Rocla AGV

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Karhu Helsinki

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto yritysasiakkaille (B2B)

Mitsubishi Logisnext Europe (MLE) ja digitoimisto Karhu Helsinki julkaisivat uuden Rocla-agv.com -verkkosivuston, jossa Suomessa kehitetyt ja valmistetut Rocla-automaattitrukit eli AGV:t esittäytyvät globaalille kohdeyleisölle. Uusi sivusto on yllättänyt omistajansa iloisesti liidienkeruun välineenä.

Karhu Helsinki vastasi sivuston konseptoinnista, suunnittelusta ja tuotannosta kokonaisuudessaan. Myös sivuston ilme on Karhun käsialaa.

Rocla-brändin omistava Mitsubishi Logisnext Europe suunnittelee ja tuottaa korkean teknologian logistiikkaratkaisuja sisältäen trukkeja, automaatiojärjestelmiä ja niihin liittyviä ratkaisuja.

Liidien määrä ja laatu ovat yllättäneet iloisesti

Rocla-AGV-verkkosivujen tärkein tehtävä on kasvattaa AGV-ratkaisujen myyntiä. Tärkeää on myös kävijöiden tutustuttaminen varastoautomaation etuihin ja trendeihin.

Sivusto on tuottanut tulosta myynnin kasvattajana. “Olemme todella tyytyväisiä uuden sivuston tuottamaan liidien määrään”, kertoo MLE:n markkinointipäällikkö Alexandra Artemova. “Meitä on ilahduttanut myös liidien laatu: sivuston kautta yhteyttä ottavat juuri sellaiset yritykset, joille AGV-ratkaisut on suunnattu”. Artemova jatkaa. Uusi sivusto tuottaa yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta radikaalisti edeltäjäänsä enemmän.

“Olemme todella tyytyväisiä uuden sivuston tuottamaan liidien määrään.”
– Alexandra Artemova, Mitsubishi Logisnext Europe

Uudella sivustolla on useita tulokselliseksi osoittautuneita liidienkeruun menetelmiä. Perinteisten yhteydenottolomakkeiden lisäksi liidejä kerätään aineistolatauksilla sekä vuorovaikutteisella laskurilla, jota käyttämällä kävijä yllättyy AGV-ratkaisujen nopeasta takaisinmaksuajasta. Kaikki kolme menetelmää tuottavat MLE:n myynnille polttoainetta kaupantekoon.

Tiivis integraatio Salesforcen markkinointiautomaatioon

Sivuston kaikki liidikanavat on integroitu Salesforce Pardot -lomaketoimintoihin ja sitä kautta MLE:n markkinointiautomaatioon ja liidienkäsittelyn prosessiin. Salesforce-lomakkeet näyttäytyvät kävijälle saumattomana osana sivuston näkymiä ja käyttökokemusta. Karhu Helsinki vastasi Salesforce-integraation suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä MLE:n Salesforce-kumppanin kanssa.

Sisällön päivittäminen on niin helppoa, että sitä tulee tehtyä enemmän

Vanhan Rocla-AGV-sivuston päivittäminen koettiin MLE:ssä hankalaksi ja kankeaksi. Uusi sivusto rakennettiin WordPressillä ja sen mahdollistamilla joustavilla modulaarisilla sivupohjilla. Päivitystyö on nyt siinä määrin helpompaa ja joustavampaa, että kynnys sen tekemiseen on olennaisesti matalampi kuin ennen. Tämän ansiosta uutta sisältöä tulee tuotettua enemmän ja sisällöt pysyvät paremmin ajan tasalla.

Karhu Helsingissä helppokäyttöisyys on mantra, jota toistetaan läpi verkkosivustojen konseptoinnin, suunnittelun ja rakentamisen. Karhun missiona on tarjota miellyttävä käyttökokemus verkkosivujen kävijöiden lisäksi myös päivittäjille.

Projektista jäi monta myönteistä asiaa mieleen

“Tämä oli yksi parhaiten organisoiduista projekteista, johon olen osallistunut”, summaa MLE:n Alexandra Artemova. “Sivuston määrittelyssä ja suunnittelussa oli Karhun tekemä selkeä tiekartta, jota seurattiin tarkasti”, Artemova kertoo ja jatkaa: “Dokumentaatio oli ymmärrettävää ja Karhun työkalut sen ylläpitoon olivat tosi hyvät. Meillä oli koko projektin ajan selkeä käsitys siitä, missä mennään.”

“Tämä oli yksi parhaiten organisoiduista projekteista, johon olen osallistunut.”
– Alexandra Artemova, Mitsubishi Logisnext Europe

Myös Karhu Helsingin tiimi muistaa projektia hyvällä. “MLE:n tiimin kanssa oli ilo tehdä töitä”, Karhun asiakkuusjohtaja Timo Salminen kommentoi. “Päätökset tehtiin MLE:ssä jämäkästi ja sovitusta pidettiin kiinni. Aikaa projektin eteenpäin vientiin löytyi hämmästyttävän hyvin myös muiden kiireiden painaessa päälle.”

Sivustoa ja sen päivittäjiä hoivaa Karhu Huolenpito

Rocla-agv.com-sivuston tietoturvasta, ajantasaisuudesta ja päivittäjien mielenrauhasta vastaa Karhu Huolenpito. MLE:n tiimi saa nopeasti apua ja vastauksia kysymyksiin. Liidejä saapuu sivustolta tasaiseen tahtiin ja se osaltaan lisää motivaatiota myös sivuston jatkokehittämiseen yhä paremmaksi.

Lisätiedot

Mitsubishi Logisnext Europen markkinointipäällikkö Alexandra Artemova, p. 050 528 9590
Karhu Helsingin asiakkuusjohtaja Timo Salminen, p. 050 518 0085


Sinua voisi kiinnostaa myös

Turun Kaupunginteatteri

Tekijä: Karhu Helsinki

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu

Karhu Helsinki oli vastuussa Turun Kaupunginteatterin uuden verkkosivuston rakentamisesta. Uudeksi julkaisualustaksi valittiin WordPress. Projekti oli teatterille tärkeä ja kauan odotettu, sillä teatterin edellinen sivusto oli osa Turun kaupungin verkkopalvelukokonaisuutta, mikä aiheutti päivittäjille haasteita. Myös monet tekniset ratkaisut olivat vanhalla sivustolla teatterin kannalta epäoptimaalisia, sillä niitä ei ollut suunniteltu ensisijaisesti teatterin tarpeita silmällä pitäen. Projektin yhtenä […] Lue lisää

Teleste

Tekijä: Karhu Helsinki

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Teleste Oyj on vuonna 1954 perustettu teknologiayritys, joka kehittää video- ja laajakaistateknologioita sekä niihin liittyviä palveluita. Yhtiön liiketoiminta jakautuu kahteen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Broadband Networks ja Public Safety and Mobility. Jälkimmäinen keskittyy tilaajaverkkojen ja videovalvontasovellusten kehittämiseen ja implementointiin, edellinen vastaa verkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta. Käytännössä Telesten vahvistimet tuovat internetin ja kaapelitelevision kerrostaloihin, ja liikenteen […] Lue lisää

Helsingin Kaupunkitilat verkkopalvelu

Tekijä: Barabra

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu

Helsingin Kaupunkitilojen toimialana on vuokraamiensa tilojen ja alueiden kehittäminen ja markkinointi. Yhtiön tehtävänä on kasvattaa Helsingin profiilia vetovoimaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi kaupungiksi kehittämällä Helsingin kaupunki- ja ruokakulttuuria ja tori- ja kauppahallitoimintaa, sekä näiden joustavaa ja kustannustehokasta organisointia. Helsingin Kaupunkitilojen identiteettijärjestelmä oli uudistunut ja tässä kehitystyössä oli tunnistettu verkkosivuston rooli sen jalkautukselle. Barabran rooli uudistuksessa oli vastata […] Lue lisää

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Tekijä: Karhu Helsinki

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu

Vuonna 1831 perustettu Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) julkaisi Finlit.fi-verkkosivustonsa täysin uudistettuna. Digitoimisto Karhu Helsinki vastasi uuden sivuston konseptista, suunnittelusta ja tuotannosta. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura harjoittaa ja edistää suomalaisen kulttuurin ja kulttuuriperinnön tutkimusta ja tunnetuksi tekemistä. Uusi verkkosivusto on keskeinen väline tässä työssä. Käyttäjätutkimus sivuston uudistuksen perustana Finlit.fi-sivuston uudistus käynnistettiin Karhu Helsingin läpiviemällä kattavalla käyttäjätutkimuksella. Käyttäjätutkimuksen […] Lue lisää

Colliers – Asuntovuokraus verkosta

Tekijä: iasy Oy

Tärkein teknologia: Asiakaskohtainen ohjelmointityö

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Web-sovellus, mobiilisovellus tai asiointipalvelu

Erityistä: Testatusti tietoturvallinen palvelu

Colliers Finland Oy on johtava maailmanlaajuisesti toimiva kiinteistöomaisuudenhoitopalveluja tarjoava yritys. Colliers Finland Oy hallinnoi tuhansia eri omistajien vuokra-asuntoja Suomessa. Toteutimme Colliersille vuosia sitten WordPress-pohjaisen verkkosivuston, joka esittelee vapaat vuokra-asunnot. Sivuston kautta on voinut täyttää asuntohakemuksen. Asuntohakemukseen on voinut jättää omat kriteerit haettavista kohteista ja sen on voinut myös kohdistaa toivottuihin asuntoihin. Colliersin verkkosivuston asuntotiedot ja […] Lue lisää

World Dog Show 2025

Tekijä: Karhu Helsinki

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu

World Dog Show on maailman suurin vuosittainen kansainvälinen koiranäyttelytapahtuma, joka kokoaa yhteen koiraharrastajia ympäri maailmaa. Viimeksi vuoden 2014 Helsingissä järjestetty World Dog Show nosti tapahtuman tuotannollisesti aivan eri tasolle kuin aiemmin, ja siitä on tullut standardi, johon muita koiratapahtumia verrataan vielä kymmenen vuotta myöhemmin. Vuonna 2025 Kennelliitto pyrkii taas nostamaan rimaa korkeammalle. Yksi tärkeä osa-alue […] Lue lisää

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun