Microsoft järjestää ilmaisen seminaarin web-kehittäjille 30.9.2010

Perttu Tolvanen

mslogo-2 Microsoft Remix 2010 järjestetään Helsingissä Arabianrannassa Arcadan tiloissa 30.9.2010 klo 9.00-16.30. Tapahtuma on suunnattu käyttöliittymäsuunnittelijoille ja web-kehittäjille. Aiheena ovat etenkin Microsoftin uudet teknologiat ja tulevat tuotteet. Puhujina on Microsoftin avainhenkilöitä rapakon toiselta puolelta ja käsittelyssä ovat mm. HTML5, IE9, Silverlight ja Expression Blend 4. Puhujien blogeja: Arturo Toledo, Pete LePage.

Tapahtuma on hyvä tilaisuus ottaa selvää siitä mitä Microsoft aikoo tehdä webissä lähivuosina ja mitä web-kehittäjän pitää tietää Microsoftin tuotteista. Tilaisuus on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuuteen voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tanja.sade@microsoft.com tai rekisteröitymällä virallisen sivuston kautta LiveID:n avulla.

Juhani Vuorio Microsoftilta kommentoi Vierityspalkille tapahtuman agendaa Microsoftin näkökulmasta:

“…nostaa tietämystä Microsoftin teknologioista web –ammattilaisten keskuudessa, markkinoida teknologiaa (Silverlight RIA sovelluksiin, puhelimiin) Internet Explorer 9 (selainpainajaisen lopun alku (=tiivistä yhteistyötä W3C –työryhmien kanssa, jossa tavoitteena saada aikaan yhtäläinen ymmärrys selainvalmistajien kesken standardien implementoinnista) ja ASP.NET (web –palvelinten ohjelmointikehikko).”

Juhani Vuorio painottaa erityisesti tapahtuman kiinnostavuutta IE9:n kannalta, koska kyseessä on harvinainen tilaisuus Suomessa kuulla suoraan selaimen kehitystiimin edustajalta mitä uutta on tulossa ja miksi.

Laajempaakin yleisöä kiinnostava puheenvuoro on aamupäivällä, jossa Georg Petschnigg luennoi otsikolla “Design Venturing”. Session tarkempi kuvaus saattaa herättää kiinnostuksen jopa Apple-fanipojissa:

“This session will cover several case studies and best practices from the Microsoft Pioneer Studios, a design venture team that is chartered with developing new consumer businesses for Microsoft. Learn how to harvest insights, translate them into value propositions and build products around core brand ideas. Examples include ventures in emerging markets and mobile devices. Q&A to follow.”

Tarkempi ohjelma, aikataulu ja ohjeet rekisteröitymiseen.

Aiheet: Tapahtumat

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Perttu Tolvanen says:

    Kiitos tuosta linkkitiedosta. Päivitin artikkelia sen mukaisesti. Alkuviikosta ei vielä ollut netissä kuulemma tietoa, mutta lienee auennut nyt sitten.