Rinta-Joupin Autoliike

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Rinta-Joupin Autoliike on yli 70-vuotias perheyritys ja yksi Suomen menestyneimpiä autoliikkeitä. Yrityksellä on tänä päivänä 28 toimipistettä ympäri Suomen. Vaihtoautojen, uusien autojen, matkailuajoneuvojen ja moottoripyörien myynnin ja oston lisäksi palveluihin kuuluvat merkkihuollot sekä laadukkaat yleishuollot kaikkiin merkkeihin.

Uudistuksen lähtökohdat

Rinta-Joupin Autoliike etsi uutta yhteistyökumppania digitaalisen myynnin tueksi ja olikin ennen yhteistyötämme kehittänyt digitaalisia myyntikanaviaan. Kun Rinta-Joupin Autoliikeestä lähestyttiin meitä, arvioimme sivuston ja rakensimme proof of concept -mallilla autohakukoneen React-teknologiaa hyödyntäen. Hakukoneessa hyödynnettiin Rinta-Joupin Autoliikkeen olemassa olevaa autohakumekaniikkaa.

Rinta-Joupin Autoliikkeen verkkosivuston infraa oli jo rakennettu pitkälle. Vaikka suoraa projektitarvetta ei ollut, oli sivustolla parantamisen varaa: headless-teknologialla rakennettu sivusto oli hidas sekä vaikea ylläpitää ja jatkokehittää. Rakentamamme pilottimallin autohakukone osoitti, että autohaku voi olla myös hyvin nopea. Lähdimme tutustumaan sivustoon syvemmin ja rakensimme arkkitehtuurikuvauksen.

Useita integraatioita eri järjestelmiin

Rinta-Joupin Autoliikkeen sivustolla on integraatioita kahteen suuntaan. Automyyjät ylläpitävät CRM/ERP -järjestelmää, joka sisältää tiedot jokaisesta ajoneuvosta ja on käytössä silloin, kun asiakas ostaa ajoneuvon tai ottaa yhteyttä verkkosivuston kautta. Rakensimme Rinta-Joupin Autoliikkeelle integraation, jossa tieto liikkuu tästä järjestelmästä WordPressiin ja esitetään käyttäjälle verkkosivustolla. Reactilla toteutetun autohakukoneen taustamoottorina puolestaan käytetään ulkopuolista hakuohjelmaa, johon ajoneuvot syötetään WordPressistä.

Uudistimme Rinta-Joupin Autoliikkeen verkkosivuston täysin. Suunnitteluvaiheen tärkein osuus sisälsi erityisesti liiketoimintakriittisen autohakukoneen käyttöliittymäsuunnittelua. Hakukone on nyt huomattavasti aiempaa käyttäjäystävällisempi – suodattimet löytyvät vasemmasta laidasta ja hakuun sopivat ajoneuvot näkyvät oikealla.

Ajoneuvohaku uudistuksen keskiössä

Suurin luomamme arvo on kuitenkin tullut asiakkaan liiketoimintakriittisen CRM-järjestelmän integroimisesta WordPressiin ja uudenlaisen käyttöliittymän rakentamisesta, jossa kuka tahansa voi selata ja hakea sopivia ajoneuvoja. Yksittäisten ajoneuvojen haku on sivustolla ylivoimaisesti tärkein ja liiketoimintakriittisin ominaisuus ja aivan Rinta-Joupin Autoliikkeen liiketoiminnan ydintä.
Rinta-Joupin Autoliikkeellä on nyt käytössään integroidun hakuohjelman erinomaiset ominaisuudet ja Reactilla rakennettu nopea autohakukone, mutta sisällön hallinta pysyy helppona ja yksinkertaisena WordPress-sisällönhallintajärjestelmän ansiosta.

Muut integraatiot

Integroimme sivustolle myös rekrytointijärjestelmän, jonka kautta työpaikat näytetään verkkosivustolla. Sivustolla on myös integraatio, jonka kautta sivuston lomakelähetykset (esimerkiksi huoltopyynnöt) lähetetään CRM/ERP -järjestelmään henkilöstön käsiteltäviksi. Lomakkeissa voi liikkua myös kuvia, mikä on jokseenkin epätavallista ERP lomake-integraatioissa.

Kävijä voi myös tehdä yksittäisen ajoneuvon omalla sivulla varauksen ajoneuvosta, jolloin hän siirtyy ERP-järjestelmään tekemään varausmaksun. Tähän on lisäksi integroitu yksittäisen ajoneuvon sivulla oleva rahoituslaskin, eli järjestelmästä haetaan rahoituslaskelman tiedot aina, kun käyttäjä säätelee laskurin arvoja. Laskuri rakennettiin Reactilla.

Toimivuutta ja suorituskykyä

Rinta-Joupin Autoliikkeen sivustolla on käytössä myös Cloudflare CDN, jonka avulla varmistetaan hyvä suorituskyky ja suojaus verkkohyökkäyksiltä. Hyödynnämme laajasti omaa työkaluamme Everwatchia kaikkien integraatioiden seurantaan. Everwatch monitoroi integraatioiden toimintaa ja lähettää mahdollisissa vikatilanteissa reaaliaikaisen hälytyksen asiakkuustiimillemme ja Care-ylläpitotiimillemme, jotta erityisesti liiketoimintakriittisiin ongelmiin voidaan reagoida nopeasti.

"Evermadella on tekemisen ketteryyttä ja vahva osaaminen WordPress-ohjelmistosta sekä rajapintojen luomisesta. Voimme keskustella avoimesti ja asiakkuuden hoito sekä projektin johtaminen sujuu.”

Susa Niemelä,
 Chief Digital Officer

Erittäin hyvä suoritus projektinhallinnassa ja asiakaspalveluasenteessa


Sinua voisi kiinnostaa myös

Palvelualojen ammattiliitto

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 100 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu

Aloitimme yhteistyön Palvelualojen Ammattiliiton kanssa kesäkuussa 2022 tavoitteenamme rakentaa luotettava, skaalautuva ja aikaa kestävä verkkopalvelu. Uusi verkkopalvelu toimii palvelualan työntekijöiden tärkeänä tietopalveluna, tekee PAMin edunvalvontatyötä entistä näkyvämmäksi ja houkuttelee sivustolle tulevia kävijöitä liittymään jäseneksi. Lähtökohdat ja tavoitteet PAM oli uudistamassa pam.fi-verkkopalvelunsa, joka on tärkeä informaation lähde palvelualan työntekijöille. PAMin aiempi sivusto ei skaalautunut riittävän joustavasti […] Lue lisää

Elinkeinoelämän keskusliitto

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu

Elinkeinoelämän keskusliitto on Suomen elinkeinoelämän ääni. Se tuo esiin ja kiteyttää suomalaisen yritysmaailman näkemykset, tukien maan uudistumista ja kasvua. Ek.fi-sivusto kokoaa yhteen liiton linjaukset, strategian ja viestit. Aiempi Ek.fi oli monelta osin vanhanaikainen ja kankea. Sivuston sisältöä ei ollut selkeästi jäsennelty, tärkeimmät viestit hukkuivat muuhun sisältöön ja sisältöjen esitystavat olivat vanhanaikaisia. Sisällön suuri määrä aiheutti […] Lue lisää

Qt.io

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: HubSpot CMS

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto yritysasiakkaille (B2B)

Qt tarjoaa avointa lähdekoodia käyttäviä, monialustaisia sovelluskehitystyökaluja käyttöliittymien rakentamiseen. Suunnittelu- ja kehitystyökaluja voidaan käyttää useilla toimialoilla, esimerkiksi ajoneuvoteollisuudessa ja teollisuusautomaatiossa. Yhden kooditietokannan avulla suunnittelijat ja kehittäjät voivat luoda mitä tahansa säiliöalusten kojelaudoista mobiilisovelluksiin. Siirsimme ensin Qt.io-verkkosivuston WordPressistä HubSpotiin. Qt on hyötynyt merkittävästi markkinoinnin automaatiosta, ja suunnittelu- sekä kehitystyön myötä sivusto on parantunut huimasti. Modernista ulkoasusta […] Lue lisää

Centria-ammattikorkeakoulun verkkokauppa

Tekijä: Poutapilvi web design Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu, Verkkokauppa

Centria ammattikorkeakoulu on noin 4400 opiskelijan ja 340 työntekijän ammattikorkeakoulu, joka tuottaa ja tarjoaa osaamista suurella sydämellä. Toteutimme aikaisemmin Centrian verkkopalvelun, jota nyt laajennettiin uudella verkkokaupalla. Woocommerce-verkkokaupasta voi valita verkkokoulutuksia, ilmoittautua täydennyskoulutuksiin sekä tilata eri alojen asiantuntijoita selvityskäynneille. Myytäviä koulutuksia ovat esimerkiksi Excel perusteet, Tiedon visualisointi Power BI-työkalulla, O365 verkkotyövälineenä, WordPress ja aloittavan esihenkilön tietopaketti […] Lue lisää

RVS Technology®

Tekijä: Trimedia Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Verkkokauppa, Yrityksen sivusto kuluttajille

RVS Technology® uusi sivusto tarjoaa entistä paremman käyttäjäkokemuksen sekä toimivan WooCommerce verkkokaupparatkaisun. RVS on suomalainen yritys, joka tarjoaa kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja ajoneuvojen ja mekanismien suorituskyvyn ja energiankulutuksen optimointiin. Heidän innovatiiviset tuotteensa ovat tehokas tapa vähentää päästöjä sekä lisätä tehoa, vääntöä ja käyttöikää. Keraamiseen käsittelyyn perustuvat helppokäyttöiset tuotteet ovat vakuuttaneet asiakkaat ympäri maailmaa. Uudistusprojekti toteutettiin […] Lue lisää

Finlandia Group

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: HubSpot CMS

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Finlandia Group on täyden palvelun finanssikonserni, joka auttaa yrittäjiä ja yrittäjähenkisiä ihmisiä saavuttamaan heidän taloudelliset tavoitteensa. Yritys tarjoaa kaikki säästämisen ja sijoittamisen palvelut saman katon alta. Uudistimme Finlandia Groupin sivuston, joka toimii tärkeänä markkinointiviestinnän kanavana ja tukee kasvokkain tehtävää myyntiä. Verkkosivuston konseptin ytimessä oli asiantuntijasisällöt ja Finlandia Groupin palvelutarjoaman tuominen selkeämmin sivustolla vierailevan tutkittavaksi. Finlandia […] Lue lisää

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun