Huimasti levinnyt viraalikamppis voitti Grand One 2011 -palkinnon

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 13 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Printtilehdet muuttuvat uutiskirjeiksi - case Sport Digi.

Passi ja Ripatti nappasivat Grand One 2011 -kilpailun pääpalkinnon*. Erikoinen “taaperoiden sosiaalinen media” -kokeilu pääsi jopa CNN:n uutislähetykseen ja levisi verkossa sosiaalisten medioiden avulla huimaa vauhtia. Projektin takana oli kaksi miestä ja paljon kokeilunhalua.

Kaikenkaikkiaan huima osoitus siitä kuinka vaikeasti ennustettava verkko on, ja miten parhaat toteutukset eivät usein synny isojen budjettien mainoskampanjoiden osana.

Kannattaa tutustua “Social media for Toddlers” -kampanjaan* ja miettiä, että olisiko omassa tuotteessa tai tekemisessä jotain josta voisi tehdä “jotain siistiä”. Passi ja Ripatti eivät ainakaan vielä ole tiettävästi saaneet Hollywoodista leffasopimusta tai rahakasta tuotantodiiliä, mutta useiden miljoonien silmäparit verkossa ovat varmasti jotain mainetta ja kunniaa tuottaneet. Arvottomia tuskin ovat myöskään ne tuhannet linkit jotka heidän projektiinsa osoittavat. Moni mainostaja näkee kosteita päiväunia tällaisista tuloksista joten on mieltä avartavaa lukea miten pojat sen oikein tekivät.

>> Projektitarina: Social media for toddlers*

>> CNN:n videostoori aiheesta*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun