Offerium tarjoaa kimppatarjouksia

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupat panostavat elämyksellisyyteen.

Maailmalla kuluttajien kimppaostopalvelut ovat tällä hetkellä kovassa kasvussa. Suomessa juuri avatun Offeriumin* ideaa on kehitetty samalta pohjalta, mutta palvelua on pyritty viemään vielä pidemmälle. Sivusto julkaisee viikoittain rajoitetun määrän kimppatarjouksia. Lisäksi palvelun käyttäjät voivat luoda palveluun omia tarjousehdotuksiaan ja hankkia niille kannatusta: kun mukaan on liittynyt tarpeeksi ihmisiä, Offerium lähestyy tarjouksen kohteena olevaa yritystä ja kertoo, että netissä on kokoontunut joukko ihmisiä, jotka odottavat yrityksen tekevän heille tarjouksen.

Offeriumin syntyä edelsi Mybutler.fi-palvelu, jonka ideana on ensin kysyä ihmisiltä, mikä heitä kiinnostaa ja sitten neuvotella mainostajilta kaksi yhden hinnalla –tarjouksia palvelun jäsenille. Mybutler on perustajiensa mukaan saanut hyvän vastaanoton mainostajien keskuudessa, mutta jäsenten hankkiminen on ollut hidasta. “Offerium on nyt vastaus kaikkiin niihin haasteisiin, joiden kanssa olemme koko syksyn painineet. Offeriumissa on ikäänkuin sisäänrakennettuna kaikki ne kriittiset motivaattorit, joihin sosiaalisen median menestyskin on perustunut. Voit tutustua muiden luomaan sisältöön, luoda sisältöä ja jakaa sitä ystävillesi. Ja mikä parasta, kaikki hyötyvät tästä, niin tarjousehdotuksen luoja, siihen osallistunut, kuin yrityksetkin”, kertoo Offeriumin toimitusjohtaja Oskari Lehtonen.

Offeriumin taustajoukoista löytyvät myös Peter Vesterbacka ja Mato Valtonen. “Ihmiset ovat tänä päivänä niin skeptisiä ja kiireisiä, että kaiken uuden omaksumiseen suhtaudutaan varauksella. Offeriumissa olemme mielestämme onnistuneet loistavasti asiakashyödyn kiteyttämisessä”, kuvailee Vesterbacka.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.)

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

4 kommenttia on “Offerium tarjoaa kimppatarjouksia”

 1. Muistanko oikein. Eikö tälläinen lähes samanlainen palvelu yrittänyt it-kuplan paikkeilla?

 2. Let’s buy it taisi olla Suomesakin aktiivinen, mutta pikagooglauksella on nykyisin aktiivinen Briteissä ja Ranska/Saksa-akselilla.

 3. Hyvät hyssykät! Ei taida nuo välistävetoviritelmät ikuna loppua.
  Huoh!

 4. Vähän tulee tuollainen kuponkiuutiset-fiilis.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun