Yle Areena palkittiin vuoden mediainnovaationa

Perttu Tolvanen

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry palkitsi Yle Areenan Vuoden mediainnovaatio -palkinnolla. Raati perusteli valintaa Ylen rohkealla kehitystoiminnalla ja nopealla reagoinnilla kansalaisten muuttuviin mediankäyttötottumuksiin.

Vuoden mediainnovaatio –palkinto myönnettiin Yle Areenalle, joka tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden katsoa ja kuunnella ohjelmia lähetysajoista riippumatta internetissä. Areenassa on tällä hetkellä yli 1400 tv-lähetystä ja 1700 radiolähetystä. Laajaa tarjontaa täydentää vielä Elävä arkisto, jossa on liki 4000 videoleikettä ja lähes 3000 audioleikettä 100 vuoden ajalta.”

Vierityspalkki onnittelee Yleä ansaitusta palkinnosta!

Aiheet: Netti-TV ja suoratoistopalvelut

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Zache says:

    “rohkealla kehitystoiminnalla ja nopealla reagoinnilla”, reagointia tämä tosiaan on kun kerran Youtube, joka popularisoi videopalvelut, tuli jo 2 vuotta sitten. Noh. parempi myöhään kun ei milloinkaan ja propsit Ylen väelle siitä, että ovat saaneet sopimusteknilliset sotkut setvittyä niin, että pystyivät tekemään moisen palvelun.

  2. chilemizer says:

    katkerana ulkomailla asuvana suomalaisena pitää kyllä sanoa että iso haista paska ylelle kun eivät ulkomailta käsin anna kuunnella lähetyksiään. kuulin että muutos olisi tulossa. toivottavasti totta.