Virtua.fi sai kunniamaininnan eEemeli 2009 –kilpailussa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Tämän vuoden eEemeli-kilpailussa* voiton korjasi NoviCraftin 3D-peliteknologiaan perustuva oppimisympäristö*. Kunniamaininnan sai innovatiivinen verkkomedian soveltaja, Virtua.fi*.

Virtua.fi tarjoaa verkkopohjaisia valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin. Kurssimateriaali koostuu videoiduista ja editoiduista luennoista. Yrityksen tavoitteena on madaltaa kynnystä valmennuskursseille ja mahdollistaa opiskelu läpi Suomen. Verkko-opiskelu mahdollistaa paremmat edellytykset opiskella myös esimerkiksi armeijasta tai ulkomailta käsin.

image

Raadin arvio tuotteesta finalistien valintavaiheessa:

Laajasisältöiset kurssit antavat tasa-arvoisen mahdollisuuden valmentautua yliopisto-opintoihin eri puolilta Suomea. Kurssilaisten oma yhteisö lisää verkon mahdollistamaa vertaistukea. Tuote tulee tarpeeseen ja löytää varmasti kohderyhmänsä. Konsepti on laajennettavissa helposti muuallekin kuin pääsykoevalmennukseen. Virtua.fi luo uutta toimintakulttuuria pääsykokeisiin valmentautumiseen.

Virtua.fi* tarjoaa paikallisen esimerkin siitä kuinka videosisältöjen varaan on rakennettu kannattavaa liiketoimintaa. Pääsykoevalmennus on todellakin vain yksi kohdealue. Tällä sektorilla nähtäneen lähivuosien aikana vielä paljon mielenkiintoisia sovellutuksia.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai sisällön muututtua olennaisesti.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

2 kommenttia on “Virtua.fi sai kunniamaininnan eEemeli 2009 –kilpailussa”

 1. Virtua.fi on mielestäni todella loistava disruptiivinen innovaatio, joka tarjoaa (lähes?) perinteistä valmennuskurssia vastaavan paketin murto-osalla sen hinnasta ja maantieteellisesti saavutettavammin. Oma toiveeni on, että Virtua.fi:n puriessa ylioppilaskuntien valmennuskurssirahasampoihin saadaan yksi hidaste pois yliopistojen pääsykokeiden uudistamisen tieltä. Ja Virtua.fi voi sitten jatkaa muiden alueiden virtuaalivalmennuksen disruptoinnilla.

 2. Tämä oli kiintoisa uutinen, osaksi siksi, että on kyse opetuksesta ja vieläpä verkkovälitteisestä sellaisesta, mutta myös siksi, että Virtua tulee sattumoisin lähelle omaa kokemuspiiriä. Tyttäreni nimittäin valmistautuu parhaillaan pääsykokeisiin Virtua.fi:n avulla. Päädyimme Virtuaan ihan käytännön pakosta, koska tuore yo on mukana eräässä isossa tanssiproduktiossa ja valmennuskurssien kanssa siihen valmistautuminen ei olisi sopinut mitenkään yhteen. Mutta oikein hyvältä Virtua on vaikuttanut. Oppijalta tuo vaatii paljon itsekuria, mutta lintsaamaan pystyy live-valmennuskurssillakin ellei motivaatiota ole.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun