Grand One on nyt IAB Grand One

Perttu Tolvanen

Legendaarinen Grand One –kilpailu* kasvattaa taustajoukkoaan. M&M*:n ja Re:Media:n* rinnalle tulee mukaan IAB. Samalla tapahtuman yhteyteen tuodaan markkinointiviestintää ja digitaalista mediaa käsittelevä seminaaritapahtuma. Uudistuvan IAB Grand One –kilpailun päätuomariksi on myös pestattu Mediacomin toimitusjohtaja Ari Ojansivu*. IAB Grand One järjestetään 11.3.2010.

Uudistuvasta kisasta voi lukea lisää M&M:n uutisesta.*

image

Samalla voisi maaliskuussa viettää varmaan myös Rekaksois.com –palvelun* hautajaisia. Grand One on edelleen alan ykköskisa Suomessa, mutta hyvä kilpailu alkaa jo kärsiä pystyyn kuolleesta Rekaksois.com –sivustosta*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomana.)

Aiheet: Kilpailut ja palkinnot

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.