MSN.fi haaveilee uudesta noususta

Perttu Tolvanen

Microsoft on päättänyt vastata Googlen haasteeseen Suomessa ja lähtenyt kehittämään MSN.fi -portaalia. Markkinointi&Mainonta -lehden artikkelista poimittu lainaus:

Palkkaamme saitille oman tuotantotiimin. Tavoitteena on, että MSN.fi:stä tulee Suomen ykkössaitti, kertoo Suomen COI:n johtajaksi nimitetty pitkän linjan microsoftilainen Timo Tiainen.

MSN haaveilee nousevansa yhdeksi Suomen johtavista sisältösivustoista. Sisältöjä ei aiota itse tuottaa, vaan tarkoitus on tukeutua kumppaneihin.

msn-fi

Microsoftin kuluttajapalvelut ovat viime aikoina kasvaneet merkittävästi. Esimerkiksi Suomenkin kaupunkeja kattava Maps Live on merkittävä palvelu jo yksinään.

Suomen web-markkinan kokonaiskilpailun kannalta Microsoftin panostus kuluttajamarkkinoille ja MSN.fi -portaaliin on erittäin tervetullut.

Aiheet: Uncategorized

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.

Comments are closed.