Grand One 2011 finalistien parhaat tarinat

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 13 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Grand One 2011 lähestyy ja finalistit on julkistettu. Eri sarjojen finaaleihin on valikoitunut useita kymmeniä töitä. Monilla töillä on erittäin kiinnostavia projektiesittelyjä. Tähän juttuun on poimittu finalisteista erityisesti projekteja joiden kuvauksissa on kerrottu seikkaperäisesti projektin tavoitteista, tekemisen meiningistä ja saavutetuista tavoitteista. Osassa projektikuvauksia on jopa kerrottu projektin kustannuksista varsin tarkasti. Voittajat julkistetaan 17.3.2011 Grand One -gaalassa.

Vuoden yritys:

 • White Sheep on ollut aktiivinen ja onnistunut kasvattamaan liiketoimintaansa vauhdikkaasti ja tehnyt siinä sivussa paljon näyttäviä töitä. Digiajan mainostoimisto on ollut aktiivinen myös Vierityspalkin suuntaan joten yllätyksenä finaalipaikkaa ei todellakaan voi pitää.
 • Nitro sai vihdoin nimikaaoksensa ohjennukseen ja samalla ryhtyi kutsumaan itseään uusmediatoimistoksi. Saman ytimekkään nimen takaa löytyy nyt laaja otanta ammattilaisia aina 3D-tekemisestä perinteisemmän mainonnan suunnitteluun.
 • Bob Helsinki ei ehkä yleensä digialan piireissä pyöri, mutta laaja-alaisena mainostoimistona on toki pistänyt näppinsä moneen hommaan.

Paras kuluttajille suunnattu palvelu:

Paras B2B-palvelu:

Paras sosiaalisen median hyödyntäminen:

Muita kiinnostavia tarinoita eri kategorioista:

>> Katso kaikki kisatyöt ja näiden esittelyt Grand One 2011 -sivustolta.

Disclaimer: Kirjoittaja on ollut vuonna 2011 mukana Grand Onen tuomaristossa parhaan B2B-palvelun -tuomariston puheenjohtajana.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun