Ampparit.comista nyt profiloitavissa oleva mobiiliversio

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

Ampparit.comin mobiiliversiot ovat olleet pitkään suomalaisten mobiilipalveluiden eliittiä*. Nyt uudistuneessa lite.ampparit.com* –palvelussa on mahdollisuus profiloida uutisvirta haluamakseen*. Profilointi mahdollistaa oman, henkilökohtaisen uutisvirran saamisen myös kännykkään.

image

Amppareiden raskaampi mobiiliversio lite* on tarkoitettu matkapuhelimille joissa on hieman peruspuhelimia suurempi näyttö. Amppareiden Mini* on tarkoitettu perinteisempien kännyköiden käyttäjille.

Ampparit Oy:n toimitusjohtaja Petteri Hannonen perustelee syytä uudistukselle käyttäjäpalautteella ja radikaalisti kasvaneella mobiilikäytöllä:

“Vuoden takaisessa käyttäjätutkimuksessamme nousi selvästi esiin Amppareiden käyttäjien halu personoida myös Ampparit Lite -mobiilipalvelumme. Jatkuvasti lisääntyvä mobiilikäyttö yhdistettynä haluumme rakentaa mahdollisimman käytettävä palvelu olivat vankat perusteet tälle uudelle ominaisuudelle. Tänä vuonna mobiilipalvelujemme käyttäjämäärät ovat lisääntyneet jo yli 100%.”

Ampparit Lite tarjoaakin nyt henkilökohtaisen mediaseurantapalvelun joka kulkee myös mukana kännykässä. Ampparit.comin tavallisessa web-versiossa on personointiominaisuus ollut aiemminkin, mutta mobiilikäyttäjät ovat joutuneet tyytymään suodattamattomaan selailuun.

“Personointimahdollisuudet ovat monipuoliset. Tuttujen lähteiden suodatuksen ja uutisotsikkojen sanasuodatuksen lisäksi käyttäjä voi valita myös haluamansa paikkakunnan sääosioon sekä lempikanavat TV-osioon. Lisäksi uutiskategorioiden suodattaminen on mahdollista.”

Ampparit Lite kuuluu ehdottomasti tärkeimpiin suomalaisiin mobiilisivustoihin. Profiiliominaisuuden* myötä palvelu mahdollistaa erittäin personoidun uutisvirran myös matkapuhelimiin.

Lisätietoa:

 • Luo oma henkilökohtainen profiili Ampparit.com –palveluun ja selaa profiilin mukaista sisältövirtaa matkapuhelimellasi.*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun