Europrix 2009 Special Award Moogolle lupaavimmasta bisnesmallista

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Helppokäyttöinen ja helposti lähestyttävä palvelu ei-edelläkävijöille. Sitä on Kotisivukone, ulkomailla Moogo*, joka tähtää pieniin yrityksiin ja pitää markkina-alueenaan koko maailmaa.

Moogo-palvelu* onkin käytössä jo yli sadassa maassa. Silti noin miljoonan euron liikevaihdosta yli 90 % tulee kotimaisten Kotisivukoneen asiakkaiden maksamista kuukausimaksuista.

Moogo sai Europrix-finaalissa Special Award -palkinnon Best Business Potential -kategoriassa*.

Kisaan osallistui 31 maasta yli 300 työtä.  – Huomionosoitus antaa lisäpotkua kansainvälistymisellemme, sanoo Nurminen tiedotteessa*.

Tietoviikon Alan mesta -profiilissa* kerrotaan vakaasta kasvusta. Yhtiö on hiljattain palkannut 14 uutta työntekijää ja lokakuussa oli viiden työntekijän rekrytointi käynnissä.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

2 kommenttia on “Europrix 2009 Special Award Moogolle lupaavimmasta bisnesmallista”

 1. Hienoa että kaikki ei lomauta!
  P.S. Moogosta meidän blogissa *linkki poistettu toimimattomana*

 2. Lisäsin linkit Moogoon, pöhlö unohdus, kun sentään kaikkiin muihin lähteisiin tuli linkit ok.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun