Työpaikat

4 työpaikkaa

Palsta keskittyy erityisesti asiakaspuolen roolien ilmoituksiin (esim. tuoteomistajat, web managerit, ecommerce managerit, digital marketing managerit), mutta palstalla julkaistaan myös alan toimistojen ilmoituksia. Vierityspalkin Toimistot-hakemistossa oleville digitoimistoille palsta on ilmainen.


Web-analyytikko

Yritys: Liana Technologies

Paikkakunta: Oulu, Helsinki tai etä

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 14.12.2023

Liity Lianan digimarkkinoinnin asiantuntijatiimiin vastaamaan kasvavaan web-analytiikan kysyntään. Etsimme asiantuntijaa, joka navigoi sujuvasti dynaamisessa ja vauhdikkaassa työympäristössä ja on omimmillaan datan parissa analysoiden dataa tukemaan asiakkaan toimintaa ja päätöksiä. Tehtävässäsi: – Tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa web-analytiikkaprojekteissa ja jatkuvissa asiakkuuksissa mm. analytiikan mittaussuunnitelmien, seurantojen, koulutusten ja datan visualisoinnin ja raporttien parissa. – Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit […] Lue lisää

Data & Web Analyst

Yritys: Valio

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 17.12.2023

Haemme Valiolle, Valio Aimo® Marketing & eCommerce yksikköön datan analysoinnin ja web analytiikan kokenutta ammattilaista, joka yhdessä rautaisen tiimin kanssa vie dataohjautuvan liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin ja verkkokauppamme operoinnin aivan uudelle tasolle. Vastaat Valio Aimo digitaalisen liiketoiminnan, verkkoliikenteen, analytiikan ja mittaamisen suunnittelusta, kehityksestä, seurannasta ja optimoinnista datan laadun varmistus huomioiden. Ohjaat digitaalisten kanavien ja markkinoinnin analytiikka […] Lue lisää

Web Analytics Specialist

Yritys: Wunder

Paikkakunta: Suomi

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 15.12.2023

Moikka! Kiva, että löysit tänne. Vaikka analytiikka specialistin työssäsi tarvitset suomen kieltä, niin Wunderin sisäinen viestintäkieli on englanti, joten toivottavasti sulle on ok, että rekryilmoituksemme on englanniksi. Toinen mitä toivomme on, että kiinnostut meistä ja laitat meille viestiä matalalla kynnyksellä, tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta joinus@wunder.io tai voit halutessasi lähestyä meitä tämän ilmoituksen alaosassa listattujen sometilien […] Lue lisää

Digital Marketing Manager

Yritys: Integrify

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 15.12.2023

Integrify is an international coding academy & tech company with a social mission at its heart. We recruit, train, & connect talented developers with tech teams looking to hire. Since 2016, we have upskilled over 1000+ international tech talents across Europe and helped them kick-start their future-proof careers. More than 150 organizations trust us and […] Lue lisää

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun