Lähikauppa värvää neuvonantajia

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupat panostavat elämyksellisyyteen.

Suomen Lähikauppa Oy – Siwa, Valintatalo ja Euromarket – valjastaa asiakkaat kehittämään kauppakonseptejaan. Neuvonantajat -palvelun käyttäjäsopimus* kuvaa palvelun tarkoitusta seuraavasti: Neuvonantajat -palvelun tarkoituksena on toimia yhteys-, palaute- ja asiakaspalvelukanavana Yhtiön ja Käyttäjän välillä. Yhtiö saattaa esitellä erilaisia vaihtoehtoja kauppojen tuotevalikoimien, palveluiden ja kauppojen toimintaan liittyvien muiden asioiden kehittämiseksi ja pyytää Käyttäjien palautetta, kehitysideoita sekä muihin lähikauppaan ja lähipalveluihin liittyviä mielipiteitä.

– Halusimme löytää toimivan ja nykyaikaisen tavan keskustella kuluttajien kanssa, kertoo Kuluttaja ja Brändit –toiminnosta vastaava johtaja Taru From, Suomen Lähikauppa Oy:stä tiedotteessa*.

Asiakkaiden esittämien ideoiden oikeuksiin esitetään selvä kanta: Yhtiöllä on oikeus hyödyntää kaikilta osin liiketoiminnassaan, jatkokehittää ja luovuttaa rajoituksitta Neuvonantajat-palvelussa esitettyjä ideoita, konsepteja tai muita ajatuksia taikka rekisteröidä edellä mainittuja, milloin ne ovat rekisteröitävissä.

Henkilötietolain mukainen Rekisteriseloste* avaa kertyvän tiedon käyttöä yksityiskohtaisesti. Rekisterin tietoja käytetään:

 • Tilastolliseen käsittelyyn neuvonantajan yhdistämiseksi hänelle ominaiseen asiakasryhmään
 • Neuvonantajien tuottaman tiedon ja palautteen liittämiseen tiettyyn demografiseen ryhmään
 • Tradekan ja neuvonantajien välisen keskustelun mahdollistamiseen
 • Asiakassuhteen hoitamiseen ja mahdolliseen palkitsemiseen neuvonantajatyöstä
 • Markkinointitutkimuksiin

Käyttöehdot ja rekisteriseloste ovat ansiokkaan suorasanaisesti kirjoitettuja – asiakkaalle kerrotaan kiemurtelematta, mistä on kysymys.

Parhaillaan Neuvonantajilta tiedustellaan, mistä on parhaat lähikaupat tehty*, Tulisivatko he lähikauppaan kahville*, ja kokisivatko he hyödylliseksi, jos voisivat katsoa puhelime tai auton navigaattorista missä on lähin lähikauppa.

Toteutuksesta vastaavat Tradeka Oy, Ego Beta Oy* sekä Kuulas Oy*.

Ensimmäisenä kuluttajien idealaarille ehti syksyllä Sonera. Soneran Aivo* – palvelu näyttää varsin virkeältä vielä kolmen toimintakuukauden jälkeenkin.

[*Toim. huom. Linkki poistettu toimimattomana.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun