A-klinikka ja Nopola News voittoisat Wienissä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

A-klinikkasäätiön Varjomaailma* ja Kyyjärven paikallismedia Nopola News ovat voittaneet omat kategoriansa European e-Inclusion Awards 2008* – kilvassa. Suomi vei voitot kahdessa seitsemästä kategoriasta.

Varjomaailma voitti Euroopan komission digitaalista syrjäytymistä ehkäisevän palkinnon “Marginalized Young People” ja Nopola News “Geographic Inclusion” – kategoriassa.

Euroopan komissio haluaa organisaatioiden käyttävän hyväkseen teknologian suomia mahdollisuuksia sosiaalisen ja digitaalisen syrjäytymisen vähentämiseksi*. Arviolta joka kolmas eurooppalainen jää osattomaksi informaatioyhteiskunnasta.

Digitaalisen syrjäytymisen selättäminen ei ole vain sosiaalinen tarve, vaan eurooppalaiset yhtiöt ja hallitukset voivat hyötyä siitä miljardeja seuraavan viiden vuoden aikana (lähde*).

Kilpailuun osallistui yli 469 hakemusta jokaisesta Euroopan unionin maasta.

sarjiskone
Varjomaailma* on vanhempien päihteidenkäytöstä kärsivien lasten ja nuorten auttamiseksi suunnattu verkkopalvelu, josta löytyy tietoa, mistä voi hakea apua itselleen, kun kotona on vaikeaa. Varjomaailman sanoma lapsille ja nuorille on, että kenenkään ei tarvitse jäädä yksin huolineen ja jo yksi luotettava aikuinen voi auttaa.

 • Suomalaiskisaajia Nopola Newsin kuvagalleriassa Wienin matkalta*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun