Mindtrek voittaja – Assembly

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Suomen peliteollisuuden idea- ja demohautomo – Assembly sai tänä vuonna pohjoismaiden suurimman digimediapalkinnon – MindTrekin pääsarjan voiton: 20 000 euroa. Melkoinen summa! Onnittelut ja kiitokset upeasta työstä maamme pelialan edistämiseksi!

Niin ja muuten kaikille alamme historiasta ja myöskin nykytilasta kiinnostuneille. Kirjoitin yhdessä Ulla Vehmasahon ja Matti Vähätalon kanssa Mindtrek-kilpailun 10-vuotisjulkaisun*, joka julkaistiin tämän vuoden viikon yhteydessä. Kiinnostuneet – ottakaa yhteyttä Cai Melakoskeen*, vain rajattu painos saatavilla TTVO:n kautta. Kilpailun 10-vuotta* ovat myös esillä Mediamuseo Vapriikissa. Käykää katsomassa, jos olette käymässä Tampereella!

* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun