Microsoft järjestää ilmaisen seminaarin web-kehittäjille 30.9.2010

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

mslogo-2 Microsoft Remix 2010 järjestetään Helsingissä Arabianrannassa Arcadan tiloissa 30.9.2010 klo 9.00-16.30. Tapahtuma on suunnattu käyttöliittymäsuunnittelijoille ja web-kehittäjille. Aiheena ovat etenkin Microsoftin uudet teknologiat ja tulevat tuotteet. Puhujina on Microsoftin avainhenkilöitä rapakon toiselta puolelta ja käsittelyssä ovat mm. HTML5, IE9, Silverlight ja Expression Blend 4. Puhujien blogeja: Arturo Toledo, Pete LePage.

Tapahtuma on hyvä tilaisuus ottaa selvää siitä mitä Microsoft aikoo tehdä webissä lähivuosina ja mitä web-kehittäjän pitää tietää Microsoftin tuotteista. Tilaisuus on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuuteen voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tanja.sade@microsoft.com tai rekisteröitymällä virallisen sivuston kautta LiveID:n avulla.

Juhani Vuorio Microsoftilta kommentoi Vierityspalkille tapahtuman agendaa Microsoftin näkökulmasta:

“…nostaa tietämystä Microsoftin teknologioista web –ammattilaisten keskuudessa, markkinoida teknologiaa (Silverlight RIA sovelluksiin, puhelimiin) Internet Explorer 9 (selainpainajaisen lopun alku (=tiivistä yhteistyötä W3C –työryhmien kanssa, jossa tavoitteena saada aikaan yhtäläinen ymmärrys selainvalmistajien kesken standardien implementoinnista) ja ASP.NET (web –palvelinten ohjelmointikehikko).”

Juhani Vuorio painottaa erityisesti tapahtuman kiinnostavuutta IE9:n kannalta, koska kyseessä on harvinainen tilaisuus Suomessa kuulla suoraan selaimen kehitystiimin edustajalta mitä uutta on tulossa ja miksi.

Laajempaakin yleisöä kiinnostava puheenvuoro on aamupäivällä, jossa Georg Petschnigg luennoi otsikolla “Design Venturing”. Session tarkempi kuvaus saattaa herättää kiinnostuksen jopa Apple-fanipojissa:

“This session will cover several case studies and best practices from the Microsoft Pioneer Studios, a design venture team that is chartered with developing new consumer businesses for Microsoft. Learn how to harvest insights, translate them into value propositions and build products around core brand ideas. Examples include ventures in emerging markets and mobile devices. Q&A to follow.”

Tarkempi ohjelma, aikataulu ja ohjeet rekisteröitymiseen.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

2 kommenttia on “Microsoft järjestää ilmaisen seminaarin web-kehittäjille 30.9.2010”

 1. Mukavaa että kaikki esiintyjät ovat nyt kansainvälisiä. Usein suomalaisten presentaatioihin Microsoftin tapahtumissa on saanut pettyä.

  Vielä linkki tapahtuman sivulle:

  Tuolta onnistuu myös rekisteröityminen.

 2. Kiitos tuosta linkkitiedosta. Päivitin artikkelia sen mukaisesti. Alkuviikosta ei vielä ollut netissä kuulemma tietoa, mutta lienee auennut nyt sitten.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun