Rakkautta & Anarkiaa -verkkosivustouudistus

hiff

Tekijä: Solid Angle (Konseptointi, suunnittelu ja toteutus)

Verkkopalvelun konseptointi, suunnittelu ja toteutus sekä jatkuva ylläpito ja kehitys.

Kuluttajille suunnattu, Suomen suurimman elokuvafestivaalin responsiivinen verkkopalvelu, jossa laajasti sisältöä kahdella kielellä sekä mahdollisuus varata ja ostaa leffalippuja festivaalin näytöksiin suoraan sivustolta.

Avaa sivusto

VisitÅland.com -verkkosivusto

vierityspalkki-visitaland

Tekijä: Byroo

Ahvenanmaan virallinen matkailusivusto.

Sivusto on rakennettu WordPressin päälle ja se on rakennettu täysin responsiiviseksi. Aiemman sivuston sisältö haettiin ohjelmallisesti vanhasta julkaisujärjestelmästä uuteen julkaisujärjestelmään. Sivusto toteutettiin viidellä eri kielellä.

Byroo vastasi sivuston suunnittelusta ja toteuksesta.

Avaa sivusto

Flow Festival -verkkosivusto

vierityspalkki-flow-2

Tekijät: Byroo (suunnittelu ja tuotanto), Tsto (festivaalin ilmeen suunnittelu)

Byroo on suunnitellut ja tuottanut Flow Festivalin sivustot vuodesta 2011 lähtien. Sivusto on Flow’n markkinoinnissa keskeisessä roolissa.

Sivuston käyttöliittymän halutaan heijastavan festivaalin asemaa yhtenä maailman johtavista uutta ja rajoja rikkovaa musiikkia sekä kulttuuria yleisemmin esittelevänä festivaalina. Siksi käyttöliittymä on suunniteltu normaalia kokeellisemmalla otteella.

Sivusto on rakennettu kokonaan WordPressin päälle ja se on toteutettu täysin responsiiviseksi. WordPress-toteutus toimii pohjana myös Flow’n mobiiliapplikaatiolle.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Korkeasaaren sivustouudistus

korkeasaari

Tekijä: Frantic

Korkeasaari uudisti digitaalisen kotinsa, korkeasaari.fi-sivuston, 125-juhlavuoden kunniaksi. Uudistuksessa painotettiin kävijälähtöisyttä sekä Korkeasaaren laajan toiminnan tuoretta esittelyä. Korkeasaari.fi tuotettiin WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä.

Avaa sivusto

Suomenlinnan sivustouudistus

suomenlinna

Tekijä: Frantic

Suomenlinna on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta. Uusi verkkopalvelu suunniteltiin palvelemaan useita eri käyttäjäryhmiä, aina kuvausryhmistä juhlapaikkojen etsijöihin – päivävierailijoita unohtamatta. Suomenlinnan uusi monikielinen verkkopalvelu on toteutettu WordPressillä.

Avaa sivusto

StaffPoint-konsernin sivustouudistus

staffpoint

Tekijä: Frantic

Frantic suunnitteli ja toteutti Staffpoint-konsernin eri yrityksille (Staffpoint, Spring House ja Saima Soft) täydelliset sivustouudistukset. Staffpoint.fi-uudistuksessa panostettiin avoimien työpaikkojen löydettävyyteen sekä uusien palvelukokonaisuuksien laajaan esittelyyn. Kaikki palvevelut tuotettiin WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä.

www.staffpoint.fi
www.springhouse.fi
www.saimasoft.fi

Avaa sivusto

Rohkea Suomi -kampanjasivusto

rohkeasuomi

Tekijä: Solid Angle (Identiteetti, konseptointi, suunnittelu ja toteutus)

Kampanjan identiteetin, konseptin ja käyttöliittymien suunnittelu, kampanjan verkkosivuston graafinen suunnittelu ja responsiivinen toteutus WordPress-alustalle, sekä monikanavaisen kampanjan markkinointi, ylläpito ja hostaus AWS-ympäristössä.

Avaa sivusto

PopUp-koulu -verkkosivusto

popupkoulu-vierityspalkki

Tekijä: Exove Oy

PopUp-koulu on Helsingin kaupungin Yhteisöllisyys, koulu ja älykkäät palvelut -projektissa (YKÄ) toteutettu WordPress-pohjainen palvelu, jossa koulut voivat suunnitella ja toteuttaa erilaisia popup-tapahtumia.

Tyypillisessä tapahtumassa koulu oppilaineen järjestää tapahtumapäivän lasten vanhemmille, lähialueen asukkaille tai muulle sidosryhmälle. Koska päivä on sangen työläs toteuttaa, palvelu tarjoaa sekä ohjeita että työkaluja päivän suunnitteluun ja läpivientiin. Lisäksi päivä dokumentoituu palveluun, jolloin muut koulut voivat ottaa mallia siitä omissa tapahtumissaan.

Projektissa suunniteltiin ja toteutettiin palvelu tiukassa yhteistyössä koulujen ja oppilaiden kanssa. Projekti oli ääriketterä – suunnittelija ja ohjelmoija viettivät työpäiviä koulussa. Näin pystyttiin reagoimaan tarpeisiin ja samalla sitouttamaan oppilaita ja opettajia palvelun kehittämiseen.

Avaa sivusto

Oulun Autokuljetus -sivustouudistus

oak-vierityspalkki

Tekijät: Exove Oy (Tekninen toteutus), Mainostoimisto Työmaa (Suunnittelu)

Oulun Autokuljetus, lyhyesti OAK, on eräs Suomen suurimpia kuljetusalan yrityksiä. Työmaa ja Exove uudistivat OAK:n sivuston vastaamaan yrityksen uudistunutta brandia.

Samassa yhteydessä toteutettiin intranet, jonka avulla yritys pystyy helposti viestimään kuljettajilleen ajankohtaisista asioita. Intranet on integroitu OAK:n logistiikkajärjestelmään.

Sivusto ja intranet toteutettiin WordPressillä.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Taitotalo kongressikeskus -sivustouudistus

vierityspalkki_taitotalo

Tekijä: Aucor Oy

Aucor pääsi uudistamaan Taitotalon verkkosivuston kevättalvella 2014. Uuteen sivustoon toivottiin suurempia kuvia, selkeyttä ja valoisuutta. Sivusto rakennettiin esittelemään tehokkaasti kokouspalvelut monipuolisine tiloineen ja ravintoloiden tärkeimmät palvelut kuten lounaslistat.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Raymond -verkkolehti

raymond_vierityspalkki

Tekijät: A-lehdet Dialogi Oy (Art Direction), Esmes Digital Oy (Exoven tekninen alihankkija), Exove Oy (Käyttöliittymäsuunnittelu, projektinhallinta, toimitusprojekti)

Raha-automaattiyhdistyksen Raymond-asiakaslehden verkkoversio. Sivusto on suunniteltu erityisesti tablet- ja mobiilikäyttäjiä ajatellen.

Raymond-lehden runsas visuaalisuus ja tarkka muotokieli päivitettiin verkkoa varten harkiten. Sivustosta haluttiin näyttävä mutta samalla käytettävä.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Sini-verkkokauppa

vierityspalkki_sini

Tekijä: Aucor Oy

Neljäs Aucorin uudistamista Sinituotteen sivustoista on Sini-pölypusseja ja näinä aikoina erityisen tärkeitä heijastimia myyvä verkkokauppa. Kauppa ratkaisee ihmisen ikiaikaisen pölypussidilemman, sillä kuka muka muistaa imurinsa merkin ja mallin siellä marketin pölypussiseinän äärellä? Sivuston kautta saa valittua omaan imuriinsa sopivan pölypussin vaikka siivouskomerosta surffaten ja myös tehtaan puolella sivustouudistus toi helpotusta tuotteiden toimittamiseen pakkauslistojen uudistuksen myötä.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Tekniikan Akatemia -verkkosivusto

taf

Tekijä: Solid Angle (Konseptointi, suunnittelu ja toteutus)

Tekniikan Akatemian ja Millennium-teknologiapalkinnon responsiivinen verkkopalvelu WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Sivusto pyrkii tarjoilemaan laadukasta sisältöä selkeästi eri kohderyhmien tarpeisiin kansainvälisesti.

Avaa sivusto

Borenius Articles -verkkolehti

vierityspalkki_borenius

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Suunnittelu, asiakkuus)

Borenius Articles -verkkolehti luotiin yhdessä Otavamedian kanssa QC Publisher -konseptia noudattaen helppolukuiseksi ja eri laitteille taipuvaksi kokonaisuudeksi.

Key Account Manager Väinö Teittinen kommentoi prosessia Otavamedian näkökulmasta: ”Pääkohdat meidän työn helpottumiselle ovat pohjan elementtien liittäminen paikoilleen ilman välikäsiä, nopeus ja kokeilemisen helppous.”

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Savu.fi -verkkosivustouudistus

vierityspalkki_savu

Tekijä: Aucor Oy

Savu-savustuspussien sivustolla esitellään maistuvat savustusreseptit, itse tuotteet sekä niiden käyttöohjeet. Savu on jo neljäs sivusto Sinituotteen sivustouudistusten sarjassa ja tässäkin tapauksessa ulkoasu ja rakenne suunniteltiin yhdessä Sinituotteen väen kanssa.

”Yhteistyö Aucorin kanssa sujui kuin herkullisen ruoan valmistus Savu-savustuspussissa eli helposti, nopeasti ja siististi.”
Tommi Pätynen, verkkoviestinnän asiantuntija, Sinituote.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Lindorff Profit -verkkosivusto

vierityspalkki_profit

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Asiakkuus, suunnittelu)

Normaalin QC Publisher -konseptin lisäksi Lindorffin Profit -sivustolle toteutettiin briljantti laskeutumissivutoiminto, jonka avulla on helppo ja nopea luoda Lindorffin brändin mukaisia laskeutumissivuja.

”Alussa lähdettiin perusmallista ja perustarpeista, tulevaisuuden toiveetkin listattiin, mutta ei lähdetty heti toteuttamaan. Sivusto saatiin aluksi nopeasti julki kun kaikkea ei tarvinnut päättää heti, mutta valmius lisäyksiin on kuitenkin olemassa.”
Väinö Teittinen, Key Account Manager, Otavamedia

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Price Pointer -verkkosivusto

VA_PricePointer_595x332

Tekijä: Verkkoasema Oy

Price Pointer-palvelu on julkaistu ja pääset tutustumaan siihen osoitteessa http://www.pricepointer.fi/

Palvelu on erikoistunut nk. kuponkitarjouksien verkkoon viestiin. Sivustolla pääset kokoamaan ostoslistasi haluamistasi tuotteista ja joko tulostamaan listan tai lähettämään sen eteenpäin. Toistaiseksi palvelu toimii vain Oulun alueella.

Sivusto on rakennettu OsCommersella ja sen suunnittelu ja tekninen toteutus on Verkkoaseman käsialaa. Palvelun omistaa SuomiIT Oy.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Max Technologies Oy -verkkosivusto

VA_Maxtech_595x332

Tekijä: Verkkoasema Oy

MaxTechille eli Max Technologies Oy:lle on julkaistu uusi sivusto. Responsiivisen eli skaalautuvan sivuston suunnittelu ja toteutus on Verkkoaseman käsialaa ja sivuston pohjana on WordPress.

Projekti jatkuu Verkkoasemalla hakukoneoptimoinnilla.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Hydnum -verkkosivustouudistus

VA_Hydnum_595x332

Tekijä: Verkkoasema Oy

Hydnumin uusi verkkosivusto on nyt julkaistu. Sivusto on suunniteltu ja toteutettu Verkkoasemalla Verkkoaseman julkaisujärjestelmällä.

Sivusto korostaa Hydnumin ammattitaitoa ja palveluita. Tutustu osoitteessa: http://www.hydnum.com/

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

VisitFinland.com -verkkosivusto

vierityspalkki-vf

Tekijät: Byroo (tuotanto), SEK (suunnittelu)

Suomen virallinen matkailusivusto. Uudistuksen tavoitteena oli lisätä sivuston elämyksellisyyttä, houkuttelevuutta ja visuaalisuutta. Helppokäyttöisyys sekä loppukäyttäjälle että sisällöntuottajalle olivat tavoitelistalla myös korkealla.

Projekti aloitettiin muutaman viikon prototyyppivaiheella jossa palvelun rakennetta ja käyttöliittymää hiottiin.

Sivusto rakennettiin WordPressin päälle ja sivuston latausaikoja optimoitiin lataamalla mediatiedostot Amazonin pilvipalvelusta. Sivusto mukautuu eri näyttöpäätteille. Sivusto on palkittu mm. Grand Onessa ja Vuoden Huipuissa. Sivusto on saanut tunnustusta myös ulkomaisissa medioissa.

Avaa sivusto

Lisätietoa projektista

Wanhat