Olli Kopakkala uskoo kokeilemiseen ja mittaamiseen

Tuija Aalto

Internetmarkkinoinnissa kaikkein tärkeintä on mittaaminen. Verkkokaupan ylläpitäjän on esimerkiksi seurattava, millä hakusanalla joku tulee ja tekee ostoksen. Olli Kopakkala, @timore, on internet-yrittäjä, joka yhteistyökumppaneineen ylläpitää Juorut.com*-viihdesivustoa, Superkauppa.fi -verkkokauppaa ja Internetmarkkinointiblogia*. Vireillä on vaasalaislähtöinen startup, jonka vaiheita voi seurata Facebookissa Tähtivoimaa!*-sivulla.

Vierityspalkki kyseli Kopakkalalta internetmarkkinoinnin mahdollisuuksista erityisesti asiantuntijan oman verkkonäkyvyyden parantamisen näkökulmasta (MP3 12MB 27min* / RSS*). internetmarkkinointi-hakutulos

Hakusanamainonta saattaa joissain tilanteissa olla näppärä tapa saada blogilleen lisää lukijoita. Asiantuntijabloggaajan pitäisi olla selvillä oman bloginsa kävijämäärien lisäksi siitä, miten kauan sivuilla vietetään aikaa, milllaiset sisällöt kiinnostavat lukijoita ja kuinka moni lähtee pois tietyltä sivulta (bounce rate). Blogin nimen tulee tietenkin vastata sitä hakutermiä, jolla halutaan löytyä. Blogiin johtavat linkitykset ovat erittäin tärkeitä.

Markkinointia Vaasan yliopistossa opiskelevan Kopakkalan löytää mm. LinkedInistä, Facebookista, sekä Twitteristä ja Optimointi.comista* nimimerkillä @timore.

Kirjoittajalla on työn alla Löydy – Brändää itsesi verkossa -teos*, joka ilmestyy loppuvuodesta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

  1. Uintikaupan Jyri says:

    Loistavaa Tuija ja Olli. Taas hyvää settii.. Kieltämättä toi http://www.superkauppa.fi on aivan loistava verkkokauppa. Onneks Timore ei paljastanut kaikkia Googlen salaisuuksia!

    Nähdään taas Optimointi.comin miiteissä!