Ampparit.comista nyt profiloitavissa oleva mobiiliversio

Perttu Tolvanen

Ampparit.comin mobiiliversiot ovat olleet pitkään suomalaisten mobiilipalveluiden eliittiä*. Nyt uudistuneessa lite.ampparit.com* –palvelussa on mahdollisuus profiloida uutisvirta haluamakseen*. Profilointi mahdollistaa oman, henkilökohtaisen uutisvirran saamisen myös kännykkään.

image

Amppareiden raskaampi mobiiliversio lite* on tarkoitettu matkapuhelimille joissa on hieman peruspuhelimia suurempi näyttö. Amppareiden Mini* on tarkoitettu perinteisempien kännyköiden käyttäjille.

Ampparit Oy:n toimitusjohtaja Petteri Hannonen perustelee syytä uudistukselle käyttäjäpalautteella ja radikaalisti kasvaneella mobiilikäytöllä:

“Vuoden takaisessa käyttäjätutkimuksessamme nousi selvästi esiin Amppareiden käyttäjien halu personoida myös Ampparit Lite -mobiilipalvelumme. Jatkuvasti lisääntyvä mobiilikäyttö yhdistettynä haluumme rakentaa mahdollisimman käytettävä palvelu olivat vankat perusteet tälle uudelle ominaisuudelle. Tänä vuonna mobiilipalvelujemme käyttäjämäärät ovat lisääntyneet jo yli 100%.”

Ampparit Lite tarjoaakin nyt henkilökohtaisen mediaseurantapalvelun joka kulkee myös mukana kännykässä. Ampparit.comin tavallisessa web-versiossa on personointiominaisuus ollut aiemminkin, mutta mobiilikäyttäjät ovat joutuneet tyytymään suodattamattomaan selailuun.

“Personointimahdollisuudet ovat monipuoliset. Tuttujen lähteiden suodatuksen ja uutisotsikkojen sanasuodatuksen lisäksi käyttäjä voi valita myös haluamansa paikkakunnan sääosioon sekä lempikanavat TV-osioon. Lisäksi uutiskategorioiden suodattaminen on mahdollista.”

Ampparit Lite kuuluu ehdottomasti tärkeimpiin suomalaisiin mobiilisivustoihin. Profiiliominaisuuden* myötä palvelu mahdollistaa erittäin personoidun uutisvirran myös matkapuhelimiin.

Lisätietoa:

  • Luo oma henkilökohtainen profiili Ampparit.com –palveluun ja selaa profiilin mukaista sisältövirtaa matkapuhelimellasi.*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Aiheet: Mediat verkossa, Mobiilipalvelut ja -sovellukset, Uudet julkaisut

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.