Mobile Monday peer award Fromdistancen Mobile Reporterille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Fromdistancen* mobiilivideolähetyssovellus Mobile Reporter* vakuutti Mobile Monday peer awards – tapahtuman* juryn. Toimitusjohtaja Jouko Vierumäki matkaa kisaamaan kansainväliseen mittelöön Barcelonaan ja Kuala Lumpuriin. Finaalissa kisasivat myös Floobs.com* ja Bookit iSMS*. Juryssä istuivat Timo Poropudas, Digitoday/Taloussanomat; Heikki Leskinen, Starcut ja Artturi Tarjanne, Nexit Ventures.
Juryssä istuivat Timo Poropudas, Digitoday/Taloussanomat; Heikki Leskinen, Starcut ja Artturi Tarjanne, Nexit VenturesKännykkään ladattava Reportteri – työkalu mahdollistaa hyvälaatuisten kännykkäkameravideoiden lähettämisen julkaistavaksi mediatalojen toimitusjärjestelmään. Esitysoikeuksista sovitaan julkaisijakohtaisilla sopimusteksteillä. Kansalainen maksaa ainoastaan siirtämästään datasta, ei sovelluksesta. Yhtiön liiketoimintamalli on tarjota mediataloille räätälöityjä ratkaisuja kansalaisten lähettämien mediatiedostojen julkaisemiseksi niiden omien toimitusjärjestelmien kautta verkkoon.

“Citizens can capture images and videos with their smartphones and send them extremely easily to Fromdistance’s mobile reporter server. The server takes care of video transcoding and image resizing automatically, based on publisher’s needs. Quality of images and videos is not compromised. After processing the material, the server delivers it in desired way to the content management system of the publisher selected by the citizen.” (Fromdistance Mobile Reporter*)

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun