Suomen rokotetutkimus (FVR)

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Avidly

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Uutena yrityksenä Suomen rokotetutkimus (FVR) kaipasi sekä lisää tunnettuutta että ammattimaisuutta viestivät verkkosivut. Visuaalisen ilmeen päivitys ja verkkosivuston uudistus olivat tärkeä osa tavoitteen saavuttamista.

Lähtötilanne – Kansainvälisesti tunnustettu rokotetutkimuksen asiantuntija

Suomen rokotetutkimus (FVR) on 2022 toimintansa aloittanut kaupalliseen rokotetutkimukseen erikoistunut valtion erityistehtäväyhtiö. FVR:llä tutkitaan rokotteiden tehoa, turvallisuutta ja vaikuttavuutta vuosikymmenten kokemuksella ja kansainvälisesti tunnustetulla, tieteellisesti laadukkaalla osaamisella.

Tuoreelle organisaatiolle visuaalisen ilmeen ja verkkosivuston uudistus olivat merkittävä keino parantaa tunnettuutta ja viestien saavutettavuutta ja selkeyttä.

Suomen rokotetutkimuksen tärkein kohderyhmä ovat Suomessa asuvat yksityishenkilöt, joita FVR tavoittelee säännöllisesti meneillään oleviin tutkimushankkeisiin. Tieteellisyys, asiantuntijuus ja luottamus FVR:n toimintaan ovat keskeisiä mielikuvia, joita kohderyhmälle halutaan välittää.

Näkemys – Työtä, jolla pelastetaan ihmishenkiä

Halusimme Suomen rokotetutkimuksen brändin ilmentävän rohkaisevaa ja positiivista tulevaisuusnäkymää, jossa jokainen kansalainen voi huoletta “keskittyä omaan elämäänsä”, samalla kun ammattilaiset ratkovat yhdessä globaaleja haasteita.

Osallistamalla ihmisiä ilman että ketään syyllistetään käynnistetään muutosmatka, jokainen voi olla mukana kehittämässä tulevaisuuden parempia rokotteita.

FVR:n työ on puhtaasti ihmiseltä ihmiselle tehtävää ja parhaimmillaan pelastaa ihmishenkiä.

Ratkaisu – Ammattimainen ja helposti lähestyttävä

Rakensimme Suomen rokotetutkimukselle visuaalisen ilmeen, kuvakonseptin ja verkkosivuston, joissa korostuvat ammattamaisuus ja lähestyttävyys.

Kuvamaailman sekä yksinkertaisen tyylikkään typografian kautta loimme vahvan mielikuvan osaamisesta, kehittämisestä, tutkimisesta ja välittämisestä. Yhdessä selkeän viestin kanssa kohderyhmälle muodostuu vahva ymmärrys toimijasta.

Selkeys näyttelee isoa osaa myös viestinnällisen kokonaisuuden rakentamisessa. Kokonaisuus on ehyt ja jalkautuu tarvittaessa eri viestintäympäristöihin ja kanaviin.

Verkkosivut – Selkeä ja saavutettava sivusto

Suunnittelimme Suomen rokotetutkimukselle visuaalisesti selkeän, saavutettavan ja tyylikkään sivuston, joka tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen loppukäyttäjälle. Uudistuksen tavoitteena oli myös terävöittää FVR:n viestiä: Kuka Suomen rokotetutkimus on, mitä se tekee ja ennen kaikkea miksi. Näin FVR kiinnostaa tulevaisuudessa yhä suurempaa asiakas- ja yhteistyökumppanijoukkoa.

Avidly suunnitteli webdesignin ja sivuston ilmeen. Sivusto toteutettiin WordPress-alustalla ja Avidlyn omalla teemalla. Ratkaisu sisältää myös räätälöityjä toiminnallisuuksia, kuten klinikoiden yhteystiedot, joihin kartat generoidaan osoitetiedon pohjalta Google Static Maps API-rajapinnalla.

Osallistu tutkimukseen -osioon toteutettiin ajastus, jonka ansiosta näkyvillä ovat vain ne tutkimukset, joihin voi tällä hetkellä ilmoittautua. Hakuajan päättyessä ilmoittautuminen päättyy automaattisesti ja tutkimus siirtyy arkistoon. Arkistosta on mahdollista hakea tutkimuksia hakusanalla tai aloitusvuoden mukaan. Ilmoittautumiset on integroitu asiakkaan Microsoft Power Automate -järjestelmään.

Huomiota kiinnitettiin myös saavutettavuuteen. Esimerkiksi ruudunlukuohjelma osaa tulkita rakenteen ja sisällön oikealla tavalla. Suunnittelimme myös käyttöliittymän ja visuaalisuuden siten, että navigaatio on yksinkertainen ja sivujen eri elementit erottuvat selkeästi. Autoimme asiakasta tuottamaan helposti ymmärrettävää sisältöä, sekä sparrasimme saavutettavan sisällön teknisistä ominaisuuksista.


Sinua voisi kiinnostaa myös

Nykytaiteen museo Kiasma

Tekijä: Avidly

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu

Kiasma on yksi Suomen suosituimmista museosta. Helsingin keskustassa sijaitseva nykytaiteen museo esittää, kerää ja tekee tunnetuksi nykytaidetta. Näyttelyiden lisäksi Kiasmassa järjestetään esityksiä ja tapahtumia. Kiasma on osa Kansallisgalleriaa. Kiasman verkkosivuston uudistuksen tavoitteena oli toteuttaa asiakaslähtöinen sivusto, joka on niin visuaalisesti kuin teknisestikin nykyaikainen ja muokkautuva, mobiilioptimoitu, helposti päivitettävä, tietoturvallinen sekä EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimukset täyttävä. Projekti […] Lue lisää

Hengitysliitto

Tekijä: Avidly

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu

Hengitysliiton tehtävänä on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää, jotta meidän kaikkien olisi helpompi hengittää. Hengitysliiton projektin tarkoituksena oli Hengitysliiton järjestötoiminnan verkkosivustokokonaisuuden uudistaminen. Uudistuksen kohteena oli seuraavat sivustot: Hengitysliiton pääsivusto Paikallisyhdistysten sivustokokonaisuus Hengitysliiton jäsenyhdistyksien, luottamushenkilöiden ja aktiivien käyttöön sekä paikallisen yhdistystoiminnan tukeen tehty sivusto Hengitysliiton kampanjasivustot Avidly suunnitteli ja toteutti Hengitysliitolle saavutettavan sivustokokonaisuuden joka kattaa […] Lue lisää

Korsisaari

Tekijä: Valve

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Korsisaari-yhtiöt on lähes 100-vuotias kotimainen Nurmijärveltä peräisin oleva perheomisteinen yritys, jonka toiminta sisältää tänä päivänä muunmuassa joukkoliikennettä, tilausajoja, taksiliikennettä, sopimusasiakkuuksia ja tapahtumakuljetuksia. Yhteistyömme Korsisaaren kanssa on kestänyt jo vuosia, ja alkunsa se sai edellisen useista sivustoista koostuvan verkkopalvelukokonaisuuden ylläpidon ja kehityksen haltuunotolla. Korsisaari.fi-sivuston laajempi uudistus tuli ajankohtaiseksi syksyllä 2023, jolloin haluttiin modernisoida koko alustaratkaisu ja […] Lue lisää

Renoa

Tekijä: Avidly

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Renoa on omakotitalojen ja taloyhtiöiden korjausrakentamiseen erikoistunut energinen asiantuntijayhteisö. Renoa tekee kodin remontteja huolettoman asumisen puolesta ja tarjoa enemmän kuin vain putki-, viemäri-, sähkö- ja lämmitystekniikan kunnossapitoa. Renoa luo työllään asiakkailleen kotimielenrauhaa. Renoalla oli tarve yhdistää heidän kuuden eri tytäryhtiöidensä sivustot uudistuvan Renoa-brändin alle yhdeksi sivustoksi. Lisäksi Ruotsin markkinaa palvelemaan yhdistettiin kahden yrityksen sivut renoa.se […] Lue lisää

John Nurmisen Säätiö

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu

John Nurmisen Säätiö perustettiin takaamaan merellisen kulttuuriperinnön säilyminen. Säätiö on merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka työskentelee meriluonnon suojelemiseksi, Itämeren tilan parantamiseksi ja merikulttuurin vaalimiseksi. Lähtökohdat ja tavoitteet John Nurmisen Säätiö etsi kumppania uudistamaan verkkopalveluaan yhtenäisemmäksi, käyttökokemukseltaan jouhevammaksi ja hakukonenäkyvyydeltään paremmaksi. Projektissa lähdettiin tekemään kokonaisuudistusta, jossa sekä verkkopalvelun ilme, rakenne että tekninen ratkaisu päivitettiin. Verkkosivuston ilme modernisoitiin […] Lue lisää

Newsec – Larun Kehräämö

Tekijä: Avidly

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto yritysasiakkaille (B2B)

Historialliselle teollisuusmiljöölle vahva brändi ja modernit nettisivut Lauttasaaressa Kiviaidankadulla sijaitsevalle Larun Kehräämölle luotiin tunnettuuden lisäämiseksi modernit verkkosivut sekä vahva omaleimainen brändi, nimeä myöten. Lähtökohta – Lisää vuokralaisia uniikkeihin toimistotiloihin Lauttasaaressa Kiviaidankadulla sijaitseva toimistotalo omaa pitkän historian entisenä villakehräämönä. Rakennus on yksi Lauttasaaren vanhimmista, sillä toiminta rakennuksessa on alkanut jo 1950-luvulla. Nykyiset mittansa rakennus sai vuonna […] Lue lisää

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun