Tietotalkoille tunnustusta tietoyhteiskuntakilpailussa

Perttu Tolvanen

Vuoden tietoyhteiskuntateko –tunnustukset jaettiin Marja Viherälle, Liisa Kirveelle, Kirsi Salmiselle ja Kimmo Bergiukselle.

Viherä ja Kirves vetävät Tietotalkoot-hanketta jonka tavoitteena on parantaa kansalaisten tietoteknisiä viestintävalmiuksia kansalaisjärjestöille suunnatun koulutuksen avulla. Hanke on Tietotekniikan liiton kolmivuotinen projekti. Hankkeessa koulutetaan kansalaisryhmiä muun muassa tuottamaan videoita ja päivittämään verkkosivuja. Hankkeen esittelyvideo YouTubessa kertoo olennaisen hankkeen toiminnasta.

Muissa tunnustuksissa huomioitiin Helsingin kaupunginkirjaston Kohtaamispaikka-hankkeen koulutustoiminta (palkittu Kirsi Salminen) ja Viestintäviraston Tietoturvakummitoiminnassa kunnostautunut Kimmo Bergius.

Vierityspalkki onnittelee palkittuja.

Aiheet: Kilpailut ja palkinnot

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.