Uusi julkaisu

Uutta 12/2023: Kolme (3) kuvaa pakollisena vaatimuksena nyt, ja kuvauksen editori vaihdettu Markdown-editoriksi! (vinkki: Markdown Cheat Sheet (avautuu uuteen ikkunaan).) Kaikki ohjeet FAQ-sivulla.

Ohjeet

 • Kuvaus-kentässä on käytössä Markdown-editori. Jos siis haluat muotoilla tekstiä esim. väliotsikoilla, lihavoinneilla tai listoilla, kannattaa tutustua Markdownin toimintaan (esim. Markdown Cheat Sheet (avautuu uuteen ikkunaan). Sallittuja muotoiluja ovat: väliotsikointi (H2), lihavointi, kursivointi, lainaustyyli, listat.
 • Muistathan kuvituskuvien linjan: kuvituksessa pääroolissa pitää olla itse sivusto / digipalvelu, pääroolissa ei voi olla esim. logo tai joku muu brändäävä elementti.
 • Julkaisuihin täytyy pystyä tutustumaan kattavasti, joten esimerkiksi intranet-palvelut eivät yleensä mene läpi palstalle. Jos kyseessä on kirjautumisen takana oleva palvelu, kannattaa panostaa esittelykuviin, jotta palvelusta voi saada käsityksen, vaikka ei pääsisi palveluun kirjautumaan.
 • Toimistot-hakemistossa olevien toimistojen kannattaa huomioida, että tähtiluokitukset perustuvat kuvaustekstien antamaan informaatioon, joten mikäli palvelussa on toteutettu esimerkiksi vaativia integraatioita tai räätälöityjä sovellusmaisia osuuksia, tulee näistä mainita tekstissä – ja kuvata toiminnallisuus ja tekninen toteutus. Esim. refetekstin loppuun voi lisätä “Tekniset yksityiskohdat” -kappaleen, jossa tiivistää käytetyt teknologiat, integraatiot ja palvelun erityistoiminnot.
 • Kaikki ohjeet julkaisuihin liittyen löydät FAQ-sivulta.

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun