MSN.fi haaveilee uudesta noususta

Perttu Tolvanen

Microsoft on päättänyt vastata Googlen haasteeseen Suomessa ja lähtenyt kehittämään MSN.fi -portaalia*. Markkinointi&Mainonta -lehden artikkelista* poimittu lainaus:

Palkkaamme saitille oman tuotantotiimin. Tavoitteena on, että MSN.fi:stä tulee Suomen ykkössaitti, kertoo Suomen COI:n johtajaksi nimitetty pitkän linjan microsoftilainen Timo Tiainen.

MSN haaveilee nousevansa yhdeksi Suomen johtavista sisältösivustoista. Sisältöjä ei aiota itse tuottaa, vaan tarkoitus on tukeutua kumppaneihin.

msn-fi

Microsoftin kuluttajapalvelut ovat viime aikoina kasvaneet merkittävästi. Esimerkiksi Suomenkin kaupunkeja kattava Maps Live* on merkittävä palvelu jo yksinään.

Suomen web-markkinan kokonaiskilpailun kannalta Microsoftin panostus kuluttajamarkkinoille ja MSN.fi -portaaliin on erittäin tervetullut.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Aiheet: Digitaalinen markkinointi, Mediat verkossa

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.