Rani Plast

Tekijä: Morgan Digital
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Rani Plast on Suomen suurin muovikalvojen valmistaja ja Morgan Digitalin pitkäaikainen asiakas. Siksi Rani Plast kääntyi Morganin puoleen, kun oli aika uusia yrityksen verkkosivusto. Tärkein syy uudistukselle oli uudistettu brändi ja sen myötä päivitetty visuaalinen ilme.

Morgan suunnitteli Rani Plastille ilmavan, vaalean, nelikielisen sivuston, jossa kävijöiden on helppo löytää heitä kiinnostavat asiat. WordPress-ympäristö toteutettiin network/multisite-asennuksena, jolloin konsernin ja kahden tytäryhtiön sivustoja pystytään hallinnoimaan yhtenä kokonaisuutena.

Koska sekä tuotteita että asiakassegmenttejä on paljon, käyttöliittymäsuunnittelussa panostettiin löydettävtyyteen ja navigointiin, muun muassa ison valikon kautta. Yhteyshenkilöiden tietoja on helppo hallinnoida henkilöhakemistossa, ja henkilöitä voi liittää haluttuihin tuotteisiin, sivuihin ja uutisiin.

Julkaisun jälkeen sivustoa on jatkokehitetty paljon. Sivustolle on muun muassa suunniteltu täysin uusi vastuullisuusosio, josta on tullut myynnille tärkeä apu. Eri työkalujen avulla Morgan on myös tutkinut, miten kävijät käyttäytyvät sivustolla, ja tehnyt parannuksia tulosten perusteella.

– Morganin tiimin kanssa on helppo ja mukava työskennellä ja he ovat aina innokkaita löytämään meille parhaat ratkaisut, toteaa markkinointipäällikkö Sofia Riska Rani Plastilta.

Jätä kommentti