Grand One 2011 finalistien parhaat tarinat

Perttu Tolvanen

Grand One 2011 lähestyy ja finalistit on julkistettu. Eri sarjojen finaaleihin on valikoitunut useita kymmeniä töitä. Monilla töillä on erittäin kiinnostavia projektiesittelyjä. Tähän juttuun on poimittu finalisteista erityisesti projekteja joiden kuvauksissa on kerrottu seikkaperäisesti projektin tavoitteista, tekemisen meiningistä ja saavutetuista tavoitteista. Osassa projektikuvauksia on jopa kerrottu projektin kustannuksista varsin tarkasti. Voittajat julkistetaan 17.3.2011 Grand One -gaalassa.

Vuoden yritys:

  • White Sheep on ollut aktiivinen ja onnistunut kasvattamaan liiketoimintaansa vauhdikkaasti ja tehnyt siinä sivussa paljon näyttäviä töitä. Digiajan mainostoimisto on ollut aktiivinen myös Vierityspalkin suuntaan joten yllätyksenä finaalipaikkaa ei todellakaan voi pitää.
  • Nitro sai vihdoin nimikaaoksensa ohjennukseen ja samalla ryhtyi kutsumaan itseään uusmediatoimistoksi. Saman ytimekkään nimen takaa löytyy nyt laaja otanta ammattilaisia aina 3D-tekemisestä perinteisemmän mainonnan suunnitteluun.
  • Bob Helsinki ei ehkä yleensä digialan piireissä pyöri, mutta laaja-alaisena mainostoimistona on toki pistänyt näppinsä moneen hommaan.

Paras kuluttajille suunnattu palvelu:

Paras B2B-palvelu:

Paras sosiaalisen median hyödyntäminen:

Muita kiinnostavia tarinoita eri kategorioista:

>> Katso kaikki kisatyöt ja näiden esittelyt Grand One 2011 -sivustolta.

Disclaimer: Kirjoittaja on ollut vuonna 2011 mukana Grand Onen tuomaristossa parhaan B2B-palvelun -tuomariston puheenjohtajana.

Aiheet: Kilpailut ja palkinnot

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.