Vasso.fi-sivustouudistus

vasso_vp

Tekijä: Aucor Oy
Tärkein teknologia: WordPress

Uudistimme Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen eli Vasson sivuston syksyllä 2014. Sivusto siirrettiin WordPressin ja Google App Enginen hellään huomaan ja samalla modernisoitiin myös Vasson logo.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Kotkan Kaupunginteatteri

kotka_vp

Tekijä: Aucor Oy
Tärkein teknologia: WordPress

Kotkan Kaupunginteatterin sivut muotoiltiin moderniin asuun tiukassa itä-länsi -yhteistyössä! Ulkoasun suunnitteli Lontoosta käsin Matti Vahtera, vanha tuttumme jo Läntisen pitkäkadun ajoilta, WordPress-taiat tehtiin Turussa ja sisällöistä huolehti Kotkan teatteriväki.

Tavallisen WordPress-toteutuksen lisäksi sivustolle rakennettiin integraatio Lippupisteen rajapintaan, josta näytösten ajankohdat ja verkkokauppalinkit saadaan helposti liitettyä oikean sisällön yhteyteen. Myös pressikuville ja promovideoille muotoiltiin omat helposti hallittavat paikkansa muun sisällön lomassa.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Mediatalo ESAn verkkosivujen uudistus

mediataloesa

Tekijät: Korpimedia Oy (Tekninen toteutus), Mainostoimisto MBE Oy (Konsepti), Mediatalo ESA (Omistaja)
Tärkein teknologia: Drupal

Yrityksen oma sivusto, joka esittelee kattavasti konsernin palvelu- ja tuotetarjoaman.

Pääkohderyhmänä yritysasiakkaat eli mediaratkaisujen ja palvelujen ostajat sekä yrityspäättäjät. Tarjoaa lisäksi kuluttajille perus- ja työnantajatietoa Mediatalo ESAsta.

Responsiivinen, eli mm. kännykällä kätevästi käytettävä sivusto.

Konseptisuunnittelusta vastannut Mainostoimisto MBE, teknisestä toteutuksesta Korpimedia. Sisältösuunnittelu Mediatalo ESAn työryhmä.

Avaa sivusto

Yacine Sambin verkkosivut

YS

Tekijä: Viidakkorumpu 2.0 Oy
Tärkein teknologia: WordPress

Yacine Sambin verkkosivusto (kun haluat visuaalisen verkkotuotannon!)

Kaverimme, art director Pauliina Vesterinen ja kuvaaja Nana Simelius olivat loihtineet sellaiset visuaaliset kehykset ystävälleen Yacinelle, että meidän oli pakko ottaa haaste vastaan kun pyydettiin:

Millä ihmeellä saisi sinällään kaavamaisella WordPress-julkaisujärjestelmällä aikaan lähes muinaisen Flash-animaatiotasoisen sivuston?

He joutuivat työruuhkamme takia odottamaan kuukauden pidempään (anteeksi!), mutta väitän odotuksen kannattaneen. Yacine sai helposti itse päivitettävät verkkosivut, mutta ulkonäöllisesti täysin Portfolio-tasoon!

Avaa sivusto

Saara-Sofian verkkosivut

SSofia

Tekijä: Viidakkorumpu 2.0 Oy

Kohta on taas aika valita seuraavat kansanedustajat Arkadianmäelle.

Siihen urakkaan ehdokkaat tarvitsevat monipuolisen markkinoinnin keskuspaikan, josta rakentaa oma media vaalikamppailua varten. Vuoden 2015 vaalisivu on hubi, joka suoltaa ulos blogitekstejä ja jota pitkin pääsee sujuvasti ehdokkaan muihin digi- ja SoMekanaviin.

Ehdokas toimittaa itse kuvat ja tekstit (ja mahdolliset grafiikkatoivomukset), me teemme verkkosivut. Hinta alkaen 1200€+alv. Esimerkkisivuna Saara-Sofian juuri avatut sivut. Jos haluat sellaiset, hinta on 1800€+alv.

Sivut toimivat tietysti hienolla tavalla kaikissa päätelaitteissa. Otahan ehdokas yhteyttä.

Avaa sivusto

Mestaruusliigan sivustouudistus

mestaruusliiga

Tekijä: Koodiviidakko

Mestaruusliigan uudistettu sivusto toteutettiin Koodiviidakon Sivuviidakko-julkaisujärjestelmällä. Suureksi kasvanut mobiilikäyttäjien joukko haluttiin huomioida entistä paremmin, joten sivusto toteutettiin täysin responsiivisena.

Uudistuksen keskeisiä huomiopisteitä oli suuren datamäärän entistä helpompi hallinnointi sivuston ylläpidossa. Sisällön selailusta haluttiin tehdä myös sivuston vierailijalle entistä miellyttävämpi kokemus, joten sivustolle tuotiin sisällönsuodatusominaisuuksia (miesten ja naisten liiga). Toivottua dynaamisuutta ja näyttävyyttä toteutettiin kuvakarusellinostoilla sekä suuria kuvapaikkoja hyödyntämällä.

Avaa sivusto

Laitilan terveyskeskuksen verkkosivut

Laitila-1024x536

Tekijä: Viidakkorumpu 2.0 Oy
Tärkein teknologia: WordPress

Laitilan Terveyskoti (Poukanville) sai selkeät responsiiviset sivut

Aloitimme Laitilan Terveyskodin kanssa jumpan jo aiemmin, mutta asiakkaan kiireiden takia sivujen loppuhionta siirtyi kesän jälkeiseen aikaan.

Lähtökohta oli haastava: Kaksi erillistä sivua piti naittaa yhteen niin, ettei kokonaisuus tukehdu.

Konseptoimme ja suunnittelimme sisällöt ja rakenteet asiakkaan kanssa, ja nyt työ on julki. Ja hei, kehujakin jo saatu selkeydestä ja kohderyhmän ymmärtämisestä. Kiva oli jelppiä!

Avaa sivusto

Pippurimyllyn verkkosivut

pippurimylly_tietokone (1)

Tekijä: Viidakkorumpu 2.0 Oy
Tärkein teknologia: WordPress

Legendaarisen Pippurimyllyn uudet kuoret

Asiakkaamme Ravantit tilasi meiltä useampien sivujensa uudistuksen. Maalina on simppelikäyttöiset, mobiilissakin hienosti käytettävät sivut.

Nyt ensimmäinen näkee mobillilaitteiden led-valon. Pippurimylly valittiin juuri uusimman Imagen jutussa yhdeksi Suomen ravintoloiden klassikkoannoksia tekevään kunkkusakkiin. Heidän osaltaan tuote oli tietenkin Pippuripihvi – nimikkotuote jo vuodesta 1974.

Slurpsnamklurp! Sivuston päähelpotus sekä ravintolan henkilökunnalle että asiakkaille ovat todella helppokäyttöiset lounas-, juoma- ja ruokalistaukset. Tekijät päivittävät listat minuuteissa, ja niitä on hyvä selata laitteella kuin laitteella.

Avaa sivusto

Lastuja -blogi

lastuja-vp

Tekijä: iasy Oy
Tärkein teknologia: WordPress

Lastuja.fi on metsäteollisuus ry:n blogi. Blogiuudistuksella haettiin uutta nykyaikaista käyttöliittymää ja visuaalista ilmettä sekä skaalautuvuutta erilaisille päätelaitteille. Kirjoitusten lisäksi blogiin tuotiin metsäteollisuuteen liittyvää infografiikkaa.

Ulkoasu on suunniteltu selkeäksi ja tekstin luettavuuteen ja responsiivisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

iasy on vastannut blogin visuaalisesta- ja käyttöliittymäsuunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta WordPressin päälle. Mukana konseptoinnissa on ollut viestintätoimisto Kaiku Helsinki.

Avaa sivusto

Kauppakamarin ulkoasupäivitys

kauppakamari-uutishuone

Tekijä: H1
Tärkein teknologia: WordPress

Tunnetut merkit eivät uusi ulkoasuaan täydellisesti, vaan mukauttavat sitä vähitellen kuluttajatottumusten ja tuotantotekniikan muuttuessa. Samaa lähestymistapaa voi soveltaa myös verkossa menestyksellisesti. Käyttäjät oppivat ja tottuvat sivuston käyttöliittymään ja visuaaliseen ilmeeseen. Siksi isot muutokset tuntuvat hankalilta ja saavat lähes poikkeuksetta aikaan notkahduksen kävijämäärissä. Ylläpitäjän näkökulmasta sivuston käyttö tuo ajan myötä eteen tilanteita, joihin ei ennalta ole osattu varautua. Siksi vähittäiset muutokset ja sivuston jatkuva kehittäminen toimivat myös designin näkökulmasta.

Keskuskauppakamarin isomman, vuoden 2012 uudistuksen jälkeen uudistuspaineita alkoi varsin nopeasti tulla etenkin uutisnäkymään. Keskuskauppakamarin uutistuotanto on aktiivista ja tiuhaan päivittyvät myös blogit. Mediaseuranta tuottaa kiinnostavia osumia myös uutissivulle. Materiaalia haluttiin tuoda paremmin esiin – ja toimitukselliset nostot tarvitsivat näkyvän paikan.

Uudistuksen tavoitteena oli samalla sekä selkiyttää, että rikastuttaa uutissivun ulkonäköä. Samalla viimeisteltiin myös muita sivupohjia kevyempään ja entistäkin käytettävämpään suuntaan.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Nytliikunta.fi

nytscreenshot

Tekijä: H1
Tärkein teknologia: WordPress

NYT-hanke (Nuorten yhteiskuntatakuu) tarjoaa ilmaista liikuntaa nuorille, jotka voivat valita suosikkinsa lähes 30 eri lajin joukosta. Liikuntapaikkoja löytyy ympäri Helsinkiä ja tarkempi aikataulu sekä lajikuvaukset ovat saatavilla verkkosivustolta. Responsiivinen toteutus mahdollistaa liikuntapaikan, aikataulun tai ohjaajan yhteystietojen tarkistamisen kännykällä.

Hankkeen vetäjä päivittää lukujärjestystä helppokäyttöisellä ylläpitotyökalulla.

H1 vastasi sivuston suunnittelusta ja toteutuksesta. Asiakas toimitti visuaalisen ilmeen.

Avaa sivusto

MunStadi

munstadi.fi

Tekijä: H1
Tärkein teknologia: WordPress

Helsingin kaupungilla on useita kymmeniä nuorisotaloja ja nuorisotapahtumia, joille kaikille tarvitaan kotipaikka myös verkossa. Nuorisoasiainkeskus valitsi kotisivujen alustaksi WordPressin multisite-asennuksen ja palvelun toteuttajaksi H1:n.

Koska sivustoja on yli 50 ja ylläpidon tulisi olla mahdollisimman helppoa, päätimme toteuttaa vain yhden, monipuolisesti muokattavan WordPress-teeman, kaikkia alasivustoja varten.

Nuorisotalojen ja tapahtumien tarpeet olivat erilaisia ja muokkaamismahdollisuuden tuli koskea ulkoasun lisäksi toiminnallisuutta. Teemaan rakennettiin muokattavia ominaisuuksia, kuten palstoitus, useita vimpaimia sekä moniosaiset ja muokattavat taustakuvat, logot sekä typografia.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Nordqvistin sivustouudistus

etusivu

Tekijät: Koodiviidakko, Mainostoimisto Poickeus

Nordqvist halusi uudistaa verkkosivunsa vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia niin ulkoasun, kuin julkaisujärjestelmänsä suhteen. Sivusto haluttiin responsiiviseksi kuitenkin ylläpidon helppoudesta tinkimättä.

Mainostoimisto Poickeuksen suunnittelema ulkoasu toteutettiin Koodiviidakon Sivuviidakko-julkaisujärjestelmällä. Sivuston ja laajan tuotekannan ylläpitoon ja sivuilla esittämiseen oli erityinen tarve. Sivuille haluttiin näyttävyyttä isoista tuotekuvista ja esittelyistä, mutta myös sivuston syvyysvaikutelmasta parallax-efektein. Sivuviidakon tekniikka mahdollisti suuren tuotemäärän esittämisen ja hakemisen käyttäjäystävällisesti ja loogisesti. Näin tämä vuosikymmeniä vanha suomalaisten lempijuoma sai arvoisensa esitysmuodon verkkoon!

Avaa sivusto

VisitÅland.com -verkkosivusto

vierityspalkki-visitaland

Tekijä: Byroo
Tärkein teknologia: WordPress

Ahvenanmaan virallinen matkailusivusto.

Sivusto on rakennettu WordPressin päälle ja se on rakennettu täysin responsiiviseksi. Aiemman sivuston sisältö haettiin ohjelmallisesti vanhasta julkaisujärjestelmästä uuteen julkaisujärjestelmään. Sivusto toteutettiin viidellä eri kielellä.

Byroo vastasi sivuston suunnittelusta ja toteuksesta.

Avaa sivusto

Flow Festival -verkkosivusto

vierityspalkki-flow-2

Tekijät: Byroo (suunnittelu ja tuotanto), Tsto (festivaalin ilmeen suunnittelu)
Tärkein teknologia: WordPress

Byroo on suunnitellut ja tuottanut Flow Festivalin sivustot vuodesta 2011 lähtien. Sivusto on Flow’n markkinoinnissa keskeisessä roolissa.

Sivuston käyttöliittymän halutaan heijastavan festivaalin asemaa yhtenä maailman johtavista uutta ja rajoja rikkovaa musiikkia sekä kulttuuria yleisemmin esittelevänä festivaalina. Siksi käyttöliittymä on suunniteltu normaalia kokeellisemmalla otteella.

Sivusto on rakennettu kokonaan WordPressin päälle ja se on toteutettu täysin responsiiviseksi. WordPress-toteutus toimii pohjana myös Flow’n mobiiliapplikaatiolle.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Korkeasaaren sivustouudistus

korkeasaari

Tekijä: Frantic
Tärkein teknologia: WordPress

Korkeasaari uudisti digitaalisen kotinsa, korkeasaari.fi-sivuston, 125-juhlavuoden kunniaksi. Uudistuksessa painotettiin kävijälähtöisyttä sekä Korkeasaaren laajan toiminnan tuoretta esittelyä. Korkeasaari.fi tuotettiin WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä.

Avaa sivusto

Suomenlinnan sivustouudistus

suomenlinna

Tekijä: Frantic
Tärkein teknologia: WordPress

Suomenlinna on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta. Uusi verkkopalvelu suunniteltiin palvelemaan useita eri käyttäjäryhmiä, aina kuvausryhmistä juhlapaikkojen etsijöihin – päivävierailijoita unohtamatta. Suomenlinnan uusi monikielinen verkkopalvelu on toteutettu WordPressillä.

Avaa sivusto

StaffPoint-konsernin sivustouudistus

staffpoint

Tekijä: Frantic
Tärkein teknologia: WordPress

Frantic suunnitteli ja toteutti Staffpoint-konsernin eri yrityksille (Staffpoint, Spring House ja Saima Soft) täydelliset sivustouudistukset. Staffpoint.fi-uudistuksessa panostettiin avoimien työpaikkojen löydettävyyteen sekä uusien palvelukokonaisuuksien laajaan esittelyyn. Kaikki palvevelut tuotettiin WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä.

www.staffpoint.fi
www.springhouse.fi
www.saimasoft.fi

Avaa sivusto

PopUp-koulu -verkkosivusto

popupkoulu-vierityspalkki

Tekijä: Exove Oy
Tärkein teknologia: WordPress

PopUp-koulu on Helsingin kaupungin Yhteisöllisyys, koulu ja älykkäät palvelut -projektissa (YKÄ) toteutettu WordPress-pohjainen palvelu, jossa koulut voivat suunnitella ja toteuttaa erilaisia popup-tapahtumia.

Tyypillisessä tapahtumassa koulu oppilaineen järjestää tapahtumapäivän lasten vanhemmille, lähialueen asukkaille tai muulle sidosryhmälle. Koska päivä on sangen työläs toteuttaa, palvelu tarjoaa sekä ohjeita että työkaluja päivän suunnitteluun ja läpivientiin. Lisäksi päivä dokumentoituu palveluun, jolloin muut koulut voivat ottaa mallia siitä omissa tapahtumissaan.

Projektissa suunniteltiin ja toteutettiin palvelu tiukassa yhteistyössä koulujen ja oppilaiden kanssa. Projekti oli ääriketterä – suunnittelija ja ohjelmoija viettivät työpäiviä koulussa. Näin pystyttiin reagoimaan tarpeisiin ja samalla sitouttamaan oppilaita ja opettajia palvelun kehittämiseen.

Avaa sivusto

Oulun Autokuljetus -sivustouudistus

oak-vierityspalkki

Tekijät: Exove Oy (Tekninen toteutus), Mainostoimisto Työmaa (Suunnittelu)
Tärkein teknologia: WordPress

Oulun Autokuljetus, lyhyesti OAK, on eräs Suomen suurimpia kuljetusalan yrityksiä. Työmaa ja Exove uudistivat OAK:n sivuston vastaamaan yrityksen uudistunutta brandia.

Samassa yhteydessä toteutettiin intranet, jonka avulla yritys pystyy helposti viestimään kuljettajilleen ajankohtaisista asioita. Intranet on integroitu OAK:n logistiikkajärjestelmään.

Sivusto ja intranet toteutettiin WordPressillä.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Taitotalo kongressikeskus -sivustouudistus

vierityspalkki_taitotalo

Tekijä: Aucor Oy
Tärkein teknologia: WordPress

Aucor pääsi uudistamaan Taitotalon verkkosivuston kevättalvella 2014. Uuteen sivustoon toivottiin suurempia kuvia, selkeyttä ja valoisuutta. Sivusto rakennettiin esittelemään tehokkaasti kokouspalvelut monipuolisine tiloineen ja ravintoloiden tärkeimmät palvelut kuten lounaslistat.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Raymond -verkkolehti

raymond_vierityspalkki

Tekijät: A-lehdet Dialogi Oy (Art Direction), Esmes Digital Oy (Exoven tekninen alihankkija), Exove Oy (Käyttöliittymäsuunnittelu, projektinhallinta, toimitusprojekti)
Tärkein teknologia: WordPress

Raha-automaattiyhdistyksen Raymond-asiakaslehden verkkoversio. Sivusto on suunniteltu erityisesti tablet- ja mobiilikäyttäjiä ajatellen.

Raymond-lehden runsas visuaalisuus ja tarkka muotokieli päivitettiin verkkoa varten harkiten. Sivustosta haluttiin näyttävä mutta samalla käytettävä.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Sini-verkkokauppa

vierityspalkki_sini

Tekijä: Aucor Oy

Neljäs Aucorin uudistamista Sinituotteen sivustoista on Sini-pölypusseja ja näinä aikoina erityisen tärkeitä heijastimia myyvä verkkokauppa. Kauppa ratkaisee ihmisen ikiaikaisen pölypussidilemman, sillä kuka muka muistaa imurinsa merkin ja mallin siellä marketin pölypussiseinän äärellä? Sivuston kautta saa valittua omaan imuriinsa sopivan pölypussin vaikka siivouskomerosta surffaten ja myös tehtaan puolella sivustouudistus toi helpotusta tuotteiden toimittamiseen pakkauslistojen uudistuksen myötä.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Borenius Articles -verkkolehti

vierityspalkki_borenius

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Suunnittelu, asiakkuus)

Borenius Articles -verkkolehti luotiin yhdessä Otavamedian kanssa QC Publisher -konseptia noudattaen helppolukuiseksi ja eri laitteille taipuvaksi kokonaisuudeksi.

Key Account Manager Väinö Teittinen kommentoi prosessia Otavamedian näkökulmasta: ”Pääkohdat meidän työn helpottumiselle ovat pohjan elementtien liittäminen paikoilleen ilman välikäsiä, nopeus ja kokeilemisen helppous.”

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Savu.fi -verkkosivustouudistus

vierityspalkki_savu

Tekijä: Aucor Oy

Savu-savustuspussien sivustolla esitellään maistuvat savustusreseptit, itse tuotteet sekä niiden käyttöohjeet. Savu on jo neljäs sivusto Sinituotteen sivustouudistusten sarjassa ja tässäkin tapauksessa ulkoasu ja rakenne suunniteltiin yhdessä Sinituotteen väen kanssa.

”Yhteistyö Aucorin kanssa sujui kuin herkullisen ruoan valmistus Savu-savustuspussissa eli helposti, nopeasti ja siististi.”
Tommi Pätynen, verkkoviestinnän asiantuntija, Sinituote.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Lindorff Profit -verkkosivusto

vierityspalkki_profit

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Asiakkuus, suunnittelu)

Normaalin QC Publisher -konseptin lisäksi Lindorffin Profit -sivustolle toteutettiin briljantti laskeutumissivutoiminto, jonka avulla on helppo ja nopea luoda Lindorffin brändin mukaisia laskeutumissivuja.

”Alussa lähdettiin perusmallista ja perustarpeista, tulevaisuuden toiveetkin listattiin, mutta ei lähdetty heti toteuttamaan. Sivusto saatiin aluksi nopeasti julki kun kaikkea ei tarvinnut päättää heti, mutta valmius lisäyksiin on kuitenkin olemassa.”
Väinö Teittinen, Key Account Manager, Otavamedia

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Price Pointer -verkkosivusto

VA_PricePointer_595x332

Tekijä: Verkkoasema Oy

Price Pointer-palvelu on julkaistu ja pääset tutustumaan siihen osoitteessa http://www.pricepointer.fi/

Palvelu on erikoistunut nk. kuponkitarjouksien verkkoon viestiin. Sivustolla pääset kokoamaan ostoslistasi haluamistasi tuotteista ja joko tulostamaan listan tai lähettämään sen eteenpäin. Toistaiseksi palvelu toimii vain Oulun alueella.

Sivusto on rakennettu OsCommersella ja sen suunnittelu ja tekninen toteutus on Verkkoaseman käsialaa. Palvelun omistaa SuomiIT Oy.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Max Technologies Oy -verkkosivusto

VA_Maxtech_595x332

Tekijä: Verkkoasema Oy
Tärkein teknologia: WordPress

MaxTechille eli Max Technologies Oy:lle on julkaistu uusi sivusto. Responsiivisen eli skaalautuvan sivuston suunnittelu ja toteutus on Verkkoaseman käsialaa ja sivuston pohjana on WordPress.

Projekti jatkuu Verkkoasemalla hakukoneoptimoinnilla.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Hydnum -verkkosivustouudistus

VA_Hydnum_595x332

Tekijä: Verkkoasema Oy

Hydnumin uusi verkkosivusto on nyt julkaistu. Sivusto on suunniteltu ja toteutettu Verkkoasemalla Verkkoaseman julkaisujärjestelmällä.

Sivusto korostaa Hydnumin ammattitaitoa ja palveluita. Tutustu osoitteessa: http://www.hydnum.com/

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

VisitFinland.com -verkkosivusto

vierityspalkki-vf

Tekijät: Byroo (tuotanto), SEK (suunnittelu)
Tärkein teknologia: WordPress

Suomen virallinen matkailusivusto. Uudistuksen tavoitteena oli lisätä sivuston elämyksellisyyttä, houkuttelevuutta ja visuaalisuutta. Helppokäyttöisyys sekä loppukäyttäjälle että sisällöntuottajalle olivat tavoitelistalla myös korkealla.

Projekti aloitettiin muutaman viikon prototyyppivaiheella jossa palvelun rakennetta ja käyttöliittymää hiottiin.

Sivusto rakennettiin WordPressin päälle ja sivuston latausaikoja optimoitiin lataamalla mediatiedostot Amazonin pilvipalvelusta. Sivusto mukautuu eri näyttöpäätteille. Sivusto on palkittu mm. Grand Onessa ja Vuoden Huipuissa. Sivusto on saanut tunnustusta myös ulkomaisissa medioissa.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Kruunukaluste -sivustouudistus ja verkkokauppa

refe-kruunukaluste

Tekijä: Trimedia Oy
Tärkein teknologia: WordPress

Projektin lähtökohtana oli helpottaa verkkokaupan päivitettävyyttä. Teknisen uudistuksen rinnalla nähtiin synergiaetuja myös visuaalisen ilmeen päivittämisessä. Huomiota annettiin mobiilikäytölle, koska asiakkaat hakevat tuotetietoja myös myymälöissä asioidessaan.

Responsiivisen verkkosivusto- ja kauppayhdistelmän tekniikkana toimii WordPress. Verkkokauppaominaisuus rakennettiin WooCommercen avulla.

Avaa sivusto

World Water Hub -verkkosivusto

refe-wwh

Tekijä: Trimedia Oy
Tärkein teknologia: WordPress

WWH on verkkopalvelu, jossa seurataan maailman joki- ja järvivesien tilaa reaaliaikaisesti. Ensimmäisessä, nyt valmistuneessa, projektivaiheessa palvelu keskittyy Suomen vesistöihin. Meneillään on palvelun kansainvälistäminen: tällä hetkellä palvelu laajenee yhteen Etelä-Euroopan maahan ja jatkossa palvelusta tulee globaali. Hanketta on ollut rahoittamassa mm. Ympäristöministeriö.

Verkkopalvelu on rakennettu WordPressin päälle ja mittauslaitteiden reaaliaikaiset tiedot tuodaan verkkopalveluun REST-rajapinnan kautta.

Avaa sivusto

Y-säätiö -verkkosivustouudistus

refe-ysaatio

Tekijä: Trimedia Oy (Tekniikka, ilme)
Tärkein teknologia: WordPress

Ilme- ja verkkosivusto uudistus oli osa Y-Säätiön viestinnällistä uudistumista. Me vastasimme ilmeen ja visuaalisesta suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta, kun taas sisällöllistä uudistumista edisti viestintätoimisto AC Sanafor.

Sivusto on responsiivinen kokonaisuus, jonka julkaisujärjestelmänä toimii WordPress. Yksi keskeinen asia teknisessä uudistuksessa oli ylläpitämisen vaivattomuus, joten myös ylläpitonäkymän helppokäyttöisyyteen satsattiin heti alusta.

Säätiö omistaa osakeyhtiö Y-Asunnot, jonka sivusto uusittiin projektin toisessa vaiheessa.

Avaa sivusto

Susijengifanit -verkkosivusto

Tekijä: Mekanismi Oy

Me Mekanismissa haluamme tukea suomalaista urheilua ja erityisesti koripallo on sydäntämme lähellä. Omalla panoksellamme olemme mukana viemässä Susijengiä kohti kovempia suorituksia ja saavutuksia, siksi uudistimme Suomen Koripallomaajoukkueen kannattajat ry:n verkkosivut Pro bono -periaatteella.

Sivusto julkaistiin koripallon MM-kisojen alla ja tyylikkään sivuston tavoitteena oli informaation jakaminen tietysti Bilbaon MM-kisoista, mutta jatkossa myös tulevista tapahtumista, kuten ensi vuoden EM-kisoista. Koska Susijengifanit tarjoaa yhteisöllisyyttä ja elämyksiä, pidimme tärkeänä myös sen fiiliksen löytymisen sivustolta, jäsenetuja ja yhteistyökumppaneita unohtamatta.

P.S. EM-kisat muuten pelataan 5.-20. syyskuuta 2015.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Kotitalo-lehti

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), BOTH Creative Design Agency (Suunnittelu)

Kotitalo-lehti on Suomen Isännöintiliiton julkaisema lehti taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Lehden ulkoasu paperiversioon ja verkkoon muotoiltiin uusiksi Suunnittelutoimisto BOTH:lla ja toteutus WordPress-alustalle hoidettiin Aucorilla.

Verkkolehden etusivun ulkoasu perustuu ns. masonry-tekniikkaan, jossa erilaiset sisältönostot pinotaan päätelaitteen koon mukaan muodostuvaan palstoitukseen. Toteutuksessa panostettiin juuri tähän tavallisesta verkkolehdestä poikkeavaan sisällön esittelyyn. Itse sisällön osalta painotus oli lehden juttujen helpossa jakamisessa, mainosten hallinnassa ja tilausten käsittelyssä verkkotyökalujen avulla.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

SunCo -verkkosivustouudistus

Tekijä: Mainostoimisto Värikäs Oy

Värikäs toteutti lämmitysratkaisuja kauppaavan SunCo Oy:n www-uudistuksen. Laajaan projektiin kuului viestinnän suunnittelu, graafinen uudistus sekä sivuston tekninen toteutus.

SunCo on tuore IVT-lämpöpumppujen kumppani Pirkanmaalla.

Avaa sivusto

Jussi-verkkolehti

Tekijä: Aucor Oy

Toteutimme Otavamedian kanssa heidän asiakkaalleen Suomalaisen työn liitolle Jussi-verkkolehden QC Publisher -konseptilla. Sivusto tuo tuttuun tapaan asiakaslehden sisällön sujuvaan verkkomuotoon, joka on luettavissa kaikenlaisilla päätelaitteilla. QC Publisher on rakennettu WordPressin päälle.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Hans-lehti

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Asiakkuus, sisällöt)

Hans on Pohjoismaiden johtavan painotalon Hansaprintin asiakaslehti. Toteutimme yhdessä Otavamedian kanssa sen verkkoversion QC Publisher -konseptia noudattaen. QC Publisher on rakennettu WordPressin päälle.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Valaisin Center -verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

Valaisin.center on yksinkertaisella ulkoasulla varustettu responsiivinen Magento-verkkokauppa. Ominaisuuksissa ei ole säästelty vaan toteutukseen integroitiin Noston erinomainen suosittelujärjestelmä sekä monia muita verkkokaupan asiakkaiden käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Innogreen verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

Mitä

Responsiivinen Magento-verkkokauppa monille asiakasryhmille, integraatio laskutusjärjestelmään ja automaattinen laskujen käsittely.

Erityistä

Integraatio Anders Manager-laskutusjärjestelmään, asiakasryhmäkohtaiset toiminnot kuten varastosaldon näyttö, rajatut maksutavat ja hinnat, tilaussumman mukaan esiin tuleva tarjouspyyntölomake.

Teknologia

Magento, REST API, Zend Framework, PHP, memcached

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Kielikoneen verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

Mitä

Verkkokauppa digitaalisten tuotteiden myyntiin yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Kattava integrointi Kielikoneen sanakirjajärjestelmiin.

Erityistä

Alusta alkaen rakennettu custom-ulkoasu, laajat kustomoinnit perustoimintoihin vastaamaan liiketoiminnan vaatimuksia, pakettituotetoiminnot, integraatiot MOT-lisenssinhallintaan ja ERP-järjestelmään

Teknologia

Magento, jQuery, REST API, CSS3

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Ravintola.fi viihdeportaali

Tekijä: Geniem Oy

Ravintola.fi sivusto uudistettiin täysin. Sivustolla on paljon tavaraa, yli 60 ravintolaa tarjoilee antimiaan uudella värikkäällä sivustolla. Sivusto on ravintolayhtiö Restamax Oyj:n palvelu.

Etusivulta löytyy helposti ravintolat halutusta kaupungista. Samalla sivulla voi selailla ravintoloiden tarjouksia, tapahtumia ja ajankohtaisia uutisia. Itse ravintolasivut ovat persoonallisia ravintoloiden näköisiä ja niiden alta löytyy menua, 360-esittely, pöytävarausta, palautekaavaketta ja paljon muuta. Lounaita varten on oma sivustoon integroitu lounas.fi palvelu.

Palvelu toteutettiin WordPressin päälle responsiivisena. Ulkoasusta huolehti mainostoimisto Propaganda Oy.

Avaa sivusto

DeCo Media -sivustouudistus

Tekijä: Aucor Oy

Aucor uudisti DeCo Median verkkopalvelun vuonna 2013. DeComedia on palkittu elävän kuvan tuotantoyhtiö, jolla on asiakkaana mm. valtionhallinnon organisaatioita ja kansainvälisiä pörssiyhtiöitä. Uusi verkkopalvelu toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä. Lopputulos on raikas, visuaalisesti vaikuttava, responsiivinen kokonaisuus.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Perintätoimisto Kontio -sivustouudistus

Tekijä: Aucor Oy

Suunnittelimme Perintätoimisto Kontiolle ulkoasun uudistuksen keväällä 2014. Kontion aiempikin ilme oli Aucorin käsialaa, mutta nyt tavoitteeksi otettiin laajentuneiden palveluiden esittely yhdenmukaisemmin. Ilmeeseen tuotiin väriä alkuperäistä ruskeanharmaata teemaa täydentäen. Analytiikasta havaittiin huomattavan suuri mobiilikäyttäjien määrä, joten samalla suunniteltiin sivustolle myös responsiivinen ulkoasu.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Suomen Betoniyhdistys ry:n sivustouudistus

Tekijä: Koodiviidakko

Suomen Betoniyhdistyksen sivut toteutettiin Koodiviidakon Sivuviidakko julkaisujärjestelmällä.

Sivustolta löytyy mm. laajasti teknisiä ohjeita ja muita julkaisuja, koulutuskalenteri sekä lisäksi eri koulutusryhmille käyttöoikeuksin rajatut sivut sekä extranet.

Avaa sivusto

Sitaatti-verkkolehti

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Asiakkuus, sisällöntuotanto)

Rakensimme yhdessä Otavamedia Asiakasviestinnän kanssa SITA Suomelle Sitaatti-verkkolehden QC Publisher -konseptin pohjalta.

QC Publisher perustuu WordPressiin ja Key Account Manager Väinö Teittinen Otavamedialta luonnehtii pakettia näin:

”Aucor on miettinyt järjestelmän asiakkaan kannalta helpoksi. Prosessi toimii huippuhyvin tilauksesta kehitykseen Basecampin kautta – muita viestintävälineitä unohtamatta. Kehitysehdotukset koituvat kaikkien versioiden hyväksi. Kilpailuetuna on selkeästi se että prosessit ovat kunnossa, jolloin ei olla yhden asiantuntijan varassa.”

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Wanhat