Pokaali parhaista leffakritiikeistä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Twitter on sekaisin, mutta ihmisten verifiointi internetissä on hyvä idea.

Valitse käyttäjätunnuksesi huolella. Se voi päätyä kaiverrettuna pokaaliin. Ainakin, jos kirjoitat Leffatykki.com – palveluun elokuva-arvosteluja, joita muut pitävät hyvinä. Oululainen yhteisöllinen elokuva-arvostelusivusto kertoo palkitsevansa tämän vuoden ajan joka kuukausi parhaan elokuva-arvostelun paikallisen yrityksen sponsoroimalla Oskari-pystillä. Pokaaliin kaiverretaan rekisteröityneen käyttäjän oma käyttäjätunnus.

Leffatykin kehittäjät kertovat miettivänsä jatkuvasti lisää keinoja palkita parasta sisältöä luovia käyttäjiä ja samalla ohjata myös muita käyttäjiä luomaan yhä kiinnostavampaa sisältöä.

Vuonna 2000 perustetulla sivustolla vierailee saitin oman ilmoituksen mukaan 100 000 erillistä kävijää kuukaudessa. (Oindex-viikkoluvut*)

Mitä muita kekseliäitä ja tunnustuksen arvoisia tapoja motivoida yleisö tuottamaan sisältöä olette nähneet? Joko Sami Viitamäen FLIRT-malli on tuttu?

 • The FLIRT model of Crowdsourcing / Collective Customer Collaboration*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun