Grand One -kuvatarjontaa

asmunder

Tänään on Grand One -gaalailta* ja myös Vierityspalkin toimituksesta osa on suuntaamassa illalla tapahtumapaikalle. Ne jotka eivät ennätä mukaan ravintola Apolloon voivat kurkkia Vierityspalkin kuvatarjontaa tapahtumasta illan edetessä.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Aiheet: Kilpailut ja palkinnot, Tapahtumat, Vierityspalkki

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.