Hae mukaan hakemistoon

Toimistot-hakemistoon pääsy edellyttää hakemuksen lähettämistä ja luottamuksellista projektiliikevaihdon tarkastamista. Tällä prosessilla varmistetaan se, että Toimistot-hakemiston tiedot ja kategoriat ovat aina ajantasalla, ja hakemistossa olevat toimistot tekevät kategoriansa laajuista liiketoimintaa valituilla teknologioilla. Liikevaihtotiedot tarkastetaan myös vähintään kahden vuoden välein hakemiston toimistoilta.

Avaa hakemuslomake Toimistot-hakemistoon

Kaikki hakemuksella annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti Perttu Tolvasen toimesta. Hakemusprosessiin liittyviä tietoja ei ole mahdollista kenenkään muun nähdä. Hakemusprosessin käsittelyn jälkeen kaikki luottamuksellinen tieto poistetaan.

Hakemiston hyödyt toimistoille:

 1. Asiakkaat arvostavat. Asiakkaat voivat arvioida toimiston osaamista ja kokemusta luotettavasti, koska kolmas osapuoli on validoinut toimiston projektikokemuksen ja projektien vaativuuden.
 2. Validoi teknistä kokemusta asiakkaiden suuntaan. Erityisesti teknisesti osaavat toimistot pystyvät hakemiston avulla tuomaan esille omaa teknistä kokemustaan ja osaamistaan.
 3. Enemmän tarjouspyyntöjä. Monet asiakkaat käyttävät Toimistot-hakemistoa sopivimpien toimistojen löytämiseen omiin kilpailutuksiinsa.
 4. Rekrytointi-imago. Myös potentiaaliset työntekijät käyttävät hakemistoa arvioimaan toimistojen osaamista ja uskottavuutta alalla.

Toimistot-hakemiston idea on tarjota asiakkaille luotettava listaus alan kokeneimmista ja luotettavimmista toimistoista. Hakemiston idea ei siis ole listata kaikkia mahdollisia alan toimistoja, vaan ainoastaan kokeneimmat ja todistetusti osaavimmat.

Lisätietoa hakemiston toimintaperiaatteista voit lukea myös erilliseltä FAQ – kaikki ohjeet ja kriteerit -sivulta.

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun