Julkkiksia Habboon: Sulake yhteistyöhön agenttitoimiston kanssa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupat panostavat elämyksellisyyteen.

Sulake ilmoittaa solmineensa kumppanuussopimuksen eri alojen artisteja edustavan agenttitoimisto William Morris Agencyn kanssa (Habbo Partners with William Morris Agency to Expand Entrance into the Entertainment Industry*). Yhteistyön tarkoitus on lisätä viihdetaiteilijoiden vierailuja yhtiön omistamissa virtuaalimaailmoissa.

Jo kolme sataa julkkisvierasta on vieraillut Habboyhteisöissä maailmanlaajuisesti helmikuuhun mennessä, Sulake tiedotti tammikuussa (300th Celebrity Guest to visit Habbo early 2008*).

Tapahtumien järjestäminen on kasvava alue artistien ja verkkomedian yhteistyössä. Yhteisöllisiä nettikonsertteja on pidetty myös IRC-galleriassa (Taloussanomat: Livenä IRC-Galleriassa – Mokoman nettikeikalle mahtuu 5000*)

Pienemmän yleisön tuntemista suomalaiskokoonpanoista LaiskaMies on hankkinut kokemusta Second Life – keikkailusta: (LaiskaMies on ehkä Second Lifen kovin keikkabändi!*)

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

1 kommentti “Julkkiksia Habboon: Sulake yhteistyöhön agenttitoimiston kanssa

 1. Aikamoista bullshittiä, itse jos olisin rokkistara, en suostuisi. Toisaalta nuorille pitää promota siellä missä nuoret ovat, eli tämä voi olla kohtuullisen tuottoisaa – kummallekin osapuolelle.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun