Sulake voitti HS:n kasvuyrityskilpailun yleisöäänestyksen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Sulake voitti Helsingin Sanomien Tulevaisuuden voittajat – kasvuyrityskilpailun yleisöäänestyksen*. Sulake kasvattaa tuoteportfoliotaan avaamalla uudentyyppisiä IRC-gallerian kansainvälisiä versioita pilottimarkkinoilla, kertoo viestintäjohtaja Juhani Lassila oheisessa haastattelussa. Myös virtuaalimaailmoja kolmansille osapuolille on työn alla.

(*YouTube-upotus poistettu toimimattomana.)

Kuuden hengen opiskelijaraati valitsi voittajaksi nanoteknologiaa kehittävän Beneqin.

Ehdolla olivat Beneq, Codenomicon, Digium, Ekahau, Floobs, Idean, Movial, Plenware, Sulake ja Xtract.*

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

5 kommenttia on “Sulake voitti HS:n kasvuyrityskilpailun yleisöäänestyksen”

 1. lisää videoita blogeihin :)

 2. Mä yritän ensi kerralla ehkä jopa kuvata niin, että haastateltavalla näkyisi silmätkin.

 3. Daniel Schildt

  Aina ei saa kaikkea, mutta sinänsä olisi ihan mielenkiintoista saada videomuotoisia haastatteluja enemmänkin. Ongelmaksi vain näyttää tässä tapauksessa muodostuneen jo mainitun tähtäyksen lisäksi myös se, että taustalta kuuluva meteli häiritsee. Lisäksi ongelmana on, että haastateltavan ääni ei oikein ota kuuluakseen verrattuna haastattelijaan, koska he ovat eri etäisyyksillä mikrofonista. Kehityksehdotuksena jatkon kannalta voisikin olla, että jos se vain on mahdollista, niin hankkisitte jonkun erillisen mikrofonin, jonka avulla saisi puhujan äänen paremmin tallennettua ja samalla mahdollisesti vähemmillä taustahäiriöillä.

  Toisaalta taitaa olla, että käytäät kännykkäkameraa, johon ei kait oikein saa lisämikrofoneja kuin ehkä jonakin handsfree -laitteena (mikä sekin voisi itseasiassa olla riittävä jos se vain toimisi myös videota tallentaessa). Vielä kun olisi langattomalla liitännällä Bluetoothin kautta mikrofoni niin ei tarvitsisi johtojenkaan kanssa säätää.

 4. Joo haastattelutilanne oli ihan spontaani eli en ollut sitä ennalta suunnitellut enkä, köh, uuden puhelimen viddeokuvausominaisuuksiin vielä tutustunut (vietin hyvän osan tiistai-iltaa pähkäillen, miten saan videon käännettyä 90 astetta…)

  Kokeeksi irrotin haastattelusta myös pelkän äänen, tsek. – siitä voi halutessaan verrata, miten kokemus muuttuu kun häilyvä kuva ei ole vielämässä huomiota. Kännykkäkameraa ei tosiaan voi samalla tavalla tyrkätä metelissä haastateltavan suun eteen kuin mp3-soittimen mikrofonin voi. Täytyy seuraavan tilaisuuden tullen testata, onko puhelimen nauhurista ad hoc – reportterityökaluksi.

  [*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

 5. Antti / Arctic Startup

  Arctic Startupista löytyy O-P Kallasvuon keynote videoituna. Lähipäivinä olisi tarkoitus myös saada kaikki kilpailun pitchaukset videoina saitille.

  *linkki poistettu*

  Hienoa nähdä, että videoita halutaan täälläkin :)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun