Kotitalo-lehti

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), BOTH Creative Design Agency (Suunnittelu)

Kotitalo-lehti on Suomen Isännöintiliiton julkaisema lehti taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Lehden ulkoasu paperiversioon ja verkkoon muotoiltiin uusiksi Suunnittelutoimisto BOTH:lla ja toteutus WordPress-alustalle hoidettiin Aucorilla.

Verkkolehden etusivun ulkoasu perustuu ns. masonry-tekniikkaan, jossa erilaiset sisältönostot pinotaan päätelaitteen koon mukaan muodostuvaan palstoitukseen. Toteutuksessa panostettiin juuri tähän tavallisesta verkkolehdestä poikkeavaan sisällön esittelyyn. Itse sisällön osalta painotus oli lehden juttujen helpossa jakamisessa, mainosten hallinnassa ja tilausten käsittelyssä verkkotyökalujen avulla.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

SunCo

Tekijä: Mainostoimisto Värikäs Oy

Värikäs toteutti lämmitysratkaisuja kauppaavan SunCo Oy:n www-uudistuksen. Laajaan projektiin kuului viestinnän suunnittelu, graafinen uudistus sekä sivuston tekninen toteutus.

SunCo on tuore IVT-lämpöpumppujen kumppani Pirkanmaalla.

Linkki julkaisuun

Jussi-verkkolehti

Tekijä: Aucor Oy

Toteutimme Otavamedian kanssa heidän asiakkaalleen Suomalaisen työn liitolle Jussi-verkkolehden QC Publisher -konseptilla. Sivusto tuo tuttuun tapaan asiakaslehden sisällön sujuvaan verkkomuotoon, joka on luettavissa kaikenlaisilla päätelaitteilla. QC Publisher on rakennettu WordPressin päälle.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Magento-verkkokauppa valaisin.center

Tekijä: Lamia Oy

Valaisin.center on yksinkertaisella ulkoasulla varustettu responsiivinen Magento-verkkokauppa. Ominaisuuksissa ei ole säästelty vaan toteutukseen integroitiin Noston erinomainen suosittelujärjestelmä sekä monia muita verkkokaupan asiakkaiden käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Hydnumille uusi sivusto

Tekijä: Verkkoasema Oy

Hydnumin uusi verkkosivusto on nyt julkaistu. Sivusto on suunniteltu ja toteutettu Verkkoasemalla Verkkoaseman julkaisujärjestelmällä.

Sivusto korostaa Hydnumin ammattitaitoa ja palveluita. Tutustu osoitteessa: http://www.hydnum.com/

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Y-säätiö

Tekijä: Trimedia Oy (Tekniikka, ilme)

Ilme- ja verkkosivusto uudistus oli osa Y-Säätiön viestinnällistä uudistumista. Me vastasimme ilmeen ja visuaalisesta suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta, kun taas sisällöllistä uudistumista edisti viestintätoimisto AC Sanafor.

Sivusto on responsiivinen kokonaisuus, jonka julkaisujärjestelmänä toimii WordPress. Yksi keskeinen asia teknisessä uudistuksessa oli ylläpitämisen vaivattomuus, joten myös ylläpitonäkymän helppokäyttöisyyteen satsattiin heti alusta.

Säätiö omistaa osakeyhtiö Y-Asunnot, jonka sivusto uusittiin projektin toisessa vaiheessa.

Linkki julkaisuun

Borenius Articles

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Suunnittelu, asiakkuus)

Borenius Articles -verkkolehti luotiin yhdessä Otavamedian kanssa QC Publisher -konseptia noudattaen helppolukuiseksi ja eri laitteille taipuvaksi kokonaisuudeksi.

Key Account Manager Väinö Teittinen kommentoi prosessia Otavamedian näkökulmasta: ”Pääkohdat meidän työn helpottumiselle ovat pohjan elementtien liittäminen paikoilleen ilman välikäsiä, nopeus ja kokeilemisen helppous.”

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Savu.fi

Tekijä: Aucor Oy

Savu-savustuspussien sivustolla esitellään maistuvat savustusreseptit, itse tuotteet sekä niiden käyttöohjeet. Savu on jo neljäs sivusto Sinituotteen sivustouudistusten sarjassa ja tässäkin tapauksessa ulkoasu ja rakenne suunniteltiin yhdessä Sinituotteen väen kanssa.

”Yhteistyö Aucorin kanssa sujui kuin herkullisen ruoan valmistus Savu-savustuspussissa eli helposti, nopeasti ja siististi.”
Tommi Pätynen, verkkoviestinnän asiantuntija, Sinituote.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Innogreen verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

Mitä

Responsiivinen Magento-verkkokauppa monille asiakasryhmille, integraatio laskutusjärjestelmään ja automaattinen laskujen käsittely.

Erityistä

Integraatio Anders Manager-laskutusjärjestelmään, asiakasryhmäkohtaiset toiminnot kuten varastosaldon näyttö, rajatut maksutavat ja hinnat, tilaussumman mukaan esiin tuleva tarjouspyyntölomake.

Teknologia

Magento, REST API, Zend Framework, PHP, memcached

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

World Water Hub -verkkosivusto

Tekijä: Trimedia Oy

WWH on verkkopalvelu, jossa seurataan maailman joki- ja järvivesien tilaa reaaliaikaisesti. Ensimmäisessä, nyt valmistuneessa, projektivaiheessa palvelu keskittyy Suomen vesistöihin. Meneillään on palvelun kansainvälistäminen: tällä hetkellä palvelu laajenee yhteen Etelä-Euroopan maahan ja jatkossa palvelusta tulee globaali. Hanketta on ollut rahoittamassa mm. Ympäristöministeriö.

Verkkopalvelu on rakennettu WordPressin päälle ja mittauslaitteiden reaaliaikaiset tiedot tuodaan verkkopalveluun REST-rajapinnan kautta.

Linkki julkaisuun

Kruunukaluste -sivustouudistus ja verkkokauppa

Tekijä: Trimedia Oy

Projektin lähtökohtana oli helpottaa verkkokaupan päivitettävyyttä. Teknisen uudistuksen rinnalla nähtiin synergiaetuja myös visuaalisen ilmeen päivittämisessä. Huomiota annettiin mobiilikäytölle, koska asiakkaat hakevat tuotetietoja myös myymälöissä asioidessaan.

Responsiivisen verkkosivusto- ja kauppayhdistelmän tekniikkana toimii WordPress. Verkkokauppaominaisuus rakennettiin WooCommercen avulla.

Linkki julkaisuun

Kielikoneen verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy

Mitä

Verkkokauppa digitaalisten tuotteiden myyntiin yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Kattava integrointi Kielikoneen sanakirjajärjestelmiin.

Erityistä

Alusta alkaen rakennettu custom-ulkoasu, laajat kustomoinnit perustoimintoihin vastaamaan liiketoiminnan vaatimuksia, pakettituotetoiminnot, integraatiot MOT-lisenssinhallintaan ja ERP-järjestelmään

Teknologia

Magento, jQuery, REST API, CSS3

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Ravintola.fi viihdeportaali

Tekijä: Geniem Oy

Ravintola.fi sivusto uudistettiin täysin. Sivustolla on paljon tavaraa, yli 60 ravintolaa tarjoilee antimiaan uudella värikkäällä sivustolla. Sivusto on ravintolayhtiö Restamax Oyj:n palvelu.

Etusivulta löytyy helposti ravintolat halutusta kaupungista. Samalla sivulla voi selailla ravintoloiden tarjouksia, tapahtumia ja ajankohtaisia uutisia. Itse ravintolasivut ovat persoonallisia ravintoloiden näköisiä ja niiden alta löytyy menua, 360-esittely, pöytävarausta, palautekaavaketta ja paljon muuta. Lounaita varten on oma sivustoon integroitu lounas.fi palvelu.

Palvelu toteutettiin WordPressin päälle responsiivisena. Ulkoasusta huolehti mainostoimisto Propaganda Oy.

Linkki julkaisuun

DeCo Media -sivustouudistus

Tekijä: Aucor Oy

Aucor uudisti DeCo Median verkkopalvelun vuonna 2013. DeComedia on palkittu elävän kuvan tuotantoyhtiö, jolla on asiakkaana mm. valtionhallinnon organisaatioita ja kansainvälisiä pörssiyhtiöitä. Uusi verkkopalvelu toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä. Lopputulos on raikas, visuaalisesti vaikuttava, responsiivinen kokonaisuus.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Perintätoimisto Kontio -sivustouudistus

Tekijä: Aucor Oy

Suunnittelimme Perintätoimisto Kontiolle ulkoasun uudistuksen keväällä 2014. Kontion aiempikin ilme oli Aucorin käsialaa, mutta nyt tavoitteeksi otettiin laajentuneiden palveluiden esittely yhdenmukaisemmin. Ilmeeseen tuotiin väriä alkuperäistä ruskeanharmaata teemaa täydentäen. Analytiikasta havaittiin huomattavan suuri mobiilikäyttäjien määrä, joten samalla suunniteltiin sivustolle myös responsiivinen ulkoasu.

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Suomen Betoniyhdistys ry:n sivustouudistus

Tekijä: Koodiviidakko

Suomen Betoniyhdistyksen sivut toteutettiin Koodiviidakon Sivuviidakko julkaisujärjestelmällä.

Sivustolta löytyy mm. laajasti teknisiä ohjeita ja muita julkaisuja, koulutuskalenteri sekä lisäksi eri koulutusryhmille käyttöoikeuksin rajatut sivut sekä extranet.

Linkki julkaisuun

Sitaatti-verkkolehti

Tekijät: Aucor Oy (Tekninen toteutus), Otavamedia Asiakasviestintä (Asiakkuus, sisällöntuotanto)

Rakensimme yhdessä Otavamedia Asiakasviestinnän kanssa SITA Suomelle Sitaatti-verkkolehden QC Publisher -konseptin pohjalta.

QC Publisher perustuu WordPressiin ja Key Account Manager Väinö Teittinen Otavamedialta luonnehtii pakettia näin:

”Aucor on miettinyt järjestelmän asiakkaan kannalta helpoksi. Prosessi toimii huippuhyvin tilauksesta kehitykseen Basecampin kautta – muita viestintävälineitä unohtamatta. Kehitysehdotukset koituvat kaikkien versioiden hyväksi. Kilpailuetuna on selkeästi se että prosessit ovat kunnossa, jolloin ei olla yhden asiantuntijan varassa.”

Linkki julkaisuun

Lisätietoa

Wanhat