Satelliittifillarit vei Grand prix:n

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Kuubi Productions pokkasi pääpalkinnon digimedia-alan vuotuisessa suurtapahtumassa Grand Onessa. Satellittifillarit* – kampanjan tilaajana oli YLE Markkinointi. Tuomariston perustelut:

Idea osattiin toteuttaa mediaympäristö huomioiden gonzomaisesti, kuitenkin niin, että homma pysyi kasassa. Näin siitä tuli ensin verkkoilmiö, ja sitten ilmiö, joka innosti ja kiinnosti.

Vuoden yrityksenä palkittiin Byroo* ja vuoden tekijänä Timo Paloheimo.

Grand One – gaala 2009 jakoi ensi kertaa palkinnon vuoden startup – sarjassa. Kunniamaininnat saivat Eat.fi ja Tripsay, sarjan voitti Muxlim.

Uuden mittavan markkinan löytäminen tutulle konseptille yhdistettynä erittäin esimerkilliseen kasvu strategian toteutukseen nosti startupin muiden edelle.

B2C kunniakirja

Kuvassa: Helsingin Sanomat tilaus- ja asiakaspalvelut ylti kunniamainintaan infodesignista, Frantic ja hasan & partners tuulettavat.

 • Kaikki voittajat*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

4 kommenttia on “Satelliittifillarit vei Grand prix:n”

 1. Start-Up -voittaja 2009, perustettu vuonna 2006?

  Kaikkea hyvää Muxlimille, mutta ei hyvää päivää, Grand One! Minusta tuo Habbo Hotel olisi ollut vielä parempi voittaja.

 2. Tuo sateliittifillarit kyllä ansaitsi palkintonsa. Aivan loistava julkisuus ennen “paljastusta”. Propsit tosiaan YLE:n ajankohtaistoimitukselle / A-Studion populalle tai kuka siellä nyt olikaan vastuussa hommasta.

  Paras voitti!

 3. […] Palvelussa vierailee tällä hetkellä noin 14000 käyttäjää viikoittain. Eat.fi voitti tämänvuotisessa Grand One -kilpailussa Paras […]

 4. mikä vitun itunes ja mikä vitun iphone? tavallisilla ihmisillä jotka maksavat omasta taskusta? Luokkajako,, otan kohta käyttöön proletariatien aseet.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun