Cron-Tek Oy

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Verkkoasema Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto yritysasiakkaille (B2B)

Cron-Tek Oy on lastuavien metallintyöstökoneiden maahantuoja ja myyjäyritys. Yritys on perustettu vuonna 1988, mutta sen juuret ulottuvat 1900-luvun alkupuolelle, jolloin se tunnettiin Cronvallin metallintyöstökoneosastona. Ensimmäinen työstökone myytiin jo vuonna 1906.

Yritys tekee pääsääntöisesti konsultoivaa myyntiä. Sen missiona on erinomainen asiakaspalvelu, ja antaa kattavasti tietoa työstökoneista ja niihin liittyvistä teknologioista investointien tueksi.

Aiemmat verkkosivut olivat 2010-luvun alkupuolelta ja yrityksessä tiedostettiin, että jotain täytyi tehdä. Cron-Tekin toimitusjohtaja Petri Järvinen kertoo saaneensa suosituksen Verkkoasemasta heidän asiakkaaltaan: “Saimme erittäin hyvää palautetta asiakkaaltamme, joka tekee yhteistyötä Verkkoaseman kanssa. Tilanteissamme oli paljon samaa, joten valinta oli helppo.”

“Kysyin Verkkoaseman Tiinalta, tulevatko retrosivut uudelleen muotiin, kun ne ovat meillä jo valmiina”, Cron-Tek Oy:n toimitusjohtaja Petri Järvinen naurahtaa ja jatkaa: “Päädyimme toisenlaiseen ratkaisuun.”

Tavoitteet

Yhteistyö alkoi toukokuussa 2023, ja siinä keskityttiin kokonaisvaltaiseen ratkaisuun aina käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen suunnittelusta sisällön syöttöön asti. Järvinen kuvailee aiempia verkkosivuja vanhanaikaisiksi sekä visuaalisesti ja teknisesti vanhentuneiksi. Oli aika toimia.

Tavoitteena olivat modernit verkkosivut, jotka olisivat paitsi näyttävämmät ja toimivammat myös herättäisivät luottamusta. Laajaa asiantuntijaosaamista ja vahvaa kokemustaustaa haluttiin tuoda vahvemmin esiin, millä voisi olla positiivisia vaikutuksia yhteydenottojen määrään ja avata uusia mahdollisuuksia myyntiin.

“Halusimme investointihyödykkeisiin soveltuvat asiallisennäköiset verkkosivut”, Järvinen kertoo. Verkkosivujen suunnittelussa panostettiin paljon muun muassa sivuston rakenteeseen: “On tärkeää, että sivusto on selkeä ja tieto helposti löydettävissä.”

Projektin eteneminen

Uusi verkkosivusto suunniteltiin WordPress-alustalle, joka mahdollisti monimutkaisen tuotekatalogin rakentamisen. Verkkosivujen uudistusprojekti käsitti satojen metallintyöstökoneiden esittelyn monipuolisine tietoineen.

Yhteistyössä hyödynnettiin Verkkoaseman laajaa kumppaniverkostoa. Ulkopuolista apua käytettiin graafisessa suunnittelussa, jonka jälkeen voitiin toteuttaa sivuston uusi visuaalinen ilme. Järvisen mukaan sivuston rakentaminen sujui helposti ja vaivattomasti.

Aikatauluhaasteita ilmeni Cron-Tekin päässä, kun sivusto oli sisällön syöttöä vaille valmis. Cron-Tek vastasi sisällöntuotannosta itse, ja sisältöjen läpikäynti hidastui muiden töiden takia. “Nälkä kasvaa syödessä”, toteaa Järvinen kuvaillessaan heidän haluaan lisätä sivustoon enemmän ominaisuuksia.

Projektille asetettiin selkeä deadline, mihin mennessä keskeisempien sisältöjen on oltava valmiit. Lopulta sivusto julkaistiin marraskuussa 2023 puoli vuotta kestäneen intensiivisen työn jälkeen.

Tulokset

Cron-Tekin uusi verkkosivusto vahvistaa yrityksen näkyvyyttä ja tavoitettavuutta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Järvinen kiittelee Verkkoaseman tiimin ammattitaitoa toteuttaa visuaalisesti ja toiminnallisesti vaikuttava verkkosivusto. “Verkkoasema reagoi aikatauluhaasteisiimme erittäin hyvin”, Järvinen kertoo. “Meillä on nyt toiveitamme vastaava verkkosivusto “evoluutio 1”, jota täydennämme myöhemmin.”

Moderni sivusto on poikinut uusia yhteydenottoja, joissa vahva osaaminen ja luotettavuus ovat olleet ratkaisevassa asemassa. “Yrityksen pitkä historia eri vaiheineen on selkeämmin esillä verkkosivuilla, ja korostaa intohimoamme ja sitoutumistamme työstökoneisiin sekä asiakkaiden menestyksen parantamiseen”, Järvinen sanoo ja jatkaa: “Sillä on ollut piristävä vaikutus liiketoimintamme kannalta. Yksi asiakkaamme sanoi, ettei hän edes tiennyt, kuinka pitkältä ajalta meillä on historiaa työstökoneiden parissa.”

Mitä mieltä Cron-Tekissä ollaan yhteistyöstä?

Cron-Tekin ja Verkkoaseman yhteistyö on ollut hedelmällistä, ja tarjonnut Cron-Tekille mahdollisuuden vahvistaa läsnäoloaan digitaalisessa ympäristössä. Projekti eteni sovitulla tavalla ja Järvisen mukaan yhteistyö Verkkoaseman kanssa oli helppoa: yhteyshenkilöt olivat aina tavoitettavissa ja kysymyksiin vastattiin nopeasti ehdottaen Crontekille sopivia ratkaisuja.

Järvinen kiittelee myös Verkkoaseman joustavasta yhteistyömallista:

“On huojentavaa tietää, että sivuston rakenteelliset ominaisuudet ovat valmiina odottamassa 2.0 versiota varten, kunnes saamme koostettua uutta sisältöä.”

Hän suosittelee lämpimästi yhteistyötä Verkkoaseman kanssa.


Sinua voisi kiinnostaa myös

RVS Technology®

Tekijä: Trimedia Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Verkkokauppa, Yrityksen sivusto kuluttajille

RVS Technology® uusi sivusto tarjoaa entistä paremman käyttäjäkokemuksen sekä toimivan WooCommerce verkkokaupparatkaisun. RVS on suomalainen yritys, joka tarjoaa kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja ajoneuvojen ja mekanismien suorituskyvyn ja energiankulutuksen optimointiin. Heidän innovatiiviset tuotteensa ovat tehokas tapa vähentää päästöjä sekä lisätä tehoa, vääntöä ja käyttöikää. Keraamiseen käsittelyyn perustuvat helppokäyttöiset tuotteet ovat vakuuttaneet asiakkaat ympäri maailmaa. Uudistusprojekti toteutettiin […] Lue lisää

Bittium Oyj:n vuosikertomus

Tekijä: Verkkoasema Oy

Tärkein teknologia: Muu tuotepohjainen toteutus

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Olemme vastanneet pörssiyhtiö Bittium Oyj:n vuosikertomuksen teknisestä toteutuksesta jo kymmenen vuoden ajan. Sisällön vuosikertomukseen tuottaa Mint Company ja meidän vastuullamme on syöttää sisältö verkkosivulle, testata ja viimeistellä sivu sekä julkaista se ennalta määrättynä ajankohtana. Bittium voi luottaa siihen, että vuosikertomus näyttää hyvältä, on virheetön ja se julkaistaan ajallaan. Vuosikertomuksissa aikataulu on usein erittäin tiukka. Bittium ilmoittaa meille muutamaa viikkoa […] Lue lisää

Kirkon alat ry

Tekijä: Verkkoasema Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu

Kirkon alat ry on kirkon aloilla työskentelevien ammattiliitto. Verkkosivusto on jäsenille tärkeä kanava tiedonsaantiin ja asioiden hoitoon. Vanhalla sivustolla esimerkiksi kirjautuminen ei toiminut järkevällä tavalla, vaan sivustolla oli kaksi erillistä järjestelmää joihin kirjautua. Tämä aiheutti hämmennystä salasanojen kanssa ja epätietoisuutta asiakkaiden keskuudessa. Kirkon alat ry halusikin uudesta sivustosta mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja tietoturvallisen. Teknisten ominaisuuksien lisäksi […] Lue lisää

Camtronic

Tekijä: Verkkoasema Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Camtronic Oy on hienomekaniikan suunnittelu-, koneistus-, kokoonpano- ja alihankintapalveluja tarjoava yritys. Yrityksen kotipaikka on Ylivieska, mutta asiakkaat sijaitsevat koko Suomen alueella. Camtronicissa tunnistettiin tarve markkinoinnin tuomisesta nykyaikaan. Yritys halusi palvella paremmin niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaitaan. Verkkoasema toteutti Camtronicille aluksi verkkopalvelu-uudistuksen, johon sisältyi sisällöntuotanto sekä WordPress-pohjainen modulaarinen sivusto. Modulaarisuus teki sivustosta helposti muokattavan, käyttäjäystävällisen ja […] Lue lisää

Rosk’n’roll

Tekijä: Verkkoasema Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Jätehuoltopalveluja tarjoava Rosk’n roll toivoi verkkosivuja, jotka palvelisivat heidän asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustolle haluttiin mm. runsaasti erilaisia hakutoimintoja. Verkkoasema toteutti Rosknrollille AA-saavutettavuusstandardin mukaisen WordPress-pohjaisen verkkopalvelukokonaisuuden, josta mm. erilaiset lisäosat ja integraatiot tekivät asiakkaan toiveiden mukaisen – erittäin käyttäjäystävällisen ja toimivan. Sivustolle integroitu jäteopastietokanta antaa käyttäjälle kattavat hakumahdollisuudet eri jätelajeista ja -ryhmistä. Jäteasemat-tietokanta integroitiin jäteoppaaseen […] Lue lisää

Centria-ammattikorkeakoulun verkkokauppa

Tekijä: Poutapilvi web design Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu, Verkkokauppa

Centria ammattikorkeakoulu on noin 4400 opiskelijan ja 340 työntekijän ammattikorkeakoulu, joka tuottaa ja tarjoaa osaamista suurella sydämellä. Toteutimme aikaisemmin Centrian verkkopalvelun, jota nyt laajennettiin uudella verkkokaupalla. Woocommerce-verkkokaupasta voi valita verkkokoulutuksia, ilmoittautua täydennyskoulutuksiin sekä tilata eri alojen asiantuntijoita selvityskäynneille. Myytäviä koulutuksia ovat esimerkiksi Excel perusteet, Tiedon visualisointi Power BI-työkalulla, O365 verkkotyövälineenä, WordPress ja aloittavan esihenkilön tietopaketti […] Lue lisää

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun