Scanoffice

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Rajasoft Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Scanoffice Oy on Pohjoismaiden suurin uusiutuvan energian tuotteiden maahantuoja. Vuonna 1984 perustettu kotimainen perheyritys on osa Scanoffice Groupia, joka toimii Pohjoismaiden alueella. Yrityksellä on yli 2 000 jälleenmyyjää ympäri Suomen.

Tehokas ja näyttävä verkkosivusto hi-tech-yritykselle

Lähtökohta

Rajasoft oli luonut myös Scanofficen aikaisemman verkkosivuston vuonna 2018. Yrityksen kasvun ja tuotevalikoiman laajentumisen myötä hyvin toiminut sivusto ei vastannut enää liiketoiminnan tarpeita. Lisäksi sivuston sisällön hallinta oli muodostunut haasteelliseksi.

Tekninen, visuaalinen ja sisällöllinen sivustouudistus

Projektin alussa Rajasoft määritteli Scanofficen tuotteiden ostajapersoonat haastattelemalla Scanofficen asiantuntijoita. Ostajapersoonien tarpeet ja hakukonenäkyvyys huomioitiin sivuston sisältöjen suunnittelussa ja tuotannossa.

Sivustolle luotiin visuaalinen ilme, jossa otettiin huomioon Scanofficessa samaan aikaan toteutettu brändiuudistus. Sivustolle luotiin yhtenäinen kuvamaailma, joka kuvastaa yrityksen uudistuneita arvoja: innovatiivisuutta, ympäristöystävällisyyttä ja perhekeskeisyyttä.

Scanofficen tarpeisiin räätälöity sivupohja luo vakaan perustan sivustolle. Sisällön hallintaa ja sisällöntuottajien työtä helpottamaan luotiin laaja lohkokirjasto, joka mahdollistaa joustavan ja monipuolisen sisällön esittämisen.

Projekti toteutettiin ketterinä sprintteinä, mikä varmisti läpinäkyvän toiminnan, jatkuvan yhteydenpidon ja tehokkaan tekemisen.

“Meillä on erittäin luottamuksellista, hyvää yhteistyötä, ja molemminpuolista kunnioitusta. Rajasoftilla on erinomainen kyky kartoittaa yrityksen tarpeet ja löytää niihin ratkaisut.”

Terho Jousimies
myynti- ja markkinointijohtaja
Scanoffice Oy

Tulokset

Pitkäjänteisellä yhteistyöllä saavutettu hakukonenäkyvyys säilyi erinomaisena.
Uudistuksen myötä useiden tuotteiden ja tuoteryhmien näkyvyys parani entisestään.

Uuden sivuston päivittäinen sisältöjen ylläpito on saanut sisällöntuottajilta kiitosta. Sisältöjen syöttö ja asettelu on nopeaa ja vaivatonta. Yhtenäinen ulkoasu säilyy, vaikka sisällöntuottajia on useampia.

Uudet sivut latautuvat huomattavasti aikaisempaa nopeammin. Laadukas tekninen alusta mahdollistaa tehokkaan jatkokehittämisen.

Tekniset kohokohdat

Reactilla toteutettu jälleenmyyjähaku tuottaa liidejä

Jälleenmyyjähaun käyttöliittymä rakennettiin React-tekniikalla, joka mahdollistaa sovelluksen tehokkaan tilan hallinnan sekä nopean latausajan. Sivuston käyttäjän on helppo löytää itselleen paras jälleenmyyjä tuoteryhmän, etäisyyden ja kumppanuustason mukaan. Liidit lähetetään kevyen integraation avulla Scanofficen keskitettyyn viestintäsovellukseen.

Säästölaskureilla parempi käyttökokemus ja lyhyt ostopolku

Sivustoon tehtiin helppokäyttöisiä säästölaskureita. Niiden avulla kuluttajat voivat arvioida muun muassa, paljonko säästöä lämpöpumpun tai aurinkovoimalan hankinnasta kertyy vuositasolla. Laskurit lyhentävät ostopolkua ja tuottavat tehokkaasti liidejä Scanofficelle.

Sujuva tuotetietojen hallinta vauhdittaa myyntiä

Tuotetietojen hallinta integroitiin keskeiseksi osaksi sivustoa. Kaikki tuotteisiin liittyvät materiaalit on helppo päivittää ja esittää sivustolla. Ajan tasalla olevat ja helposti saavutettavat tiedot parantavat asiakaskokemusta ja edistävät myynnin kasvua.

Hakukoneoptimoidut, paikkakuntakohtaiset tuotesivut: kohdennettua markkinointia ja parempaa näkyvyyttä

Paikkakuntakohtaiset tuotesivut ovat oiva tapa lisätä hakukonenäkyvyyttä. Ne ovat myös tehokkaita mainonnan laskeutumissivuja, jotka tuottavat laadukkaita liidejä.

Toiminnallisuus räätälöi olemassa olevasta sisältökirjastosta luontevaa ja käyttäjälle arvoa tuottavaa sisältöä sekä listaa paikkakunnan parhaat jälleenmyyjät.

Suosittelemme lämpimästi Rajasoftia viestinnän kumppaniksi ja sivustouudistuksen tekijäksi. Tekeminen on ammattitaitoista. On helppo edetä, kun sovituista asioista pidetään kiinni ja aikataulut pitävät.

Kalle Lamminmäki, digimarkkinoinnin asiantuntija, Scanoffice Oy

Erinomainen projektinhallinta, asiakaspalvelu ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen


Sinua voisi kiinnostaa myös

KH Group

Tekijä: Rajasoft Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

KH Group, aikaisemmin Sievi Capital, on kannattavasti kasvava pohjoismainen monialakonserni, joka kehittää liiketoimintaa pitkäjännitteisesti ja luo näin arvoa osakkeenomistajilleen. Halu tehdä asioita yhä paremmin sai KH Groupin käynnistämään strategiamuutoksen pääomasijoitusyhtiöstä monialayhtiöksi. Yrityksen tavoitteena on tulevaisuudessa luoda teollinen konserni, joka keskittyy maanrakennuskaluston toimittaja KH-Koneet Groupin liiketoimintaan. Selkeät ja helposti navigoitavat verkkosivut pörssiyhtiölle Lähtökohta Sijoitusyhtiö Sievi Capital […] Lue lisää

Eltex

Tekijä: Rajasoft Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Eltex on vuonna 2005 perustettu täyden palvelun automaatio- ja sähköurakointitalo. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella. Eltex tunnetaan työmailla rempseästä otteesta ja positiivisesta ilmapiiristä. Rohkeasti erilainen verkkosivusto varmalla konseptilla Lähtökohta Projektin alkaessa Eltexillä oli suppea, yhden sivun mittainen verkkosivusto, joka sisälsi vanhentunutta tietoa ja kaipasi visuaalista uudistusta. Erityisesti yrityksen referenssit haluttiin nostaa paremmin esille. Verkkosivuilla […] Lue lisää

Taksien asiointisovellus Tilaustaksit Sydänmaalakalle

Tekijä: Rajasoft Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Web-sovellus, mobiilisovellus tai asiointipalvelu

Uusi PWA-verkkosovellus tehostaa taksipalveluita Kouvolalainen Tilaustaksit Sydänmaanlakka Oy halusi uudistaa taksipalveluissa käyttämänsä sovelluksen helpottamaan sekä kuljettajien että johdon työtä. Rajasoft loi yritykselle selkeän ja kustannustehokkaan PWA-verkkosovelluksen, joka sujuvoittaa työprosesseja ja vähentää kuluja. Lähtökohta Tilaustaksit Sydänmaanlakka Oy etsi korvaavaa ratkaisua aikaisemmin käyttämälleen kalliille ja monimutkaiselle taksisovellukselle, joka sisälsi heille tarpeettomia toimintoja. Yritys halusi kehittää yksinkertaisemman, räätälöidyn […] Lue lisää

minunkotini.com-asiakasportaali

Tekijä: Rajasoft Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Web-sovellus, mobiilisovellus tai asiointipalvelu

Ametro Oy tarjoaa pääkaupunkiseudun suosituinta kotisiivouspalvelua. Yli 2000 asiakasta nauttii puhtaasta arjesta ja lisääntyneestä vapaa-ajasta. Ametron asiakkaat saavat kotiinsa aina saman, tutun siivousparin. Asiakasportaalilla kasvua liiketoimintaan Lähtökohta Ametron asiakasmäärä oli kasvanut ja asiakaspalvelu kuormittunut lisääntyneistä siivousaikojen tiedusteluista ja muutostoiveista. Ametro halusi parantaa asiakaspalvelua ja lyhentää vastausaikoja sekä vapauttaa asiakaspalvelijoiden aikaa myyntiin. Käyttöliittymäsuunnittelua ja laajoja integraatioita […] Lue lisää

Colliers – Asuntovuokraus verkosta

Tekijä: iasy Oy

Tärkein teknologia: Asiakaskohtainen ohjelmointityö

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Web-sovellus, mobiilisovellus tai asiointipalvelu

Erityistä: Testatusti tietoturvallinen palvelu

Colliers Finland Oy on johtava maailmanlaajuisesti toimiva kiinteistöomaisuudenhoitopalveluja tarjoava yritys. Colliers Finland Oy hallinnoi tuhansia eri omistajien vuokra-asuntoja Suomessa. Toteutimme Colliersille vuosia sitten WordPress-pohjaisen verkkosivuston, joka esittelee vapaat vuokra-asunnot. Sivuston kautta on voinut täyttää asuntohakemuksen. Asuntohakemukseen on voinut jättää omat kriteerit haettavista kohteista ja sen on voinut myös kohdistaa toivottuihin asuntoihin. Colliersin verkkosivuston asuntotiedot ja […] Lue lisää

Helsingin Kaupunkitilat verkkopalvelu

Tekijä: Barabra

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu

Helsingin Kaupunkitilojen toimialana on vuokraamiensa tilojen ja alueiden kehittäminen ja markkinointi. Yhtiön tehtävänä on kasvattaa Helsingin profiilia vetovoimaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi kaupungiksi kehittämällä Helsingin kaupunki- ja ruokakulttuuria ja tori- ja kauppahallitoimintaa, sekä näiden joustavaa ja kustannustehokasta organisointia. Helsingin Kaupunkitilojen identiteettijärjestelmä oli uudistunut ja tässä kehitystyössä oli tunnistettu verkkosivuston rooli sen jalkautukselle. Barabran rooli uudistuksessa oli vastata […] Lue lisää

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun