Mobile Monday peer award Fromdistancen Mobile Reporterille

Tuija Aalto

Fromdistancen* mobiilivideolähetyssovellus Mobile Reporter* vakuutti Mobile Monday peer awards – tapahtuman* juryn. Toimitusjohtaja Jouko Vierumäki matkaa kisaamaan kansainväliseen mittelöön Barcelonaan ja Kuala Lumpuriin. Finaalissa kisasivat myös Floobs.com* ja Bookit iSMS*. Juryssä istuivat Timo Poropudas, Digitoday/Taloussanomat; Heikki Leskinen, Starcut ja Artturi Tarjanne, Nexit Ventures.
Juryssä istuivat Timo Poropudas, Digitoday/Taloussanomat; Heikki Leskinen, Starcut ja Artturi Tarjanne, Nexit VenturesKännykkään ladattava Reportteri – työkalu mahdollistaa hyvälaatuisten kännykkäkameravideoiden lähettämisen julkaistavaksi mediatalojen toimitusjärjestelmään. Esitysoikeuksista sovitaan julkaisijakohtaisilla sopimusteksteillä. Kansalainen maksaa ainoastaan siirtämästään datasta, ei sovelluksesta. Yhtiön liiketoimintamalli on tarjota mediataloille räätälöityjä ratkaisuja kansalaisten lähettämien mediatiedostojen julkaisemiseksi niiden omien toimitusjärjestelmien kautta verkkoon.

“Citizens can capture images and videos with their smartphones and send them extremely easily to Fromdistance’s mobile reporter server. The server takes care of video transcoding and image resizing automatically, based on publisher’s needs. Quality of images and videos is not compromised. After processing the material, the server delivers it in desired way to the content management system of the publisher selected by the citizen.” (Fromdistance Mobile Reporter*)

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Kilpailut ja palkinnot, Mobiilipalvelut ja -sovellukset

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

Comments are closed.