Yle Areena palkittiin vuoden mediainnovaationa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Ohjelmaoppaat televisiovastaanotinta syrjäyttämässä.

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry palkitsi Yle Areenan Vuoden mediainnovaatio -palkinnolla. Raati perusteli valintaa Ylen rohkealla kehitystoiminnalla ja nopealla reagoinnilla kansalaisten muuttuviin mediankäyttötottumuksiin.

Vuoden mediainnovaatio –palkinto myönnettiin Yle Areenalle, joka tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden katsoa ja kuunnella ohjelmia lähetysajoista riippumatta internetissä. Areenassa on tällä hetkellä yli 1400 tv-lähetystä ja 1700 radiolähetystä. Laajaa tarjontaa täydentää vielä Elävä arkisto, jossa on liki 4000 videoleikettä ja lähes 3000 audioleikettä 100 vuoden ajalta.”

Vierityspalkki onnittelee Yleä ansaitusta palkinnosta!

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

2 kommenttia on “Yle Areena palkittiin vuoden mediainnovaationa”

 1. “rohkealla kehitystoiminnalla ja nopealla reagoinnilla”, reagointia tämä tosiaan on kun kerran Youtube, joka popularisoi videopalvelut, tuli jo 2 vuotta sitten. Noh. parempi myöhään kun ei milloinkaan ja propsit Ylen väelle siitä, että ovat saaneet sopimusteknilliset sotkut setvittyä niin, että pystyivät tekemään moisen palvelun.

 2. katkerana ulkomailla asuvana suomalaisena pitää kyllä sanoa että iso haista paska ylelle kun eivät ulkomailta käsin anna kuunnella lähetyksiään. kuulin että muutos olisi tulossa. toivottavasti totta.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun