Price Pointer -verkkosivusto

Tekijä: Verkkoasema Oy

Price Pointer-palvelu on julkaistu ja pääset tutustumaan siihen osoitteessa http://www.pricepointer.fi/

Palvelu on erikoistunut nk. kuponkitarjouksien verkkoon viestiin. Sivustolla pääset kokoamaan ostoslistasi haluamistasi tuotteista ja joko tulostamaan listan tai lähettämään sen eteenpäin. Toistaiseksi palvelu toimii vain Oulun alueella.

Sivusto on rakennettu OsCommersella ja sen suunnittelu ja tekninen toteutus on Verkkoaseman käsialaa. Palvelun omistaa SuomiIT Oy.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Sini-verkkokauppa

Tekijä: Aucor Oy

Neljäs Aucorin uudistamista Sinituotteen sivustoista on Sini-pölypusseja ja näinä aikoina erityisen tärkeitä heijastimia myyvä verkkokauppa. Kauppa ratkaisee ihmisen ikiaikaisen pölypussidilemman, sillä kuka muka muistaa imurinsa merkin ja mallin siellä marketin pölypussiseinän äärellä? Sivuston kautta saa valittua omaan imuriinsa sopivan pölypussin vaikka siivouskomerosta surffaten ja myös tehtaan puolella sivustouudistus toi helpotusta tuotteiden toimittamiseen pakkauslistojen uudistuksen myötä.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Susijengifanit -verkkosivusto

Tekijä: Mekanismi Oy

Me Mekanismissa haluamme tukea suomalaista urheilua ja erityisesti koripallo on sydäntämme lähellä. Omalla panoksellamme olemme mukana viemässä Susijengiä kohti kovempia suorituksia ja saavutuksia, siksi uudistimme Suomen Koripallomaajoukkueen kannattajat ry:n verkkosivut Pro bono -periaatteella.

Sivusto julkaistiin koripallon MM-kisojen alla ja tyylikkään sivuston tavoitteena oli informaation jakaminen tietysti Bilbaon MM-kisoista, mutta jatkossa myös tulevista tapahtumista, kuten ensi vuoden EM-kisoista. Koska Susijengifanit tarjoaa yhteisöllisyyttä ja elämyksiä, pidimme tärkeänä myös sen fiiliksen löytymisen sivustolta, jäsenetuja ja yhteistyökumppaneita unohtamatta.

P.S. EM-kisat muuten pelataan 5.-20. syyskuuta 2015.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Lindorff Profit -verkkosivusto

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Asiakkuus, suunnittelu)

Normaalin QC Publisher -konseptin lisäksi Lindorffin Profit -sivustolle toteutettiin briljantti laskeutumissivutoiminto, jonka avulla on helppo ja nopea luoda Lindorffin brändin mukaisia laskeutumissivuja.

”Alussa lähdettiin perusmallista ja perustarpeista, tulevaisuuden toiveetkin listattiin, mutta ei lähdetty heti toteuttamaan. Sivusto saatiin aluksi nopeasti julki kun kaikkea ei tarvinnut päättää heti, mutta valmius lisäyksiin on kuitenkin olemassa.”
Väinö Teittinen, Key Account Manager, Otavamedia

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Kotitalo-lehti

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), BOTH Creative Design Agency (Suunnittelu)

Kotitalo-lehti on Suomen Isännöintiliiton julkaisema lehti taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Lehden ulkoasu paperiversioon ja verkkoon muotoiltiin uusiksi Suunnittelutoimisto BOTH:lla ja toteutus WordPress-alustalle hoidettiin Aucorilla.

Verkkolehden etusivun ulkoasu perustuu ns. masonry-tekniikkaan, jossa erilaiset sisältönostot pinotaan päätelaitteen koon mukaan muodostuvaan palstoitukseen. Toteutuksessa panostettiin juuri tähän tavallisesta verkkolehdestä poikkeavaan sisällön esittelyyn. Itse sisällön osalta painotus oli lehden juttujen helpossa jakamisessa, mainosten hallinnassa ja tilausten käsittelyssä verkkotyökalujen avulla.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

SunCo -verkkosivustouudistus

Tekijä: Mainostoimisto Värikäs Oy

Värikäs toteutti lämmitysratkaisuja kauppaavan SunCo Oy:n www-uudistuksen. Laajaan projektiin kuului viestinnän suunnittelu, graafinen uudistus sekä sivuston tekninen toteutus.

SunCo on tuore IVT-lämpöpumppujen kumppani Pirkanmaalla.

Avaa sivusto

Jussi-verkkolehti

Tekijä: Aucor Oy

Toteutimme Otavamedian kanssa heidän asiakkaalleen Suomalaisen työn liitolle Jussi-verkkolehden QC Publisher -konseptilla. Sivusto tuo tuttuun tapaan asiakaslehden sisällön sujuvaan verkkomuotoon, joka on luettavissa kaikenlaisilla päätelaitteilla. QC Publisher on rakennettu WordPressin päälle.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Valaisin Center -verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

Valaisin.center on yksinkertaisella ulkoasulla varustettu responsiivinen Magento-verkkokauppa. Ominaisuuksissa ei ole säästelty vaan toteutukseen integroitiin Noston erinomainen suosittelujärjestelmä sekä monia muita verkkokaupan asiakkaiden käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Y-säätiö -verkkosivustouudistus

Tekijä: Trimedia Oy (Tekniikka, ilme)

Ilme- ja verkkosivusto uudistus oli osa Y-Säätiön viestinnällistä uudistumista. Me vastasimme ilmeen ja visuaalisesta suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta, kun taas sisällöllistä uudistumista edisti viestintätoimisto AC Sanafor.

Sivusto on responsiivinen kokonaisuus, jonka julkaisujärjestelmänä toimii WordPress. Yksi keskeinen asia teknisessä uudistuksessa oli ylläpitämisen vaivattomuus, joten myös ylläpitonäkymän helppokäyttöisyyteen satsattiin heti alusta.

Säätiö omistaa osakeyhtiö Y-Asunnot, jonka sivusto uusittiin projektin toisessa vaiheessa.

Avaa sivusto

Borenius Articles -verkkolehti

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Suunnittelu, asiakkuus)

Borenius Articles -verkkolehti luotiin yhdessä Otavamedian kanssa QC Publisher -konseptia noudattaen helppolukuiseksi ja eri laitteille taipuvaksi kokonaisuudeksi.

Key Account Manager Väinö Teittinen kommentoi prosessia Otavamedian näkökulmasta: ”Pääkohdat meidän työn helpottumiselle ovat pohjan elementtien liittäminen paikoilleen ilman välikäsiä, nopeus ja kokeilemisen helppous.”

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Savu.fi -verkkosivustouudistus

Tekijä: Aucor Oy

Savu-savustuspussien sivustolla esitellään maistuvat savustusreseptit, itse tuotteet sekä niiden käyttöohjeet. Savu on jo neljäs sivusto Sinituotteen sivustouudistusten sarjassa ja tässäkin tapauksessa ulkoasu ja rakenne suunniteltiin yhdessä Sinituotteen väen kanssa.

”Yhteistyö Aucorin kanssa sujui kuin herkullisen ruoan valmistus Savu-savustuspussissa eli helposti, nopeasti ja siististi.”
Tommi Pätynen, verkkoviestinnän asiantuntija, Sinituote.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Innogreen verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

Mitä

Responsiivinen Magento-verkkokauppa monille asiakasryhmille, integraatio laskutusjärjestelmään ja automaattinen laskujen käsittely.

Erityistä

Integraatio Anders Manager-laskutusjärjestelmään, asiakasryhmäkohtaiset toiminnot kuten varastosaldon näyttö, rajatut maksutavat ja hinnat, tilaussumman mukaan esiin tuleva tarjouspyyntölomake.

Teknologia

Magento, REST API, Zend Framework, PHP, memcached

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Wanhat