Yhteenvetoa: web-suunnittelua käsitelleet artikkelit Vierityspalkissa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Vierityspalkki uudistui.

Viimeisen vuoden aikana on Vierityspalkissa julkaistu useita kymmeniä web-suunnitteluun liittyviä artikkeleita joissa on käsitelty asioita myös varsin yksityiskohtaisella tasolla. Monet näistä artikkeleista ovat edelleen ajankohtaisia, mutta hukkuvat helposti arkistomme syövereihin.

Seuraavaksi tiivis yhteenveto web-suunnitteluun liittyneistä artikkeleista:

Monen artikkelin perässä on myös pitkä kommentointiketju joka syventää monen artikkelin aihepiirejä erittäin paljon. Vierityspalkin keskustelu onkin aktivoitunut viimeisen vuoden aikana erittäin paljon ja yhtenä syynä on myös ollut kommenteista saatava RSS-syöte. Kommentit-syötteellä on jo useita kymmeniä tilaajia.

Jatkossa web-suunnitteluun liittyviä artikkeleita on tarkoitus jatkaa. Tavoitteena on tarjota myös syventävää tietoa ja uusia aihepiirejä. Ohjeistavia ja pohtivia artikkeleita tullaan myös julkaisemaan vierailevilta kirjoittajilta. Muutama halukas kirjoittaja on jo ilmoittautunut ja muutkin halukkaat voivat ottaa yhteyttä jos sanottavaa web-suunnittelun aihepiireistä löytyy.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun