Blogit kunniaan – Digitoday arvostelee Suomen blogiskenen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Katleenan vinkit kuntavaaliehdokkaille.

Digitoday on laittanut pystyyn “Blogit kunniaan” -tutkimuksen* jossa haetaan Suomen blogiskenen kiinnostavimpia blogeja. Nyt on käynnissä blogien lukijoiden ja kirjoittajien kyselytutkimus jossa haetaan myös ehdokkaita tutkimukseen. Viikolla 20 järjestetään yleisöäänestys johon tuomaristo on valinnut ehdokkaat. Kilpailu huipentuu toukokuun 27. päivä Sanomatalossa järjestettävään tilaisuuteen.

Äänestyksen perusteella valitaan myös yleisön suosikit, mutta varsinaisessa kilpailussa kaikki valta on tuomaristolla. Tuomariston jäsenet ovat:

Nyt ei muuta kuin vastaamaan kyselyyn* ja kertomaan omat mielipiteet siitä mitkä blogit Suomessa hommansa osaavat!

Jos ja kun kyselyyn on vastannut, niin mitäpä mieltä olette tuomaristosta? Moni tuomariston jäsen touhuaa blogien kanssa päivittäin, mutta ainakin allekirjoittaneen huomion kiinnittää se, että mukana ei ole montaa henkilöä kuka itse bloggaisi (ainakaan julkisesti) aktiivisesti. Käsittääkseni vain Kasvi ja Köykkä bloggaavat aktiivisesti itse. Toki muutkin varmasti seuraavat aktiivisesti ja osa taitaa bloggaamisen sijaan olla enemmän Jaikussa ja muissa viestimissä.

Varmasti asiansa osaava tuomaristo on saatu kasaan, mutta ihmettelen vain ettei tuomaristoon ole enempää aktiivibloggaajia saatu haalittua. Vai onko tuomariston valinnut Digitoday sitä mieltä, että “tosiammattilaisilla” ei ole aikaa blogata?

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

4 kommenttia on “Blogit kunniaan – Digitoday arvostelee Suomen blogiskenen”

 1. Olen oikein tyytyväinen tuomaristoon, jossa on kokemusta ja osaamista tuplasti jäsenmääränsä verran.

 2. Olen samaa mieltä että tuomaristo on varsin vakuuttava. Harmi vain, että heistä ei useampi ole itse bloggaaja.

 3. “Tosiammattilaisilla ei ole aikaa blogata” *reps*

  Niin enhän minäkään oikeasti ehdi bloggaamaan, mitä nyt heitän olan yli juttua metrossa kännyllä…

  =o)

 4. […] toukokuu 2008 Tuija Aalto Digitodayn Blogit kunnian – äänestyksen ammattilaissarjan voitti espoolaisen yrittäjän ja tuotteistajan, konsultti, kirjailija Jari […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun