Pokaali parhaista leffakritiikeistä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Valitse käyttäjätunnuksesi huolella. Se voi päätyä kaiverrettuna pokaaliin. Ainakin, jos kirjoitat Leffatykki.com – palveluun elokuva-arvosteluja, joita muut pitävät hyvinä. Oululainen yhteisöllinen elokuva-arvostelusivusto kertoo palkitsevansa tämän vuoden ajan joka kuukausi parhaan elokuva-arvostelun paikallisen yrityksen sponsoroimalla Oskari-pystillä. Pokaaliin kaiverretaan rekisteröityneen käyttäjän oma käyttäjätunnus.

Leffatykin kehittäjät kertovat miettivänsä jatkuvasti lisää keinoja palkita parasta sisältöä luovia käyttäjiä ja samalla ohjata myös muita käyttäjiä luomaan yhä kiinnostavampaa sisältöä.

Vuonna 2000 perustetulla sivustolla vierailee saitin oman ilmoituksen mukaan 100 000 erillistä kävijää kuukaudessa. (Oindex-viikkoluvut*)

Mitä muita kekseliäitä ja tunnustuksen arvoisia tapoja motivoida yleisö tuottamaan sisältöä olette nähneet? Joko Sami Viitamäen FLIRT-malli on tuttu?

 • The FLIRT model of Crowdsourcing / Collective Customer Collaboration*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun