Uusi julkaisu

Uutta 12/2023: Kolme (3) kuvaa pakollisena vaatimuksena nyt, ja kuvauksen editori vaihdettu Markdown-editoriksi! (vinkki: Markdown Cheat Sheet (avautuu uuteen ikkunaan).) Kaikki ohjeet FAQ-sivulla.

Ohjeet

 • Kuvaus-kentässä on käytössä Markdown-editori. Jos siis haluat muotoilla tekstiä esim. väliotsikoilla, lihavoinneilla tai listoilla, kannattaa tutustua Markdownin toimintaan (esim. Markdown Cheat Sheet (avautuu uuteen ikkunaan). Sallittuja muotoiluja ovat: väliotsikointi (H2), lihavointi, kursivointi, lainaustyyli, listat.
 • Muistathan kuvituskuvien linjan: kuvituksessa pääroolissa pitää olla itse sivusto / digipalvelu, pääroolissa ei voi olla esim. logo tai joku muu brändäävä elementti.
 • Julkaisuihin täytyy pystyä tutustumaan kattavasti, joten esimerkiksi intranet-palvelut eivät yleensä mene läpi palstalle. Jos kyseessä on kirjautumisen takana oleva palvelu, kannattaa panostaa esittelykuviin, jotta palvelusta voi saada käsityksen, vaikka ei pääsisi palveluun kirjautumaan.
 • Toimistot-hakemistossa olevien toimistojen kannattaa huomioida, että tähtiluokitukset perustuvat kuvaustekstien antamaan informaatioon, joten mikäli palvelussa on toteutettu esimerkiksi vaativia integraatioita tai räätälöityjä sovellusmaisia osuuksia, tulee näistä mainita tekstissä – ja kuvata toiminnallisuus ja tekninen toteutus. Esim. refetekstin loppuun voi lisätä “Tekniset yksityiskohdat” -kappaleen, jossa tiivistää käytetyt teknologiat, integraatiot ja palvelun erityistoiminnot.
 • Kaikki ohjeet julkaisuihin liittyen löydät FAQ-sivulta.

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun