Pölli tästä ammattisarjan voittoon Digitodayn blogiäänestyksessä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Digitodayn Blogit kunnian – äänestyksen ammattilaissarjan voitti espoolaisen yrittäjän ja tuotteistajan, konsultti, kirjailija Jari Parantaisen Pölli tästä – blogi. Bisnesideoita vapaasti napattavaksi tarjoava blogi sai 264 ääntä 1847 annetusta. Blogi tarjoaa näytteitä verkossa saman nimisestä kirjasta.

Harrastesarjan voiton ja suurimman yksittäisen äänimäärän vei pelikonsoleihin ja peleihin erikoistunut Konsolifin*, 698 ääntä 2053:sta. Yhteiskunta – sarjassa eniten ääniä keräsi Mari Koistisen luotsaama kimppablogi Kulutusjuhla 443:lla 1837 äänestä. Henkilökohtaisen sarjan voitti Eniten vituttaa kaikki: 545 ääntä 1896:sta.

Ammattilaissarjassa Opeblogillaan äänestyksessä mukana ollut Anne Rongas pani merkille liikenteen vilkastumisen: “– ihmettelin, mistä kummallinen uusi aktiviteetti sivuilla”. Hänen mukaansa ammattiblogit-sarjaan pääseminen oli jo sinällään palkinto: “Tämä opeblogi on muutaman kymmenen säännöllisen vierailijan sivupiste.” Rongas ennusti kärkisijoittujia seuraavasti: “On se vaan kumma, ellei Haakana* tai Pinseri vetäise äänisaalista sarjassa.” Paljoa ei ennustus heittänytkään: kaulaa kakkoseen (Pinseri) ja kolmoseen (Kari Haakana) oli vain viisi ja seitsemän ääntä.

Kansanedustaja Jyrki J. Kasvin vetämä tuomaristo valitsi Kari Haakanan blogin omaksi suosikikseen.

Yleisö äänesti 40 blogista, jotka kahdeksan hengen tuomaristo oli valinnut 640 ehdokkaan joukosta.

Digitodayn blogikisan voittajat julki*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

1 kommentti “Pölli tästä ammattisarjan voittoon Digitodayn blogiäänestyksessä

 1. Miikka Leinonen

  Mikä yhdistää florismia, nudismia ja anglismia?

  Vaikka blogien niputtaminen keinotekoisiin kategorioihin on hassua, niin siitä huolimatta kiitokset Digitodaylle kisasta ja onnittelut voittajille!

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun