Rinta-Joupin Autoliike

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Rinta-Joupin Autoliike on yli 70-vuotias perheyritys ja yksi Suomen menestyneimpiä autoliikkeitä. Yrityksellä on tänä päivänä 28 toimipistettä ympäri Suomen. Vaihtoautojen, uusien autojen, matkailuajoneuvojen ja moottoripyörien myynnin ja oston lisäksi palveluihin kuuluvat merkkihuollot sekä laadukkaat yleishuollot kaikkiin merkkeihin.

Uudistuksen lähtökohdat

Rinta-Joupin Autoliike etsi uutta yhteistyökumppania digitaalisen myynnin tueksi ja olikin ennen yhteistyötämme kehittänyt digitaalisia myyntikanaviaan. Kun Rinta-Joupin Autoliikeestä lähestyttiin meitä, arvioimme sivuston ja rakensimme proof of concept -mallilla autohakukoneen React-teknologiaa hyödyntäen. Hakukoneessa hyödynnettiin Rinta-Joupin Autoliikkeen olemassa olevaa autohakumekaniikkaa.

Rinta-Joupin Autoliikkeen verkkosivuston infraa oli jo rakennettu pitkälle. Vaikka suoraa projektitarvetta ei ollut, oli sivustolla parantamisen varaa: headless-teknologialla rakennettu sivusto oli hidas sekä vaikea ylläpitää ja jatkokehittää. Rakentamamme pilottimallin autohakukone osoitti, että autohaku voi olla myös hyvin nopea. Lähdimme tutustumaan sivustoon syvemmin ja rakensimme arkkitehtuurikuvauksen.

Useita integraatioita eri järjestelmiin

Rinta-Joupin Autoliikkeen sivustolla on integraatioita kahteen suuntaan. Automyyjät ylläpitävät CRM/ERP -järjestelmää, joka sisältää tiedot jokaisesta ajoneuvosta ja on käytössä silloin, kun asiakas ostaa ajoneuvon tai ottaa yhteyttä verkkosivuston kautta. Rakensimme Rinta-Joupin Autoliikkeelle integraation, jossa tieto liikkuu tästä järjestelmästä WordPressiin ja esitetään käyttäjälle verkkosivustolla. Reactilla toteutetun autohakukoneen taustamoottorina puolestaan käytetään ulkopuolista hakuohjelmaa, johon ajoneuvot syötetään WordPressistä.

Uudistimme Rinta-Joupin Autoliikkeen verkkosivuston täysin. Suunnitteluvaiheen tärkein osuus sisälsi erityisesti liiketoimintakriittisen autohakukoneen käyttöliittymäsuunnittelua. Hakukone on nyt huomattavasti aiempaa käyttäjäystävällisempi – suodattimet löytyvät vasemmasta laidasta ja hakuun sopivat ajoneuvot näkyvät oikealla.

Ajoneuvohaku uudistuksen keskiössä

Suurin luomamme arvo on kuitenkin tullut asiakkaan liiketoimintakriittisen CRM-järjestelmän integroimisesta WordPressiin ja uudenlaisen käyttöliittymän rakentamisesta, jossa kuka tahansa voi selata ja hakea sopivia ajoneuvoja. Yksittäisten ajoneuvojen haku on sivustolla ylivoimaisesti tärkein ja liiketoimintakriittisin ominaisuus ja aivan Rinta-Joupin Autoliikkeen liiketoiminnan ydintä.
Rinta-Joupin Autoliikkeellä on nyt käytössään integroidun hakuohjelman erinomaiset ominaisuudet ja Reactilla rakennettu nopea autohakukone, mutta sisällön hallinta pysyy helppona ja yksinkertaisena WordPress-sisällönhallintajärjestelmän ansiosta.

Muut integraatiot

Integroimme sivustolle myös rekrytointijärjestelmän, jonka kautta työpaikat näytetään verkkosivustolla. Sivustolla on myös integraatio, jonka kautta sivuston lomakelähetykset (esimerkiksi huoltopyynnöt) lähetetään CRM/ERP -järjestelmään henkilöstön käsiteltäviksi. Lomakkeissa voi liikkua myös kuvia, mikä on jokseenkin epätavallista ERP lomake-integraatioissa.

Kävijä voi myös tehdä yksittäisen ajoneuvon omalla sivulla varauksen ajoneuvosta, jolloin hän siirtyy ERP-järjestelmään tekemään varausmaksun. Tähän on lisäksi integroitu yksittäisen ajoneuvon sivulla oleva rahoituslaskin, eli järjestelmästä haetaan rahoituslaskelman tiedot aina, kun käyttäjä säätelee laskurin arvoja. Laskuri rakennettiin Reactilla.

Toimivuutta ja suorituskykyä

Rinta-Joupin Autoliikkeen sivustolla on käytössä myös Cloudflare CDN, jonka avulla varmistetaan hyvä suorituskyky ja suojaus verkkohyökkäyksiltä. Hyödynnämme laajasti omaa työkaluamme Everwatchia kaikkien integraatioiden seurantaan. Everwatch monitoroi integraatioiden toimintaa ja lähettää mahdollisissa vikatilanteissa reaaliaikaisen hälytyksen asiakkuustiimillemme ja Care-ylläpitotiimillemme, jotta erityisesti liiketoimintakriittisiin ongelmiin voidaan reagoida nopeasti.

"Evermadella on tekemisen ketteryyttä ja vahva osaaminen WordPress-ohjelmistosta sekä rajapintojen luomisesta. Voimme keskustella avoimesti ja asiakkuuden hoito sekä projektin johtaminen sujuu.”

Susa Niemelä,
 Chief Digital Officer

Erittäin hyvä suoritus projektinhallinnassa ja asiakaspalveluasenteessa


Sinua voisi kiinnostaa myös

Keravan Energia

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Keravan Energian aiempi verkkopalvelu rajoitti liikaa brändin digitaalista markkinointia. Sivustouudistuksessa Keravanenergia.fi ja Sipoonenergia.fi sivustot yhdistettiin samalle alustalle, ja markkinoinnille toteutettiin paremmat työkalut sivustojen omatoimiseen päivittämiseen. Vastasimme uuden Keravanenergia.fi-sivuston konseptoinnista, käyttöliittymäsuunnittelusta, teknisestä toteutuksesta, laadunvarmistuksesta ja käyttöönotosta. Uusi sivusto julkaistiin tammikuussa 2021. Yksi sivusto, jonka omistajuus on markkinoinnin käsissä Keravan Energian verkkopalvelu on yrityksen tärkein sähkösopimusten myyntikanava, […] Lue lisää

Tykkimäki

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Verkkokauppa

Tykkimäki on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto, joka on perustettu vuonna 1986 Lasten Päivän Säätiön toimesta. Kouvolassa sijaitseva Tykkimäki koostuu huvipuiston lisäksi aktiviteettipuisto Actionparkista ja vesipuisto Aquaparkista. Tykkimäen verkkosivusto on huvipuiston tärkein informaatio- ja myyntikanava. Aiemmalla, usealle eri alustalle hajautetulla sivustolla oli runsaasti haasteita sekä käyttäjän, että ylläpidon näkökulmasta. Uudistimme Tykkimäen sivuston ja verkkokaupan yhdeksi palveluksi, […] Lue lisää

Helsingin Kaupunkitilat verkkopalvelu

Tekijä: Barabra

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu

Helsingin Kaupunkitilojen toimialana on vuokraamiensa tilojen ja alueiden kehittäminen ja markkinointi. Yhtiön tehtävänä on kasvattaa Helsingin profiilia vetovoimaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi kaupungiksi kehittämällä Helsingin kaupunki- ja ruokakulttuuria ja tori- ja kauppahallitoimintaa, sekä näiden joustavaa ja kustannustehokasta organisointia. Helsingin Kaupunkitilojen identiteettijärjestelmä oli uudistunut ja tässä kehitystyössä oli tunnistettu verkkosivuston rooli sen jalkautukselle. Barabran rooli uudistuksessa oli vastata […] Lue lisää

Hotel Mestari

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Primehotels on yksityinen suomalainen yritys, joka omistaa, rakentaa ja operoi premium-hotelleja useissa kohteissa ympäri Suomen. Se on ketju hotelleja, jossa jokainen hotelli on itsenäinen, persoonallinen, laadukas ja uniikki yksikkönsä – niin puitteiltaan kuin palveluiltaan. Hotelleita yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun. Primehotels investoi vahvasti kasvuun ja yrityksen kasvustrategia kattaa useita uusia ja mielenkiintoisia hotellihankkeita tulevina vuosina. […] Lue lisää

Valio.fi

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 100 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Valio.fi on Suomen suosituin reseptisivusto, joka tavoittaa reilut 1,5 miljoonaa verkkosivukävijää kuukaudessa. Olemme toimineet Valion kumppanina digipalveluiden kehityksessä vuodesta 2022 saakka. Skaalautuva ratkaisu Valion globaaleihin tarpeisiin Valion aiempi sisällönhallintajärjestelmä oli useita vuosia vanha, Valiolle räätälöidysti rakennettu järjestelmä. Tilalle haluttiin moderni, käyttäjäystävällinen, helposti muokattavissa oleva järjestelmä, joka ei olisi täysin toimittajariippuvainen. Valinnaksi muodostui WordPress. Uudistuksen fokuksessa […] Lue lisää

Colliers – Asuntovuokraus verkosta

Tekijä: iasy Oy

Tärkein teknologia: Asiakaskohtainen ohjelmointityö

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Web-sovellus, mobiilisovellus tai asiointipalvelu

Erityistä: Testatusti tietoturvallinen palvelu

Colliers Finland Oy on johtava maailmanlaajuisesti toimiva kiinteistöomaisuudenhoitopalveluja tarjoava yritys. Colliers Finland Oy hallinnoi tuhansia eri omistajien vuokra-asuntoja Suomessa. Toteutimme Colliersille vuosia sitten WordPress-pohjaisen verkkosivuston, joka esittelee vapaat vuokra-asunnot. Sivuston kautta on voinut täyttää asuntohakemuksen. Asuntohakemukseen on voinut jättää omat kriteerit haettavista kohteista ja sen on voinut myös kohdistaa toivottuihin asuntoihin. Colliersin verkkosivuston asuntotiedot ja […] Lue lisää

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun