Tänään Helsingissä: SIME 08 ja katsaus suomalaisen digimedia-alan tulevaisuuteen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

SIME (Scandinavian Interactive Media Event) järjestetään Suomessa tänään, 17. päivä syyskuuta*. SIMEä pidetään yhtenä pohjoisen Euroopan johtavana Internet-alan tapahtumana, jossa käsitellään digitaalisen median trendejä ja tulevaisuutta. Ulkomaiset puhujat edustavat mielenkiintoisia firmoja, mukana on mm. LastFM, MySpace, Match.com.

Kotimaisista kasvoista lavalla nähdään mm. Emma Halmekoski (Habbo), Mikko Ketola (Microsoft), Hannu Ripatti (Gyllene Skor*), Ahti Leväaho (Suomi24), Kimmo Kiviluoto (Xtract*), Juha Mikkola (Eqvitec*), Raimo Mäkilä (Alma Media), Pasi Niittymäki (Nitro), Kim Weckström (Avaus), Taneli Tikka (Runtoshop*), Petri Kokko (Google), Alex Nieminen (Laundry*), Robin Bade (ActiveArk*).

Tarkempi ohjelma löytyy SIMEn sivuilta*. Päivän tapahtumia voi seurata SIMEn blogista* jossa luvataan raportointia pitkin päivää.

Vierityspalkin tiimistä on paikalla muutama jäsen ja ainakin iltapäivän osuuksista on tiedossa myös jälkiraporttia. Iltapäivällä on ainakin mielenkiintoisen kuuloinen “The state of the Finnish digital industry” -osuus.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun