Elävälle Arkistolle tiedonjulkistamispalkinto

Tuija Aalto

YLEn Elävän Arkiston työryhmä sai tänään valtion tiedonjulkistamispalkinnon. Perusteluissa kiiteltiin erityisesti Elävän arkiston monipuolisuutta ja tekijätiimin journalistista ammattitaitoa. Tiimistä palkittiin Elävän arkiston vastaava toimittaja Reijo Perälä, tuottaja Seija Aunila, tuottaja-toimittaja Rita Landström, toimittajat Charlotta Hedman, Jukka Lindfors ja Paavo Rytsä sekä arkistotoimittaja Seija De Rybel ja julkaisujärjestelmän kehitystyöstä vastannut Hannu Sola.

  • YLE Info: YLEn Elävälle arkistolle tiedonjulkistamispalkinto*

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Kilpailut ja palkinnot, Netti-TV ja suoratoistopalvelut

Tagit:

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

Comments are closed.