Videot WordPress ja isot sivustot -seminaarista

Perttu Tolvanen

WordPress ja isot sivustot -seminaari pidettiin tiistaina 16.9.2014 Helsingissä, Korjaamolla klo 9.15-11.30. Tämän noin kahden tunnin aikana tehtiin katsaus Suomen julkaisujärjestelmämarkkinaan, WordPressin markkinakehityksen tilanteeseen sekä tutustuttiin viiteen isoon sivustoon, jotka on toteutettu WordPressillä. Seminaari päättyi paneelikeskusteluun. Nyt saatavilla on yhdeksän videota seminaarista. Videot ovat poimintoja puheenvuoroista sekä paneelikeskustelusta.

Seminaarin järjesti Vierityspalkki.fi-blogi yhteistyössä Byroon, Exoven, Franticin, H1:sen ja Solid Anglen kanssa. Seminaarin puheenjohtajana toimi Vierityspalkki-blogin päätoimittaja Perttu Tolvanen (North Patrol).

Videoinnista vastasi Tapahtumataltiointi Muisto Oy.

Puheenvuoro: Perttu Tolvanen / Julkaisujärjestelmät Suomessa 2014

Puheenvuoro: Aki Björklund / Case Keskuskauppakamari

Ote puheenvuorosta: Markus Karikivi ja Ville Huumo / Visitfinland.com ja WordPressin ylläpitonäkymät

Ote puheenvuorosta: Vilppu Simpanen / EK.fi ja WordPressin ylläpitonäkymät

Ote puheenvuorosta: Tuomas Arokanto / Staffpoint.fi ja integraatiomallit WordPressin kanssa

Ote paneelista: WordPressin tietoturva ja lisäosien laatu

Ote paneelista: WordPressin skaalautuvuus ja hosting-ratkaisut

Ote paneelista: Paljonko WordPress-projektit maksavat?

Ote paneelista: WordPressin kehitys tulevina vuosina

Haluatko tiedon Vierityspalkin tulevista seminaareista ensimmäisten joukossa? Ilmoittaudu kuukausikirjeen tilaajaksi.

Aiheet: Tapahtumat, WordPress

Tagit: , ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Jussi Sivonen says:

    Kiitos videoista, vaikkakin viiveellä! Näin me periferiassakin asuvat pääsemme näkemään ja kuulemaan mitä WP-kentällä tehdään tällä hetkellä Suomessa :)