Omakaupunki.hs.fi palkittiin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Omakaupunki-preview-kuva

Sanomalehtien liiton järjestämässä sanomalehtien verkkoinnovaatiokilpailussa HS:n tuore Oma Kaupunki* -palvelu sai parhaan markkinointi-innovaation palkinnon.

Tuomariston kommentit voittajasta:

”Käyttäjien tuottamaa sisältöä hyödyntävä vuorovaikutteinen palvelu, jonka pohjana on toimiva hakukone. Tarjoaa ajantasaista tietoa menopaikoista ja tapahtumista jopa korttelitasolta. Houkutteleva vaihtoehto pienyrittäjille, joten kerännee tulovirtaa pienistä puroista. Potentiaalinen kokonaisuus, jonka visuaalisuutta ja houkuttelevuutta voisi vielä kehittää. Todellinen luonne tulee näkyviin, kun suuret käyttäjämassat tulevat mukaan ja herättävät myös ilmoittajien kiinnostuksen.”

 • HS:n uutinen verkkoinnovaatiopalkinnon voittamisesta.*
 • Oma Kaupunki -palvelun alkuperäinen esittelyuutinen HS.fi:ssä*

Palvelun taustalla lienee Valveen toteuttama Unelmiesi Kaupunki -kampanja, josta sitten WM-data* on jalostanut laajemmalle yleisölle avatun yhteisösivuston. Alkuperäinen konseptiajatus näyttäisi olevan lähtöisin hasan&partnersin suunnittelemasta kampanjakokonaisuudesta*. Vai onko Vierityspalkin lukijoilla parempaa tietoa mukana olleista toimistoista?

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun