IAB Finland järjestää “iPad-seminaarin” torstaina 18.11.2010

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Torstaina on Helsingissä tarjolla tarinoita lehtien tekemisestä iPadille ja etenkin mainostajien kokemuksia uudesta kanavasta. Tarjolla on myös kansainvälisiä kuulumisia parhaista sosiaalisen median caseista vuodelta 2010. Verkkomainonnan kasvua ja kehitystä ajava IAB järjestää torstaina Helsingissä aamupäivän mittaisen maksullisen seminaarin, jossa esitellään mm. Otavamedian iPad-kokemuksia. Otavamediahan on tuonut mm. Suomen Kuvalehden, Suosikin ja Tekniikan Maailman iPadille.

Video Suomen Kuvalehdestä iPad-laitteella:

Puhujina on seminaarissa mm. Tom Ollerton Lontoolaisesta Skive-toimistosta, Peder Bonnier Bonnier-konsernista, Troels Smit MediaMind Nordics –toimistosta. Otavamedian iPad-kokemuksista kertoo Kirsi Kupila. Seminaarin hinta on IAB-jäsenille 150 euroa ja ei-jäsenille 300 euroa (+alv.).

>> Seminaarin tarkka ohjelma löytyy IAB:n kotisivuilta.

PS. Vierityspalkin lukijoille on tarjolla kaksi (2) ilmaislippua, jotka jaetaan kahdelle nopeimmalle tämän artikkelin kommentoijalle. Kommentoi juttua, kerro nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin pääset seminaariin. Lippu on henkilökohtainen.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

2 kommenttia on “IAB Finland järjestää “iPad-seminaarin” torstaina 18.11.2010”

 1. Mielestäni yksi kiinnostavimmista muutoksista mitä iPad, Kindle ja moni muu printtimedioiden lukutapoja mahdollisesti muuttava laite tuo on murros jakelukanavissa. Ns. iTunesin malli on osoittanut vahvuutensa. Siinä ns. broker on todella vahvoilla, kun markkinapaikalla on vain riittävästi julkaisijoita ja kuluttajia.

 2. Mielenkiintoista, tänne pitää päästä!

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun