Videot WordPress ja isot sivustot -seminaarista

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 10 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

WordPress ja isot sivustot -seminaari pidettiin tiistaina 16.9.2014 Helsingissä, Korjaamolla klo 9.15-11.30. Tämän noin kahden tunnin aikana tehtiin katsaus Suomen julkaisujärjestelmämarkkinaan, WordPressin markkinakehityksen tilanteeseen sekä tutustuttiin viiteen isoon sivustoon, jotka on toteutettu WordPressillä. Seminaari päättyi paneelikeskusteluun. Nyt saatavilla on yhdeksän videota seminaarista. Videot ovat poimintoja puheenvuoroista sekä paneelikeskustelusta.

Seminaarin järjesti Vierityspalkki.fi-blogi yhteistyössä Byroon, Exoven, Franticin, H1:sen ja Solid Anglen kanssa. Seminaarin puheenjohtajana toimi Vierityspalkki-blogin päätoimittaja Perttu Tolvanen (North Patrol).

Videoinnista vastasi Tapahtumataltiointi Muisto Oy.

Puheenvuoro: Perttu Tolvanen / Julkaisujärjestelmät Suomessa 2014

Puheenvuoro: Aki Björklund / Case Keskuskauppakamari

Ote puheenvuorosta: Markus Karikivi ja Ville Huumo / Visitfinland.com ja WordPressin ylläpitonäkymät

Ote puheenvuorosta: Vilppu Simpanen / EK.fi ja WordPressin ylläpitonäkymät

Ote puheenvuorosta: Tuomas Arokanto / Staffpoint.fi ja integraatiomallit WordPressin kanssa

Ote paneelista: WordPressin tietoturva ja lisäosien laatu

Ote paneelista: WordPressin skaalautuvuus ja hosting-ratkaisut

Ote paneelista: Paljonko WordPress-projektit maksavat?

Ote paneelista: WordPressin kehitys tulevina vuosina

Haluatko tiedon Vierityspalkin tulevista seminaareista ensimmäisten joukossa? Ilmoittaudu kuukausikirjeen tilaajaksi.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Videot WordPress ja isot sivustot -seminaarista

 1. Kiitos videoista, vaikkakin viiveellä! Näin me periferiassakin asuvat pääsemme näkemään ja kuulemaan mitä WP-kentällä tehdään tällä hetkellä Suomessa :)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun