TKrekry.fi sivustouudistus

Tekijät: Pirkka Rannikko Tmi (UX-suunnittelu, front-end devaus, projektihallinta), Tmi Pasi Tuomaala (Graafinen suunnittelu), Yksityisliike Jaakko Suutarla (Tekninen toteutus)

TKrekry on Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kehittämä ja ylläpitämä terveyskeskuksien käyttöön tarkoitettu lääkärien ja hammaslääkärien rekrytointisivusto. 2013 aloitettiin työt sivuston uudistamiseksi tavoitteena ensin selvittää käyttäjälähtöisesti onko uudistamiselle tarvetta. Tulosten ja konseptityön perusteella uudistus päätettiin toteuttaa. Työhön käytiin keväällä 2014 ja tuotantoon mentiin 23.08.2014. Projektin taustoista lisää blogissa.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Patrian asiakaslehti

Tekijät: Aucor Oy (tekniikka), Otavamedia Asiakasviestintä (asiakkuus, sisällöt)

Toteutimme Patrialle asiakaslehden verkkoon Otavamedian QC Publisher-konseptilla. Asiakaslehden sisältö tarjoillaan responsiivisesti eli erilaisilla laitteilla luettavassa muodossa ja toimitettu sisältö kerätään aiheittain helposti selailtavaan muotoon. QC Publisher on rakennettu WordPressin päälle.

Patria Oyj on kansainvälisesti toimiva suomalainen ilmailu- ja puolustusteollisuuskonserni ja Otavamedia vuonna 1934 perustettu aikakauslehtiä ja verkkopalveluita kustantava yhtiö.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Merimaaria sivustouudistus

Tekijä: Koodiviidakko

Merimaarian verkkosivut uusittiin Koodiviidakon Sivuviidakko-julkaisujärjestelmän päälle. Projektissa pidettiin tärkeänä sivuston helppoa päivitettävyyttä ja asiakkaan mahdollisuutta uusia sivuston ilmettä ajankohdan mukaan. Sivustolle toteutettiin kanta-asiakas osio, jossa asiakas voi helposti liittyä kanta-asiakkaaksi ja tilata kuukausittaisen kanta-asiakaskirjeen.

Linkki julkaisuun

Riihimäen Teatterin sivut

Tekijä: Geniem Oy

Riihimäen Teatterin sivut uudistettiin WordPressin päälle. Projekti oli hyvin suoraviivainen ja nopea. Sivuille tehtiin sekä ulkoasu-uudistus että ne toteuttiin responsiivisiksi. Sivujen ilme toteutettiin ensiksi html5-prototyyppinä, jotta asiakas pääsi kokeilemaan käyttäjäkokemuksen toimintaa mobiililaitteella, koska Riihimäen Teatteri haluaa palvella asiakkaitaan paikasta ja laitteesta riippumatta.

Linkki julkaisuun

Koskiklinikan WordPress-sivut

Tekijä: Geniem Oy

Koskiklinikan verkkosivut uudistettiin reponsiivisiksi WordPressin päälle. Sivustoihin tehtiin integraatio asiakkaan Sympa HR-järjestelmään. Sivuston ulkoasusta vastasi Mainostoimisto Propaganda Oy.

Kuten kaikki Geniemin projektit sivuston käyttäjäkokemus suunniteltiin responsiivisen HTML5-prototyypin avulla ja koska yhä suurempi määrä käyttäjistä tulee sivulle kännykällä, käytettiin suunnittelussa mobile first periaatetta.

Linkki julkaisuun

Serveco

Tekijä: Mainostoimisto Värikäs Oy

Värikäs toteutti tamperelaisen siivous-, kiinteistönhoito-, ympäristö- ja toimitilapalveluja tuottavan Serveco Oy:n www-uudistuksen.

Graafisen ja teknisen uudistuksen lisäksi yritykselle toteutettiin laaja viestinnän suunnittelu sekä valokuvaus.

Linkki julkaisuun

Frisbeegolfradat verkkopalvelu

Tekijä: Geniem Oy

Kesä helli ja kiekko liiti! Uudistimme Frisbeegolfradat-sivuston responsiivisena ja WordPress Multisite-sivustona. Palveluun tehtiin uutuutena käyttäjäprofiilit BuddyPress-lisäosalla. Blogeja löytyy useita satoja, joka radalle omansa ja muutama vielä päälle.

Käyttäjät voivat lisätä profiiliinsa suosikkiratansa, mitä ratoja on pelannut, arvostella ratoja ja paljon muuta. Sivusto on voittanut puolelleen jo yli tuhat pelaajaa.

Linkki julkaisuun

YH Kodit verkkosivusto

Tekijä: Geniem Oy

YH Kotien sivut uudistettiin responsiiviseksi WordPress alustan päälle. Järjestelmään toteutettiin hakukone, jonka avulla voidaan hakea asuntojea useilla eri parametreilla. Sivut pelaavat nopeasti ja taittuvat kivasti myös mobiiliin. Sivusto integroituu YH Kotien taustajärjestelmään Rest APIn kautta.

Linkki julkaisuun

Eräkämppä.fi -verkkosivusto

Tekijä: Verkkoasema Oy

Tyrnävä-lato laajensi tuotevalikoimaansa eräkämppiin, erälaavuihin ja eräsaunoihin ja perusti erä-tuotevalikoimalle oman sivuston www.erakamppa.fi. Sivuston on toteuttanut Gasworks.

Sivusto on raikas, responsiivinen ja pienen tuotevalikoiman ansiosta hyvin aiheen ympärille koottu kokonaisuus. Verkkoasema hakukoneoptimoi sivustoa parhaillaan ja toteuttaa digimarkkinointia uusille tuotteille.

Eräkämppä-tuotteita valmistaa ja markkinoi Tyrnävä-lato Oy. Vuonna 2010 perustettu perheyritys toimii Pohjois-Pohjanmaalla ja sen päätuotteita ovat keveät puurakennukset asumiseen ja vapaa-aikaan.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Varimport-verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

Varimportin verkkokauppa päivitettiin vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Alustaksi valittii helposti jatkokehitettävissä oleva Magento ja kaupasta tehtiin täysin responsiivinen. Lisämyyntiä tuottaa älykäs ja personoitu tuotesuosittelujärjestelmä Nosto. Pääkohderyhmän ollessa vaativat ja laatutietoiset kulutuselektroniikan käyttäjät, oli verkkokaupasta tehtävä selkeä ja luottettavasti toimiva. Helppokäyttöisyyttä ja konversiota kasvattaa yhden klikkauksen kassa.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Uusi Kaupunginmuseo -verkkosivusto

Tekijä: Contrast

Helsingin Kaupunginmuseo lähestyi Contrastia, sillä he halusivat simppelin mutta näyttävän kolmikielisen kampanjasivun vuonna 2016 avautuvalle Uudelle Kaupunginmuseolle. He painottivat erityisesti tarvetta tehdä sivusta todella helposti päivitettävä. Niinpä suunnittelimme sivun taustahallinnan tarkkaan, tehden päivityksestä sujuvaa. Kaupunginmuseon rennon mutta ammattimaisen tiimin kanssa oli ilo tehdä töitä!

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Ski.fi -sivustouudistus

Tekijä: Contrast

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry valitsi Contrastin kumppanikseen toteuttamaan Ski.fi:n uudelleenbrändäystä ja nettiportaalin uudistamista. Projekti oli meille erittäin mielenkiintoinen sillä koko Contrastin porukka harrastaa intohimoisesti alamäkilajeja. Haastetta toi kuitenkin projektin kokoon nähden hyvin tiukka aikataulu, jonka takarajaa ei ollut mahdollista siirtää.

Nettisivun toteutus vaati useita räätälöityjä ratkaisuja: Kaikkien hiihtokeskusten ja hiihtokoulujen oli päästävä muokkaamaan dataansa omatoimisesti, joten toteutimme tarkoitusta varten mm. alusta asti räätälöidyn erillisen tiedonhallintajärjestelmän hiihtokeskuksille ja -kouluille. Jotta kaikki data saatiin käyttäjälle mahdollismman helposti luettavaan muotoon, käytimme paljon graafisia elementtejä datan visualisointiin. Toteutimme myös rajapinnat, joiden kautta tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti mm. Suomen suurimpien TV-kanavien Teksti-TV:hen ja sekä Forecan nettisivuille.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Kiinteistömaailman esittelykalenteri

Tekijä: Valve

Kiinteistömaailma tuo kiinteistönvälitysalalle ominaisuuksiltaan täysin uudenlaisen palvelun, esittelykalenterin, jonka tavoitteena on tehdä asuntoesittelyissä käymisestä ja oman unelmien kodin löytämisestä vaivatonta. Esittelykalenteri on yhtä aikaa sekä esittely tarjolla olevista kohteista, henkilön oma tai perheen yhteinen kalenteri kiinnostavista asuntonäytöistä, muistilista ja reittiopas.

Esittelykalenteri toimii paikasta riippumatta kaikilla laitteilla, eikä se vaadi rekisteröitymistä. Perinteisten hakurajausten lisäksi palvelu tunnistaa käyttäjänsä sijainnin, jolloin asuntoja voi etsiä joko kodin tai työpaikan läheisyydestä tai esimerkiksi iltalenkillä havaitulta kiinnostavalta alueelta ilman erillistä aluerajausta. Ominaisuus mahdollistaa myös sen, että esittelyihin lähdettäessä palvelua käytetään reittioppaana.

Tutustu esittelykalenteriin

Hankkeen suunnittelu- ja toteutuskumppani on Valve.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Ufs.fi -verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

UFS on Suomen vanhin kamppailuvarusteiden, kamppailuvaatteiden, crosstraining-välineiden ja urheiluravinteiden verkkokauppa. Ensimmäinen UFS-myymälä avattiin Helsingin Citykäytävään vuonna 1996 ja verkkokauppa aloitti toimintansa jo vuonna 1997. Nykyään UFS toimii pelkästään verkossa. UFS päätti rakentaa uuden verkkokauppansa monipuolisen Magenton päälle. Tämä ratkaisu mahdollisti esimerkiksi oman affiliate-ohjelman ja multisite-toiminnallisuuden toteuttamisen.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Multicoptercenter.fi -verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

Multicoptercenter.com on huhtikuussa 2014 avattu verkkokauppapalvelu, joka tuo maahan laadukkaita ilmakuvauslaitteita. MCC:n verkkokauppa toteutettiin Magentolla sekä suomeksi että englanniksi, jotta kansainvälisten asiakkaiden olisi myös mahdollista asioida verkkokaupassa. Tämä asetti myös vaatimuksia verkkokaupan maksu- ja toimitustavoille, jotka kuitenkin voitiin toteuttaa Magentolla vaivattomasti.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Superlemon.fi -verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

SuperLemon on uusi, vuonna 2014 avattu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa. Superlemon tarjoaa laadukkaita superfoodeja, urheiluravinteita, urheiluvaatteita ja keittiötarvikkeita edulliseen hintaan, ilman turhia välikäsiä. Valtaosa myynnissä olevista tuotteista on omaa maahantuontia. Toteutimme responsiivisen Magento-alustaan pohjautuvan verkkokaupan tähän tarpeeseen sisältäen mm. affiliate-ohjelman.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Take it Easy -verkkosivusto

Tekijä: Verkkoasema Oy

Systema Storelle on julkaistu uusi Take it Easy-sivusto. Sivusto on teknisesti toteutettu Verkkoasemalla ja rakennettu Verkkoaseman VJ6-julkaisujärjestelmällä. Sivusto on responsiivinen ja siksi miellyttävä käyttää kaikilla päätelaitteilla.

Tutustu: http://www.takeiteasy.fi/

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Berner-verkkosivusto

Tekijä: Aucor Oy

Projektin lähtötilanteessa asiakkaan kasvinsuojelutuotteista oli olemassa paljon tietoa, mutta tietojen yhdistäminen ja viestiminen kuluttajalle oli vaikeaa ja kyselyt ruuhkauttivat puhelintukea. Suunnittelimme asiakkaan kanssa työkalun, jolla etsitään ja valitaan oikeat tuotteet ongelmaan kuin ongelmaan.

Ulkoasussa ja käyttöliittymässä panostettiin mutkattomaan aloitussivuun, helppokäyttöisiin työkaluihin ja suurten tietomäärien helppoon hahmottamiseen.

Normaalitoteutusta mutkikkaamman tietorakenteen vuoksi tekniseksi alustaksi valittiin Drupal. Tämän ratkaisun myötä tuotteisiin syötettyä tietoa voidaan jakaa rajapinnan kautta myös Kasvit.fi -palveluun.

Toimitukseen sisältyi konseptin hiominen, responsiivisen ulkoasun suunnittelu ja toteutus sekä sivuston ylläpito ja rajapintaintegraatio.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Wanhat