan on aina kuulunut käyttäjien kuuleminen – palautteeseen vastataan nopeasti ja ehdotukset otetaan aina huomioon. Uskolliset käyttäjät ovatkin palkinneet työn lataamalla juuri julkaistua iPhone-sovellusta ahkerasti”, kertoo Tina Aspiala palvelua tuottavasta Kokumi Oy:stä.

Kokumi kehitti Eat.fi:n iPhone-sovelluksen yhteistyössä 2General Oy:n, PPL Media Oy:n ja MK&C Oy:n kanssa.

“Eat.fi:llä oli valmiina iPhonella ja Nokian älypuhelimilla toimiva mobiilipalvelu, joka tuotiin iTunes App Storeen lähes sellaisenaan. Web-pohjaisen sovelluksen yhteyteen voidaan jatkossa helposti kehittää lisää iPhone-erityisominaisuuksia”, kertoo MK&C:n toimitusjohtaja Marko Karppinen.

Eat.fi uudistettiin täysin syyskuussa 2008, minkä jälkeen palvelun kävijämäärät ovat nelinkertaistuneet. Palvelussa vierailee tällä hetkellä noin 14000 käyttäjää viikoittain. Eat.fi voitti tämänvuotisessa Grand One -kilpailussa Paras Infodesign -sarjan.

Disclaimer: kirjoittaja on mukana Eat.fi:tä kehittävässä Kokumi Oy:ssä advisorina.

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

4 kommenttia on “Eat.fi-ravintolapalvelun iPhone-sovellus iTunes App Storen ykköseksi”

 1. Jos se on ladatuin Suomen AppStoressa, niin mitähän se tekee kappalemäärissä?

 2. Tuo olisi kiinnostava tietää. Taitaa liikkua vielä melko vähän nuo kotimaiset sovellukset. Kymmenissä, tuskin sadoissa.

 3. @erkka @Kartsa Ladattu yli 1500 kertaa viikonlopun yli.

 4. Otappa vierelle vielä Drinkkiopas, siitä se sitten lähteeki, varsinkin näin kuumana kesänä.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun