Pölli tästä ammattisarjan voittoon Digitodayn blogiäänestyksessä

Tuija Aalto

Digitodayn Blogit kunnian – äänestyksen ammattilaissarjan voitti espoolaisen yrittäjän ja tuotteistajan, konsultti, kirjailija Jari Parantaisen Pölli tästä – blogi. Bisnesideoita vapaasti napattavaksi tarjoava blogi sai 264 ääntä 1847 annetusta. Blogi tarjoaa näytteitä verkossa saman nimisestä kirjasta.

Harrastesarjan voiton ja suurimman yksittäisen äänimäärän vei pelikonsoleihin ja peleihin erikoistunut Konsolifin, 698 ääntä 2053:sta. Yhteiskunta – sarjassa eniten ääniä keräsi Mari Koistisen luotsaama kimppablogi Kulutusjuhla 443:lla 1837 äänestä. Henkilökohtaisen sarjan voitti Eniten vituttaa kaikki: 545 ääntä 1896:sta.

Ammattilaissarjassa Opeblogillaan äänestyksessä mukana ollut Anne Rongas pani merkille liikenteen vilkastumisen: “– ihmettelin, mistä kummallinen uusi aktiviteetti sivuilla”. Hänen mukaansa ammattiblogit-sarjaan pääseminen oli jo sinällään palkinto: “Tämä opeblogi on muutaman kymmenen säännöllisen vierailijan sivupiste.” Rongas ennusti kärkisijoittujia seuraavasti: “On se vaan kumma, ellei Haakana tai Pinseri vetäise äänisaalista sarjassa.” Paljoa ei ennustus heittänytkään: kaulaa kakkoseen (Pinseri) ja kolmoseen (Kari Haakana) oli vain viisi ja seitsemän ääntä.

Kansanedustaja Jyrki J. Kasvin vetämä tuomaristo valitsi Kari Haakanan blogin omaksi suosikikseen.

Yleisö äänesti 40 blogista, jotka kahdeksan hengen tuomaristo oli valinnut 640 ehdokkaan joukosta.

Digitodayn blogikisan voittajat julki

  1. Miikka Leinonen says:

    Mikä yhdistää florismia, nudismia ja anglismia?

    Vaikka blogien niputtaminen keinotekoisiin kategorioihin on hassua, niin siitä huolimatta kiitokset Digitodaylle kisasta ja onnittelut voittajille!